GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hate

Rosse

Lé Spîke

Alıntı yapılan: bozy - 12 Aralık 2017, 18:04:36

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 12 Aralık 2017, 17:59:49

Alıntı yapılan: ReDDooM - 12 Aralık 2017, 17:55:26

Alıntı yapılan: bozy - 12 Aralık 2017, 17:54:25

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 12 Aralık 2017, 17:42:37

Alıntı yapılan: ReDDooM - 12 Aralık 2017, 17:38:58

Rol bilen kitle olduktan sonra,Easy RPG de bile kaliteli roller dönebilir bence,uzatmaya gerek yok.

Katılıyorum. Ama ne kadar rol bilsen de bir cıvık çıkar sunucuda :uzgun:
Ayriyetten başarılar

Bizim bir yandan amacımız SA-MP'a yeni oyuncular kazandırabilmek. Bu demek değil ki sunucuda iyi ve kaliteli roller dönemeyecek. Şu an bunun konuşmasını yapıyoruz TS'de Lips Roleplay olsun 66 Roleplay olsun hepsinin sahipleri vs. toplandığı bir odadayız onu tartışıyoruz. ts.rina-roleplay.com adresine gelebilirsiniz yani.

Oo bensiz toplantı var demekki,hemen geliyorum

Önce SA-MP platformunda ki oyuncular Rol öğrensin sonra yeni oyuncuları kazandiralim. Öncelikli amacımız bu olmalı BENCE

İşte TS'de olmadığınız için biraz geriden geliyorsunuz, biz bunları biraz farklı şekilde konuşuyoruz. Buradan anlatılacak şeyler değil de isterseniz bir gün TS gelebilirsin bu konu hakkında tartışabilir, muhabbet ederiz.

Bana uyar. Gelirim müsait bir zamanda. Maksat SA-MP ortamı duzelsin

cyReex

[!] Geri sayım başladı, gün sayıyoruz.
[!] NOT : LSPD akademi başvuruları devam ediyor, forum adresimizi ziyaret ederek başvurabilirsiniz dostlar!

Umut52!

Dört gözle bekliyoruz.
                          Peltus Kramer.

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:25:19 Mustafa

Hate

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:25:15 Mustafa

Paddon34

Şu pet sistemi muhteşem çok hoşuma gitti, sadece viplere özel olacak herhalde.

bozy

Alıntı yapılan: Paddon34 - 13 Aralık 2017, 21:25:29

Şu pet sistemi muhteşem çok hoşuma gitti, sadece viplere özel olacak herhalde.

Yok o ayrı bir ürün, VIP ile alakası yok.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Leture

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 12 Aralık 2017, 17:59:49

Alıntı yapılan: ReDDooM - 12 Aralık 2017, 17:55:26

Alıntı yapılan: bozy - 12 Aralık 2017, 17:54:25

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 12 Aralık 2017, 17:42:37

Alıntı yapılan: ReDDooM - 12 Aralık 2017, 17:38:58

Rol bilen kitle olduktan sonra,Easy RPG de bile kaliteli roller dönebilir bence,uzatmaya gerek yok.

Katılıyorum. Ama ne kadar rol bilsen de bir cıvık çıkar sunucuda :uzgun:
Ayriyetten başarılar

Bizim bir yandan amacımız SA-MP'a yeni oyuncular kazandırabilmek. Bu demek değil ki sunucuda iyi ve kaliteli roller dönemeyecek. Şu an bunun konuşmasını yapıyoruz TS'de Lips Roleplay olsun 66 Roleplay olsun hepsinin sahipleri vs. toplandığı bir odadayız onu tartışıyoruz. ts.rina-roleplay.com adresine gelebilirsiniz yani.

Oo bensiz toplantı var demekki,hemen geliyorum

Önce SA-MP platformunda ki oyuncular Rol öğrensin sonra yeni oyuncuları kazandiralim. Öncelikli amacımız bu olmalı BENCE

Bu forumda iki emotesiyle seni beşe katlayacak adamlar var, fazla konuşma istersen

bozy

Alıntı yapılan: Leture - 14 Aralık 2017, 09:31:36

Bu forumda iki emotesiyle seni beşe katlayacak adamlar var, fazla konuşma istersen

Bu yazdığın troll olsun :D

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?