GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sa-Mp'ın geleceği mobilde mi ?

Başlatan Xchatt, 28 Kasım 2020, 15:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

SA-MP ilerlemez maksimum 5 senesi daha var, belki elraenn falan buraya gelir bir şeyler dener bi 8 sene daha yaşar ama öyle bir şey olmaz yüksek ihtimal, adam bir kere geldi zaten kanser ettiniz.

Son düzenlenme: 29 Kasım 2020, 19:36:26 Goddew

Eamon

Mobilde rahat oynanılacağını zannetmiyorum ve resmi bir şey de değil. Samp'ın kendi forumu kapandı, artık zaman göstericek neler olacağını. Bildiğim kadarıyla cs1.6 bile devam ediyor, samp da bence kendi kendine devam eder. Roleplay sunucularında kitle yok değil bence gayet iyi kitle var. Corona'nın da etkisi var şuan, millet evde olduğu için samp'a felan geri dönüyor. Bakalım zamanla neler olacak :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

berfaytunga

oyunun kitlesini sadece freeroam veya hırsız polis üzerinden eleştirmemeniz gerekli freeroam ve hırsız polis kitlesi şuanda zaten roleplay girmiş durumda yılbaşında rina roleplay 1000 kişi çekti bence halla bir 10 senesi falan var taş çatlasa 20 senesi

laéx

Alıntı yapılan: Goddew - 29 Kasım 2020, 15:08:15
SA-MP ilerlemez maksimum 5 senesi daha var, belki elraenn falan buraya gelir bir şeyler dener bi 8 sene daha yaşar ama öyle bir şey olmaz yüksek ihtimal, adam bir kere geldi zaten kanser ettiniz.

Elraen geldi zaten, geldiğine pişman ettiler GTA V sunucusu açtı.

Marcy

Mobile SA:MP resmi olarak geldi diye biliyorum, Joystick ile oynanır mı bilemem, oynanırsa da ne kadar zor olur orası muamma. SAMP'ın geleceği şunu belirtmek isterim ki TR'de değil, Rusya sunucularında.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Eamon

Son zamanlarda youtube üzerinden bu samp mobil olayı çok karşıma çıkıyor. Aslında çok güzel bir şey fakat samp için kullanışlı olduğunu zannetmiyorum doğrusu.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

sharax

son zamanlarda samp mobil oynayan kişi sayısı ve sunucusu bir hayli arttı bilemiyorum

Rexiun