GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2026, 17:18:28

.

Başlatan Ballistic, 21 Ağustos 2021, 20:48:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Radless

Alıntı yapılan: Arceus - 23 Ağustos 2021, 19:34:39
Alıntı yapılan: sharax - 23 Ağustos 2021, 19:00:53
Başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun.
Bu platformda ilk maceramız.Bizi böyle destekleyen insanları görmek açıkcası gururlandırdı.Desteğin için teşekkür ederim.
Bu başarılar diyen arkadaş heryere ergen gibi tavırlar sergileyen, her insanın konusuna b*k atan, platformu bırakıyorum diyerekten 2 gün bile ayrılamayan insanların duygularından prim kasan, iyi/kötü yorum yapsa bile kâle alınacak bir kişi değil :)

"Life's too short to hold grudges."

Sulozzy

Alıntı yapılan: Radless - 23 Ağustos 2021, 23:27:51
Bu platformda ilk maceramız.Bizi böyle destekleyen insanları görmek açıkcası gururlandırdı.Desteğin için teşekkür ederim.
Bu başarılar diyen arkadaş heryere ergen gibi tavırlar sergileyen, her insanın konusuna b*k atan, platformu bırakıyorum diyerekten 2 gün bile ayrılamayan insanların duygularından prim kasan, iyi/kötü yorum yapsa bile kâle alınacak bir kişi değil :)
+1

Ballistic

Alıntı yapılan: Radless - 23 Ağustos 2021, 23:27:51
Kendisini tanımıyorum ancak sizin kadar tanıyamasam da destek amaçlı mesajı için teşekkür etmem gereklidir saygıdan dolayı.
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2021, 14:15:24 Ballistic

Clear

Başarılar,umarım istediğinizi başarabilirsiniz.  :elsalla:

Ballistic

Alıntı yapılan: Clear - 25 Ağustos 2021, 14:39:34
Başarılar,umarım istediğinizi başarabilirsiniz.  :elsalla:
Desteğin için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2021, 22:27:36 Ballistic

kyegun8774

-

Erdal

Home is where your heart is.
 sxhwetzingen

Ballistic

Alıntı yapılan: Adosa284 - 25 Ağustos 2021, 14:50:38
Değerlenir, başarılar.
Teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: Erdal - 25 Ağustos 2021, 22:25:35
Başarıların devamı dileğiyle...
Teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2021, 22:33:15 Ballistic

Ballistic

Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim umarım en kısa süre içerisinde buluşuruz.
Son düzenlenme: 25 Ağustos 2021, 22:39:07 Ballistic

Ballistic

Güncelleme Notları:

- Area 51 Yeni Objeler eklendi

- Gate Sistemi getirildi Mekan kuranlar Gate sistemini kullanabilecek.

- Şehirlere bazı bölgelere VIP Mekanı + Bonus olarak Ev İnterior eklendi.

- Yeni Admin Komutları eklendi.

- Şehirlere yeni mapler eklendi; Yıkılmış yollar yıkılmış köprüler vs.

- İngilizce dil seçeneği getirildi.

Holmes

GTA-TR net | #2026

Erenizcii

Öncelikle hepinize merhabalar. Bu sunucunun genel yetkilisi ve bu SA-MP  ortamında yıllarca adminlik yapmış bir birey olarak kaliteli bir yönetimin en az modun kendisi kadar önemli olduğunu biliyorum ve bu iki unsurun birbirini tamamlayıcı bir anahtar-kilit olduğu gerçeğini hiç unutmuyorum. Bundan hareketle de; Yönetimi demokratik, liyakatli ve vizyoner bir hale getirmek için kolları sıvadık. Yönetim içerisinde bulunan adminlerimize ise dinamik yazılım dünyasının bir ürünü olan yeni nesil hileleri, TW taktiklerini ve programlarını öğretiyoruz. Kesinlikle ve kati suretle hilecilere ve kural ihlalcilerine karşı tolerans olmayacaktır.  Üst yönetim kadememiz küçük hesaplar peşinde koşup kuralları esnetmemesi gerektiğini bilecek kadar deneyimlidir ve sizinle birinci dereceden muhattap olan alt yönetim üyelerini düzenli olarak denetleyecektir.  Şu anda ise alt yönetim kademesi(a1-a2-a3 vb.) için alımlarımız açıktır katılmak isteyenler DC adresimize gelebilirler. Bu sunucuyu sadece biz değil hepimiz başaracağız. Hepinize iyi akşamlar diliyorum sağlıklıca kalınız.

Merakımızın ve hayal gücümüzün inşa ettiği yolları bilgi ile geçeceğiz. Bilgi güçtür ve bilgili olan dünyaya yön verir.

MrSqL

İşte budur ne kadar forumda yeni görünsek de  samp aleminde hatırı sayılır vakitler geçirdim 2014 yılından beri ilk defa forumda bir konuya yorum yazmama sebeb oldunuz. Konseptiniz ile rakiplerinize birinci farkı attınız çünkü insanlar gerçekten benim gözümde sıkılmıştı (( eski rpg modunu al üzerine iki sistem ekle ismini değiştir piyasaya atıl bat )) sonra bu kısır döngüyü herkez yapmaya başladı burada işini hakkıyla yapan arkadaşları kast etmiyorum hakkıyla yapanları da tebrik ediyorum  çok zombi survival modu gördüm ama sizin sistemleriniz  konsepttiniz adınız sunumunuz şimdiden güzel görünüyor tebrikler umarım verdiğiniz emeğin karşılığını alırsınız . en azından insanlara farklı bir tat farklı bir deneyim sunacaksınız .
ve bu beni şimdiden heyecanlandırdı başarılar     

Ballistic

Alıntı yapılan: MrSqL - 01 Eylül 2021, 09:47:17
İşte budur ne kadar forumda yeni görünsek de  samp aleminde hatırı sayılır vakitler geçirdim 2014 yılından beri ilk defa forumda bir konuya yorum yazmama sebeb oldunuz. Konseptiniz ile rakiplerinize birinci farkı attınız çünkü insanlar gerçekten benim gözümde sıkılmıştı (( eski rpg modunu al üzerine iki sistem ekle ismini değiştir piyasaya atıl bat )) sonra bu kısır döngüyü herkez yapmaya başladı burada işini hakkıyla yapan arkadaşları kast etmiyorum hakkıyla yapanları da tebrik ediyorum  çok zombi survival modu gördüm ama sizin sistemleriniz  konsepttiniz adınız sunumunuz şimdiden güzel görünüyor tebrikler umarım verdiğiniz emeğin karşılığını alırsınız . en azından insanlara farklı bir tat farklı bir deneyim sunacaksınız .
ve bu beni şimdiden heyecanlandırdı başarılar     
Desteğin ve güzel söylemlerin için teşekkür ederim.Önceden de dediğim gibi bizim ilk maceramız elbette hatalarımız olacaktır.Farklı konsept ile bu yolculuğa çıkmak gerçekten bizi fazlasıyla olumlu etkiledi.İnanır mısınız bilmem ama ilk defa böyle bir şeye kalkıştık ve bu denli güzel yorumlar,destekler şahsen ben biraz tedirgin bir şekilde açtım konuyu.İyi ki varsınız destekleyen herkese teşekkür ederim.

Impeccable