GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - noveltyroleplay.com

Başlatan NoveltyRpg, 29 Temmuz 2021, 19:53:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marcy

Değerli yorumlarınız için teşekkürler!

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Rodri

Durumunuz vahim novelty projesi f*alloş olmuş bi açmadınız gitti.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Coiner

Özel mesaj içerikli iletiler silinmiştir.

Coiner    

Marcy

V2 sürümü çok yakında sizlerle, yeni sistemler, yeni mapler, yeni interiorlar! Hepsi sizi bekliyor dostlar.
https://discord.gg/FvaFjphjhE
https://wwww.noveltyroleplay.com/forum
https://www.instagram.com/noveltyroleplay

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

ayazcik

cacik tarifi

web acilmiyo yönetim çöp, kalpsiz arkadasimiz birseyler basarmaya calisiyor yönetim yüzünden 2-3 haftalik ömrü var

mtb

Alıntı yapılan: frostylimpid - 30 Temmuz 2021, 08:50:54
cacik tarifi

web acilmiyo yönetim çöp, kalpsiz arkadasimiz birseyler basarmaya calisiyor yönetim yüzünden 2-3 haftalik ömrü var
İnternet sitemiz şuan düzenlenme aşamasında bizzat tasarımlarını ben yapıyorum.Yönetim ekibimizde dağılmalar olabilir.Böyle şeyler her sunucuda olur.Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2021, 10:00:21 MTB`

2017-2025

DestroSAMP

Alıntı yapılan: MTB` - 30 Temmuz 2021, 09:03:20
cacik tarifi

İnternet sitemiz şuan düzenlenme aşamasında bizzat tasarımlarını ben yapıyorum.Yönetim ekibimizde dağılmalar olabilir.Böyle şeyler her sunucuda olur.Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Tasarımı sen yapabilirsin sitenize giriş yapılmıyor istediğin kadar tasarım yap siteye girilmedikten sonra ne faydası var? Biraz bilginiz olsa çözerdiniz.

DestroSAMP

Dostum yabancı konsept açıyoruz ama logumuz da türk bayrağı var.

Rodri

Ekibiniz leş, projeniz f*lloş.

mtb

Alıntı yapılan: DestroSAMP - 30 Temmuz 2021, 11:25:28
Dostum yabancı konsept açıyoruz ama logumuz da türk bayrağı var.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.Sitemiz düzenleme aşamasında diye belirtmişim.Açık olduğu zaman herkes gördü.Teşekkür ederim tekrardan.Türkiye kurulumlu bir proje olduğumuz için kendi ülkemizin bayrağını kullandık.Bilmem bilir misiniz.Logomuz da o değil zaten sadece tanıtım için yaptık.
Alıntı yapılan: 1337 - 30 Temmuz 2021, 11:26:44
Ekibiniz leş, projeniz f*lloş.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenlenme: 30 Temmuz 2021, 11:46:15 MTB`

2017-2025

Marcy

Alıntı yapılan: MTB` - 30 Temmuz 2021, 12:04:29
Alıntı yapılan: verdant - 30 Temmuz 2021, 11:58:54
cacik tarifi

Merhabalar, tekrardan kavga çıkmaması için bir açıklamaya yapayım. Forum hizmetimiz hosting bakımından dolayı aktif değildir, logo vb. tasarımıları @MTB` üstleniyor.

Alıntı yapılan: DestroSAMP - 30 Temmuz 2021, 11:21:31
cacik tarifi

Tasarımı sen yapabilirsin sitenize giriş yapılmıyor istediğin kadar tasarım yap siteye girilmedikten sonra ne faydası var? Biraz bilginiz olsa çözerdiniz.
Üç gündür burada belirtiyoruz ki, hosting sağlayıcımız bakımda. Neden hala saldırı peşindesiniz anlam veremedik. Teşekkürler.
Son düzenlenme: 10 Ağustos 2021, 23:06:22 Anestezi

Rodeiun

jaweed varken biraz zor, başarılar.
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2021, 14:00:39 AloneWarrioR

Rodri

Konu içeriğini değiştiriniz, özgün olmayı tercih edin, başarılar.