GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Royal Roleplay! ~ #thebestofthebest

Başlatan Corrival, 13 Kasım 2021, 18:58:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Corrival

Sunucu Ön Söz

Royal Roleplay 1 aydır geliştirilmekte olan oyun moduyla yanı sıra, Medium konsept ile başlayacağımız oyuncularına değer veren ve her ne olursa olsun adaletli davranmak ve sunucudaki genel rolleri güzel yapmayı amaçlayan her zaman en iyisi olmak için çabalayan ve geliştirilen bir, Roleplay sunucusudur.

Oyun Modu

Oyun modumuz alıntıdır, fakat alışılmış oyun modları yerine güzel bir alt tabanı olan ve daha önceden geliştirdiğimiz neredeyse alt yapısını değiştirdiğimiz bir oyun modudur.

Sunucu Senaryosu

Sunucumuzun senaryosu, 2021 yılında Los Santos'da geçen daha çok çetelerin ve sivil vatandaşların yer aldığı polislerin ara sokaklarda çete ile mücadele ettiği LSMD ve LSFD'ın sivillere karşı yardımlarıyla bilinen bir şehir olarak, klasik bir Sunucu Senaryosudur.

S.S.S

S: Sunucunuzda forum olacakmı ?

C: Evet sunucumuz açıldıktan yakın bir süre içerisinde olacak.

S: Sunucunuz ne zaman içerisinde açılacak?

C: Sunucumuzun açılış tarihi yakın bir zamanda Discord üzerinden geçilecektir.

Bağlantılarımız

Discord (Aktif)

HostName: Royal Roleplay! ~ [2XPAYDAY]
Address:  176.98.41.35:7777
Players:  4 / 200
Ping:     17
Mode:     RoyalV: V0.2.[5]
Language: Turkish/Türkçe/Turkey

Sunucu cache
https://s6.dosya.tc/server5/5ihm92/176.98.41.35.7777.rar.html

Son düzenlenme: 16 Kasım 2021, 18:23:29 Corrival

Corrival

Furkanulas

Umarım güzel bir proje olur başarılar.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

EmrhN

Katya

Konu tasarımı geliştirilebilir daha detaylı bir tanıtım olması sizin için daha iyi olacaktır, Başarılar.

Feick

Öncelikle tanıtım geliştirilmeli, ekibinizde ki bir kaç insan trol kafasında takılan kişiler. Başarılar dilerim.

Corrival

Alıntı yapılan: Katya - 13 Kasım 2021, 19:02:18
Konu tasarımı geliştirilebilir daha detaylı bir tanıtım olması sizin için daha iyi olacaktır, Başarılar.
Alıntı yapılan: Feick - 13 Kasım 2021, 19:02:52
Öncelikle tanıtım geliştirilmeli, ekibinizde ki bir kaç insan trol kafasında takılan kişiler. Başarılar dilerim.
Gün geçtikçe kendimizi geliştireceğiz, teşekkürler.

Trigger

Ekibinizde sunucularda hile açıp, kara listeye alınan bir admininiz var. 2 günlük sunucu bir şey vaat etmiyorsunuz yolun başındayken bırakın. Bir şey yapamayacaksınız bir kitliye ulaşamayacaksınız.

Corrival

Alıntı yapılan: Trigger - 13 Kasım 2021, 21:09:53
Ekibinizde sunucularda hile açıp, kara listeye alınan bir admininiz var. 2 günlük sunucu bir şey vaat etmiyorsunuz yolun başındayken bırakın. Bir şey yapamayacaksınız bir kitliye ulaşamayacaksınız.
developlerlanız hava da uçuyorsa bize de kafa atmak düşer :D düzgün vds alında kendi kendine vurmasın :DDDD açsakta dakika da bir bakıma almayız anlıyon kanks
Son düzenlenme: 13 Kasım 2021, 22:39:49 Corrival

EmrhN

14.11.2021 - 17:00 tarihinde sunucu aktif edilecektir.

Murat Budak

Alıntı yapılan: EmrhN - 14 Kasım 2021, 00:20:46
Öncelikle başarılar dilerim.
Bu tür şeyler aceleye gelmiyor size tavsiyem biraz ekibinizle düşünüp tüm eksikleri bulup tamamlamanız aksi halde çok sorun çekersiniz ve emeğiniz boşa gider emeğiniz var mı? bilmiyorum ama bunu buraya kadar taşımak bile bir başarı..

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

Corrival

Alıntı yapılan: Murat Budak - 14 Kasım 2021, 00:40:44
Alıntı yapılan: EmrhN - 14 Kasım 2021, 00:20:46
Öncelikle başarılar dilerim.
Bu tür şeyler aceleye gelmiyor size tavsiyem biraz ekibinizle düşünüp tüm eksikleri bulup tamamlamanız aksi halde çok sorun çekersiniz ve emeğiniz boşa gider emeğiniz var mı? bilmiyorum ama bunu buraya kadar taşımak bile bir başarı..
Önerileriniz ve düşüneceleriniz bizi daha fazla motive ediyor, teşekkür ederiz.

Clayss

Corrival

Nhympex

Projeniz de başarılar, fakat konu tasarımı ve kadroyu yetersiz buldum. Bu şekilde devam edilir ve açılır ise tutacağından emin değilim. Diğer sunucular gibi DM ağırlıklı, trolling olan ve en çokta çete ve mafya'nın rollerinin yer aldığı roller yer alacaktır. Bu sebeplede en erken 1 hafta en geç 1-2 ay içerisinde yapamıyoruz diyerekten kepenkleri kapatacaksınız. Platformlar da yer alan sunucular sürekli illegal ağırlıklı roller yapmakta, ancak rol ortamını illegal'den ziyade sosyalrp ortamı oluşturmakta, rol ve etkinliklerinizi sosyalrp ağırlıklı yaparak herkesin role dahil olmasını sağlayarak keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Dediğim gibi, yetersiz konu tasarımı, yetersiz kadro, yinede gönlünüzce olsun her şey...
Son düzenlenme: 14 Kasım 2021, 06:17:52 Nhympex
© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.