GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 04:39:31

Arşiv-

Başlatan Karahanlı, 23 Temmuz 2021, 20:54:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Alıntı yapılan: Marcy - 27 Temmuz 2021, 17:00:52
Novelty Roleplay - V.1 Oyun Modu Güncelleme Geçmişi

* - Ceset sistemi yapıldı.
* - Evlilik sistemi yapıldı.
* - Otobüs Şoförlüğü sistemi yapıldı.
* - Yük taşıma sistemi yapıldı.
* - Tırcılık mesleği eklendi.
* - Cephane Kartuşu sistemi eklendi.
* - /silah pozisyon sistemi eklendi.
* - İnteriorsuz, içine girilen mapler eklendi.
* - Textdrawlı telefon sistemi eklendi.
* - Silah üretim sistemi eklendi.
* - uy****rucu tohumu sistemi eklendi.
* - Anti hile güçlendirildi, (AirBreak - Slapper vb.)
* - Yeni spawn bölgesi oluşturuldu.
* - Kamera sistemi eklendi.
* - Telefon Kamerası sistemi eklendi.
* - Yeni 25+ özel erkek skini eklendi.
* - Yeni 25+ özel kadın skini eklendi.
* - Pet sistemi eklendi.
* - Mermisi biten silahlar için sarjor sistemi eklendi.
* - Ruhsatlı silah alma sistemi eklendi.
* - 5 adet yeni interiorsuz evler eklendi.
* - MDC sistemi genişletildi.
* - Dashcam sistemi getirildi.

Ekran Görüntüleri;

judgeden mod satın alıp kendimiz yaptık demeniz :D

Marcy

Alıntı yapılan: sharax - 28 Temmuz 2021, 18:30:01
Alıntı yapılan: Marcy - 27 Temmuz 2021, 17:00:52
Novelty Roleplay - V.1 Oyun Modu Güncelleme Geçmişi

* - Ceset sistemi yapıldı.
* - Evlilik sistemi yapıldı.
* - Otobüs Şoförlüğü sistemi yapıldı.
* - Yük taşıma sistemi yapıldı.
* - Tırcılık mesleği eklendi.
* - Cephane Kartuşu sistemi eklendi.
* - /silah pozisyon sistemi eklendi.
* - İnteriorsuz, içine girilen mapler eklendi.
* - Textdrawlı telefon sistemi eklendi.
* - Silah üretim sistemi eklendi.
* - uy****rucu tohumu sistemi eklendi.
* - Anti hile güçlendirildi, (AirBreak - Slapper vb.)
* - Yeni spawn bölgesi oluşturuldu.
* - Kamera sistemi eklendi.
* - Telefon Kamerası sistemi eklendi.
* - Yeni 25+ özel erkek skini eklendi.
* - Yeni 25+ özel kadın skini eklendi.
* - Pet sistemi eklendi.
* - Mermisi biten silahlar için sarjor sistemi eklendi.
* - Ruhsatlı silah alma sistemi eklendi.
* - 5 adet yeni interiorsuz evler eklendi.
* - MDC sistemi genişletildi.
* - Dashcam sistemi getirildi.

Ekran Görüntüleri;

judgeden mod satın alıp kendimiz yaptık demeniz :D
Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 28 Temmuz 2021, 18:51:36 Marcy
Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Hasan Sangrento

başarılar bize, umarım eski novelty gibi oluruz :)

Marcy

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz! Discord sunucumuzaa katılarak son güncellemelerden haberdar olabilirsiniz!

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Hispania

İnşallah alışagelmiş sunucular dışında oynayabileceğimiz bir sunucu olur. Diğer sunucuların da artık suyu çıktı. Umarım bu sunucu da diğerleri gibi olmaz. "Toxic" olarak adlandırdığımız kişilerle veya konunuzu karalamaya çalışan kişilerle uğraşmamanız güzel bir iş çıkaracağınızı, moralinizi yüksek tuttuğunuzu gösteriyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Ekibinize başarılar dilerim. Güncellemeleri takip ediyor olacağım. :helal:

Marcy

Alıntı yapılan: Hispania - 29 Temmuz 2021, 17:09:36
İnşallah alışagelmiş sunucular dışında oynayabileceğimiz bir sunucu olur. Diğer sunucuların da artık suyu çıktı. Umarım bu sunucu da diğerleri gibi olmaz. "Toxic" olarak adlandırdığımız kişilerle veya konunuzu karalamaya çalışan kişilerle uğraşmamanız güzel bir iş çıkaracağınızı, moralinizi yüksek tuttuğunuzu gösteriyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Ekibinize başarılar dilerim. Güncellemeleri takip ediyor olacağım. :helal:
Güzel düşünceniz ve yorumunuz için teşekkür ederiz, aylık ya da haftalık sunucular gibi olmayacağımıza söz veriyoruz.

Karahanlı

Alıntı yapılan: Hispania - 29 Temmuz 2021, 17:09:36
Teşekkürler.

Osmanlı Roleplay

Aga brezly ayrılmış üzdü kaç kaç bas a*ına şimdi sunucu çökmez inş
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 19:45:04 Anestezi Sebep: Bu şekilde sansürlersek daha iyi olur.

Marcy

(S)ıkça (S)orulan (S)orular!

SS = Sunucu ne zaman açılacak?
    - Kısa ve öz bir yanıt vericek olursak, sunucumuz ağustos ortalarında açılacaktır. Şu anlık net belirli bir tarih veremeyiz fakat ağustos ortasında açılacağımız söylenebilir.

SS = Sunucu ekonomisi hangi düzeyde olucak?
    - Sunucu ekonomisini orta düzeyde tutmayı planlıyoruz. Fakat insanların 7/24 meslek kasıp para kazanmasından nâzaran rol yaparakta para kasanması için elimizden geleni yapacağız.

SS = Sunucuda birlik destekleri olucak mı?
    - Sunucuda birlik destekleri olmayacak, emek olmadan yemek olmaz. Fakat birlikler için özel sistemler, özel interiorlar ile desteklerimizi sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

SS = Oyun modunuz sıfır mı / alıntı mı?
    - Oyun modumuz South Centralın tamamen klon ya da kopya olmayan sürümünün türkçeleştirilmiş ve geliştirilmiş bir oyun modu ile karşınızda olacağız.

SS = Bu kadar haterınız var iken neden sunucu işleri ile uğraşıyorsunuz? DDOS saldırılarından veya başka olaylardan korkmuyor musunuz?
    - Haterlarımızın bizimle sorunu var, sunucumuzla değil. Fakat bize kin besleyip sunucumuza saldırmaya çalışacak olan bir çok kişi var ve tanıklık ettik. Fakat elimizden geldiğince öyle zihniyetler ile alakadar olmamaya çalışıyoruz.
    - DDOS korumamız **gizli** tarafından sağlanıyor. Fakat yine de sunucularımız düşmez gibi bir iddiamız yoktur.

SS
= Sunucuyu bayram harçlığınız ile mi açtınız? VDS, Hosting gibi gerekli şeyleri free mi çektiniz?
    - Öncelikle merhaba, sunucumuzu bayram harçlığız ile açmadık. Tam miktar vermek iyi olmaz ama ₺500'den yüksek bir miktar harcadık, ayırdık. Eğer ip ve whois sorgulaması yaparsanız makinenin nereden alındığını görebilirsiniz.

Sorularınızı discord sunucumuz üzerinden sorabilirsiniz!
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 17:46:51 Marcy

DestroSAMP

Brezly projeden elini çekmiş üzüldüm, başarılar.

Marcy

Alıntı yapılan: DestroSAMP - 29 Temmuz 2021, 17:47:00
Brezly projeden elini çekmiş üzüldüm, başarılar.
Teşekkürler, ekip içi ayrılmaların projemize hiç bir avantajı ya da dezavantajı yoktur.