GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Asmon RolePlay 2.59.116.3:7777

Başlatan FuckerFukara, 28 Temmuz 2021, 04:00:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FuckerFukara

Merhaba arkadaşlar!
SA:MP Medium Roleplay sunucuları arasında bir yeni sunucu daha eklemeye, size egolardan arınmış ve eğlenebileceğiniz bir sunucunun tanıtımını yapmak için önsözümüze başlıyoruz. Asmon Roleplay ekibi olarak aylardır gerek forum, gerek panel, gerek web site üzerinde çalışmalarımızın yavaş yavaş sonuna geldiğimiz için bu tanıtımı açmaya ve projemizi resmen ilan etmeye karar verdik.

Asmon Roleplay ekibi olarak politikalarımızdaki kararlılık ile rol ortamını düzgünce oturtup, her şeyi yerli yerince ayarlamaya ve herkesin adalet içerisinde eğlenebileceği bir portal hazırlamaya çalışıyoruz. Gerek oyun modu, gerek web sitemiz üzerinde sade ve fonksiyonel sistemler geliştirdik. Klişe laflar ve gereksiz süslemeler yerine sade ve gerçekci bir sunucu olmaya çalışıyoruz. Size en iyisini tanıtabilmek üzere araştırmalar yapıyoruz, gerçek Los Santos yaşamını ortaya koymaya çalışıyoruz.

Bizim hedeflerimiz ve gayemiz yukarıda belirttiklerimiz. Bunun için siz dostlarımızın destekleri büyük önem taşıyor. Her şeyi beraber sıfırdan gerçekleştireceğiz, sonuçta oyun oynuyoruz ve eğlenmek bizim hakkımız. Hepinizi bekliyoruz, iyi forumlar!
Discord:https://discord.gg/ey3WkzxKjD
İP:2.59.116.3:7777      
Son düzenlenme: 28 Temmuz 2021, 17:17:39 FuckerFukara


☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...


Podra

Başarılar herkes sunucu açıyor 2 gün sonra kapanıyor gene aynısı olacak sanırım olsun denemek güzeldir


Tyranus

Başarılar, konuya bir el atsanız iyi olacak. Sadece discord adresi kabul edilmiyor.


FuckerFukara


https://discord.gg/pgpWT9X Eğer hala olmuyorsa beni eklerseniz sevinirim FuckerFukara#3744


kumite

tasarım yok, düzgün bir kadro yok. tanıtım vasat. buna ek olarak insanlara önceden duyurmak yerine sunucuyu açtığınız gibi konu açıyorsunuz. tutmaz.


Rexiun


FuckerFukara


FalafelÇorba



FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Sulozzy - 28 Temmuz 2021, 21:06:39
..
FKFMFJDMJCJFMFJFKFJFJFKDNFJFJDMFJFMJFMFMFKDJDNDND
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 16:31:32 lazlow Sebep: Alıntı düzenlendi.

doom


FuckerFukara

Teşekkürler.
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 17:28:35 FuckerFukara