GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

(ERP) Escobar Roleplay | #efsanenindoğuşu

Başlatan Landrow, 17 Eylül 2021, 17:48:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feick

Alıntı yapılan: TheLemon - 17 Eylül 2021, 21:55:43
Alıntı yapılan: Feick - 17 Eylül 2021, 21:53:16
Alıntı yapılan: TheLemon - 17 Eylül 2021, 21:35:17
Alıntı yapılan: Feick - 17 Eylül 2021, 20:12:23
Tasarımlar bir yerden tanıdık geliyor.

Sunucu sahipleri kayıt kanalında niye milletin anasına sövüyor ki? :D
Kardeşim gerekirse ediyoruz her sunucuda olan şeyler adamlar düşman belirlemişler bizde ediyoruz sizin gibi çekememezlik gelipte spam yapmayla adam kasmıyoruz burda emek var
Ne emeğinden bahsediyorsun sen birader? Konu düzeni vs zaten çalıntı, bir gelişme yaptığınızı göremiyorum. Ciddi bir işe giriyorsunuz ve hala çocuk aklıyla takılıyorsunuz.

Senide gördük daha sövüş vb. yapamıyonuz bi boş yapmayın abi gidin kurunda görelim kardeşim ne boş laflar ya kendini git server kur öyle göster yada tepeye gel öyle konuşalım sesinde gelmiyor zaten ne boş yaptın çoçuk çocuk ağlamalar vb. yani ne gereksiz haraketler bunlar.

Hocam sorun şu ki ben discordunuza girdim ve sadece etrafa baktım, ne size saldırdım ne de başka bir şey yaptım ve burada eleştirimi yapıyorum. Eğer bunu anlamayacak kadar yaşınız küçükse platformadan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. SA-MP platformuna ara verdim, zaten eski konularıma bakarsan yaşından çok projede bulundum hem yöneticilik hem adminlik yaptım.

Westleyin tasarımcısı biziz demişsin ama @MTB` yaptı tasarımlarını, eğer sizin ekibinizde ise bilemem. Ufak bir eleştirde bulundum ama sanırım küçük yaşlı arkadaşlar olduğunuz için bunu anlayamadınız. Her neyse, çocukluğunuza veriyorum.

Landrow

Alıntı yapılan: Feick - 17 Eylül 2021, 22:01:11
Alıntı yapılan: TheLemon - 17 Eylül 2021, 21:55:43
Alıntı yapılan: Feick - 17 Eylül 2021, 21:53:16
Alıntı yapılan: TheLemon - 17 Eylül 2021, 21:35:17
Alıntı yapılan: Feick - 17 Eylül 2021, 20:12:23
Tasarımlar bir yerden tanıdık geliyor.

Sunucu sahipleri kayıt kanalında niye milletin anasına sövüyor ki? :D
Kardeşim gerekirse ediyoruz her sunucuda olan şeyler adamlar düşman belirlemişler bizde ediyoruz sizin gibi çekememezlik gelipte spam yapmayla adam kasmıyoruz burda emek var
Ne emeğinden bahsediyorsun sen birader? Konu düzeni vs zaten çalıntı, bir gelişme yaptığınızı göremiyorum. Ciddi bir işe giriyorsunuz ve hala çocuk aklıyla takılıyorsunuz.

Senide gördük daha sövüş vb. yapamıyonuz bi boş yapmayın abi gidin kurunda görelim kardeşim ne boş laflar ya kendini git server kur öyle göster yada tepeye gel öyle konuşalım sesinde gelmiyor zaten ne boş yaptın çoçuk çocuk ağlamalar vb. yani ne gereksiz haraketler bunlar.

Hocam sorun şu ki ben discordunuza girdim ve sadece etrafa baktım, ne size saldırdım ne de başka bir şey yaptım ve burada eleştirimi yapıyorum. Eğer bunu anlamayacak kadar yaşınız küçükse platformadan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. SA-MP platformuna ara verdim, zaten eski konularıma bakarsan yaşından çok projede bulundum hem yöneticilik hem adminlik yaptım.

Westleyin tasarımcısı biziz demişsin ama @MTB` yaptı tasarımlarını, eğer sizin ekibinizde ise bilemem. Ufak bir eleştirde bulundum ama sanırım küçük yaşlı arkadaşlar olduğunuz için bunu anlayamadınız. Her neyse, çocukluğunuza veriyorum.

Kardeşim çok boş yapma git oyna oynunu senlemi uğraşcaz halla halla ne bu çekememezlik halla halla çekemiyosan söyle işte ne lafı dolandırıyon.

UNT Gaming - 2023

Feick

Türkçe meali varsa yazdıklarının seve seve cevap veririm arkadaşım.

Landrow

KONU KİLİT VE ARŞİV KURUCUYLA KAVGA EDİLDİ AYRILDIM

UNT Gaming - 2023

doom