GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Gamemode Kick

Başlatan Podra, 04 Ağustos 2021, 12:48:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Podra

Kayıt durumu aktif ettim denemk için sunucuya girdiğimde kick yiyorum şifre girme ekranı geliyor

Marcy

Alıntı yapılan: Podra - 04 Ağustos 2021, 12:48:00
Kayıt durumu aktif ettim denemk için sunucuya girdiğimde kick yiyorum şifre girme ekranı geliyor
mySQL bağlantısı geçersiz olabilir, ya da ADDON kullandığınız için kick yiyor olabilirsiniz. Eğer bunları düzeltip hala olmuyorsa bana ulaşın, hex#1000

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Podra

Alıntı yapılan: Marcy - 04 Ağustos 2021, 12:53:39
mySQL bağlantısı geçersiz olabilir, ya da ADDON kullandığınız için kick yiyor olabilirsiniz. Eğer bunları düzeltip hala olmuyorsa bana ulaşın, hex#1000

Addon'u sildim ama bu seferde crash yemeye başladım discord adresiniz yanlış

Marcy

Alıntı yapılan: Podra - 04 Ağustos 2021, 12:58:15

Discord adresim doğru, siz atın ben ekleyeyim.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Podra

Alıntı yapılan: Marcy - 04 Ağustos 2021, 12:59:20
Alıntı yapılan: Podra - 04 Ağustos 2021, 12:58:15

Discord adresim doğru, siz atın ben ekleyeyim.

Réa'chany★#4216

Podra

cha

MySQL bağlantısı geçersiz olsaydı kayıt ekranı gelmezdi, "Kayıt durumu aktif ettim denemk için sunucuya girdiğimde kick yiyorum 'şifre girme ekranı geliyor'"

Efsun

Hatırladığım kadar ile mod ucp'liydi.

sharax

Walden modunu diyorsan çözülmüş halini walden konusunda paylaştım, vine moduysa ucpli olduğu için büyük ihtimal

Hata

Alıntı yapılan: sharax - 04 Ağustos 2021, 19:03:13
Walden modunu diyorsan çözülmüş halini walden konusunda paylaştım, vine moduysa ucpli olduğu için büyük ihtimal
Walden değil, vine demiş ve bunun UCP ile alakası olduğunu sanmıyorum, anti hileden kaynaklı bir durum olabilir, bir aralar çok fazla kafa yormuştum bu durumla ilgili, anti hile loguna baktığımda kick yediğim zaman anti hile loguna yansıdığını gördüm.

sharax

Alıntı yapılan: Hata - 04 Ağustos 2021, 19:12:27
Alıntı yapılan: sharax - 04 Ağustos 2021, 19:03:13
Walden değil, vine demiş ve bunun UCP ile alakası olduğunu sanmıyorum, anti hileden kaynaklı bir durum olabilir, bir aralar çok fazla kafa yormuştum bu durumla ilgili, anti hile loguna baktığımda kick yediğim zaman anti hile loguna yansıdığını gördüm.
dediğin gibi olabilir ancak kayıt/giriş sisteminde de bir sorun olabilir.

Rexiun

Adam şifreyi girdiğin dialoğa veya onplayerspawn publicine Kick fonksionunu basmıştır ulaaan ne gülerim he sjdjsndjkskdkskfksjd

Hata

Alıntı yapılan: Rexiun - 04 Ağustos 2021, 23:46:46
Adam şifreyi girdiğin dialoğa veya onplayerspawn publicine Kick fonksionunu basmıştır ulaaan ne gülerim he sjdjsndjkskdkskfksjd
Yok, kontrol etmiştim.

RaideNN

Alakası yok oyuna giremezsiniz forum kayıt o bilgisizsiniz Pawno girip bakan anlar dostum o mod sql id ile giriş yapılıyor forum kayıt dosyalarıda sadece bende var kayıt sistemini bastan aşağa değişmen gerek

Rexiun

Alıntı yapılan: RaideNN - 05 Ağustos 2021, 03:53:57
Alakası yok oyuna giremezsiniz forum kayıt o bilgisizsiniz Pawno girip bakan anlar dostum o mod sql id ile giriş yapılıyor forum kayıt dosyalarıda sadece bende var kayıt sistemini bastan aşağa değişmen gerek
(Bilgisizsiniz) 1: modu incelemedim 2: iletimi espiri Maiyetinde yazdım 3: burada sidik yarıştırmak istersen buradayım bir süre.