GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3-DL] San Andreas Cop Chase | 80.93.220.86:7777 ~AKTIF~

Başlatan trabzon, 10 Haziran 2021, 18:29:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furchtlos

Alıntı yapılan: Typrison - 23 Haziran 2021, 21:15:55
17 Temmuz açılış tarihi. Rabbim utandırmasın.

Âmin
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2021, 05:47:55 Furchtlos

Flash2024

bende diyorum bu kalite kokusu ne böyle (: Meğerse Yavuz varmış işin içinde (Başarılar Eski Dost)

trabzon

Kemik kitlenin büyüyebilmesi ve sağlam durabilmesi için bu yolda desteklerinize ihtiyacımız olacak. Arkadaşlarınıza projemizi tavsiye ederek bize karşı çok harika bir iyilik yapmış olursunuz. Discord davet linki olarak https://discord.gg/9uPZfQ7fXZ kullanabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyoruz.

trabzon

Beklenen zaman diliminin sonun doğru yaklaşıyoruz ve herşeyi tamamlamış bir şekilde buluşma tarihimizi bekliyoruz. Peki bunun için hazır mıyız? ~ 17.07.2021(cumartesi 20:00)

Belkide Gameover

Bomba bir Police Pursuit geliyor demek, bizede oynamak düşer.

bloodsucker

5YPEXE

trabzon

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Coast Roleplay

Season: I -- discord.gg/coastrp

trabzon

Hatırlatma, yarın bu saatlerde oyun içerisinde olacağız. Kurban bayramı dolayısıyla kitle beklentimiz düşük. Kurban bayramından sonra evlerinize döndüğünüzde ve müsait ortam bulduğunuzda, sunucumuza hepinizi davet ediyoruz. Hep birlikte eğlenelim. :serefe:

Hızlı erişim için oyun sunucumuzu favorileriniz arasına ekleyin > 80.93.220.86:7777

17.07.2021 - 20:00

trabzon

San Andreas Cop Chase'a katılmak için 80.93.220.86:7777 ip adresini favorilerinize ekleyip sunucuya giriş yapabilirsiniz.

NexoR

------
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2021, 22:25:52 NexoR

trabzon

Beta sürecinde gerçekleşen oyun modunun tarzını umuyorum ki beğendiniz. Bayram sonrasında belirli bir tarih içerisinde proje V1 sürümü ile oynanışa açılacak.

Beta süreciyle açılan sa-cc fazla hata ile karşılaşmadığından, karakterleriniz silinmeyecek. Sunucu erişime v1 olarak açıldığında beyaz liste ile karşılaşacaksınız. Beyaz listede bulunmak için discord üzerinden ticket açarak, yöneticilerle etkileşime geçmelisiniz. Etkileşime geçebileceğiniz kategori BİLET SİSTEMLERİ'nden #sunucu-kayıt kanalıdır. Kayıt başvurularınız talep sonunda sadece yöneticilerin görebileceği arşivde tutulacaktır. Önerilerinizi bildirmekten çekinmeyin.

V1 ile görüşmek üzere!

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Sulozzy