GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Angeles Roleplay

Başlatan sharax, 29 Ağustos 2021, 17:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

-
Son düzenlenme: 01 Eylül 2021, 19:51:15 sharax

Murat Budak

Feick

Ne kadar âciz insanlarsınız, 2 yıllık ömrü kalmış platform için milletin annesine / allahına / dinine küfürler ediyorsunuz. Gidin biraz sosyal hayat edinin arkadaşlar, SAMP size hiç bir şey katmaz.

sharax

Alıntı yapılan: Feick - 02 Eylül 2021, 04:14:27
Ne kadar âciz insanlarsınız, 2 yıllık ömrü kalmış platform için milletin annesine / allahına / dinine küfürler ediyorsunuz. Gidin biraz sosyal hayat edinin arkadaşlar, SAMP size hiç bir şey katmaz.
Kimsenin  annesine, allahına, dinine küfür etmedik, edecek kadar düşmedik lütfen karalama kampanyalarınızı kendinize saklayın. Güzel yorumlar için teşekkürler.

Holmes

Basarilar dilerim

FurkanBey15

Başarılar :)  :gtasa:

Feick

Alıntı yapılan: sharax - 04 Eylül 2021, 22:08:01
Forum aktif edildi.

https://forum.losangelesrpg.com/

Keşke Welcome, guest! Please LOGIN or REGISTER. kısmını değiştirseydin be Çınar.
Kutay abine ve başka abilerine özeneceğine kendini geliştirip bir şeyler yapmaya çalışsaydın bu platformda bir başarı elde ederdin. Ama sen gidip başkalarına özenip onların izinden gitmeye çalıştın be Çınar.

Bu sözlerim seni aşşağılamak için değil, kendini değiştirmen için.
Bu sunucuyu açtığında en fazla bir kaç hafta ya da ay açık kalıp 10 kişi çekicek.
Eğer kendini değiştirirsen, bu önerilerimizi dikkate alırsan insanlara kendini kanıtlarsan güzel bir kitle yakalarsın. Sunucuna bir 10 kişi daha girer.
Sunucu için emek verirsen, kendin bir şeyler katarsan bir 10 kişi daha girer. Bu işler böyle yürür.

Diyeceğim tek şey bu kadar çınar, çalıp çırpmadan yapmayı öğrenmelisiniz.

akaMaime

Bu sunucu tutar.

sharax

Alıntı yapılan: Feick - 05 Eylül 2021, 02:19:28
çalıp çırpmadan yapmayı öğrenmelisiniz.
Öncelikle yorumun için teşekkürler Kaan ben senden uzaklaşmaya çalıştıkça sana bir şey demedikçe sen durmak bilmiyorsun. Ben kimseden bir şey çalıp çırpmadım foruma girersen altta credits'ler bile duruyor, laf atmadan önce bi bak. 10 kişi olayına gelince sadece supporter kadromuz 10 kişi. Hedeflediğimiz sayı 30 olsa neyse iyi günler.

sharax

Feick

Los Angeles RP LSPD

Rina Roleplay LSPD

sharax

Alıntı yapılan: Feick - 11 Eylül 2021, 18:23:05
Los Angeles RP LSPD

Rina Roleplay LSPD

Marchell bizim sunucumuzdan blacklist?

Feick

Alıntı yapılan: sharax - 11 Eylül 2021, 18:24:55
Alıntı yapılan: Feick - 11 Eylül 2021, 18:23:05
Los Angeles RP LSPD

Rina Roleplay LSPD

Marchell bizim sunucumuzdan blacklist?
Ne yazık Çınar, ben yorum attım diye LSPD tanıtımını silmişsin, ama benim hali hazırda yedeğim var.

Ekibinizde blacklist ise neden hala admin yetkisi duruyor arkadaşın?
https://forum.losangelesrpg.com/index.php?topic=8.0

jaweed

1-2 aydır platformda yokum gram ilerleme yok :@