GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - noveltyroleplay.com

Başlatan NoveltyRpg, 29 Temmuz 2021, 19:53:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marcy

Alıntı yapılan: 1337 - 30 Temmuz 2021, 14:08:14
Konu içeriğini değiştiriniz, özgün olmayı tercih edin, başarılar.
Konu içeriği zaten değiştirildi.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Rodri

@Marcy Grafiklerden bahsetmedim, içerikten bahsettim? baştan aşağıya değiştiriniz.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Marcy

Hepinize öncelikle iyi günler, yaşanan olaylar hakkında biraz açıklama yapma isteğinde bulundum(k). Arkadaşlar burası bir sanal platform, insanların sunucularını paylaşması, kaynaşması, modlarını tanıtması için açılmış bir yer. Burada insanların emeklerine saygısızlık ederek, kavga ederek bir yere varamazsınız. Bakın beni herkes tanıyor eski ismim Gaviria, bu isim artık kirlendiği ve benim çocuksu davranışlarım sonucu silme gereği duydum. Hiç bir şey için geç değildir, ister yazılımcı ol ister sampta sunucu açma girişimlerine karış. Bunu kendin için yap, oyuncularını düşünerek yap. Böyle yaparak daha çok isminizi mimliyorsunuz ve kalitenizi düşürüyorsunuz. Lütfen sadece eleştirinizi yapın, güzel/kötü yorumlarda bulunun ve konuyu kirletmeyin. Tatlı tatlı rekabet edelim, ne westley ne losangeles roleplay, oyuncular için tek önemli olan yönetim ekibi ve sunucunuz arkadaşlar. Siz burada gelip benim konuma bugün laf yaparsanız size gidicek olan oyuncular önyargınız'dan beceriksizliğinizden bizlere geçicek lütfen yapmayın. Hepimize tatlı tatlı rekabetler diliyorum!

Son düzenlenme: 10 Ağustos 2021, 23:10:12 Anestezi Sebep: Bahsedilen kişinin ismi kaldırıldı.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

ibrahimkk

DestroSAMP

godleitz

Marcy

28 Temmuz 2021 Çarşamba günü Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangın felaketinden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralı ve tedavi süreci devam eden vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca 29 Temmuz 2021 Perşembe günü itibarıyla Muğla, Osmaniye, Adana, Marmaris, Kayseri, Mersin ve İzmir gibi çevre illerde de başlayan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Antalya ve diğer illerde başlayan yangın felaketinden dolayı birçok ormanlık alan ne yazık ki yok oldu. Bizler Novelty Roleplay adı altında "Geleceğe Nefes" olmak adına fidanlar sahiplendik. Sizler de bu yangın felaketinde yok olan ağaçları tekrar yeşertmek adına bir fidan sahiplenebilir ya da bir fidan bağışında bulunabilirsiniz.

TEMA: https://www.tema.org.tr/yenidenyesertecegiz

Geleceğe Nefes: https://gelecegenefes.com/

Bağış miktarımızı paylaşmak iyi olmayacağı için paylaşmayayı tercih ediyoruz, lütfen sizlerde 1Fidan1000Hayat diyerek bağışta bulunun!

OnlySimon

Konu kawga ifsa alanına dönmüş. Sunucuya dönecek olursak eski Novelty tadını veremeyeceği ortada. Kadroda pek güvenilmez değil. Deneyip tutturabileceğiniz onlarca konsept varken hala etrafta bol RP sunucusu olmasına rağmen aynı konseptte ilerliyorsunuz. Yine de başarılar.

NoveltyRpg

Alıntı yapılan: OnlySimon - 31 Temmuz 2021, 02:40:24
Konu kawga ifsa alanına dönmüş. Sunucuya dönecek olursak eski Novelty tadını veremeyeceği ortada. Kadroda pek güvenilmez değil. Deneyip tutturabileceğiniz onlarca konsept varken hala etrafta bol RP sunucusu olmasına rağmen aynı konseptte ilerliyorsunuz. Yine de başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Marcy

Güncellemelerden ve yeniliklerden haberdar olmak için discord sunucumuza katılabilirsiniz!
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2021, 18:38:14 Marcy

mtb

2017-2025

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

mtb

Forumumuz yarın (10.08.2021) tarihinde açılacaktır.Yarın 19.00'da herkesi bekliyoruz.
Son düzenlenme: 09 Ağustos 2021, 20:45:07 MTB`

2017-2025

jaweed

Forum teması üzerinde değişiklikler yapıldı, bugları kapatıldı ve görsel olarak hoş bir hale getirildi. (geliştirilmeye devam edecek)

https://www.noveltyroleplay.com/
https://www.noveltyroleplay.com/forum

feickthelord

Başarılar dilerim, gönlünüzce olsun. Forumun alt kısmında ki İletişim; root@noveltyroleplay kısmı tam uymamız, düzeltirseniz güzel olur.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.