GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rivérs Roleplay #Hype (0.3.7)

Başlatan wallis, 24 Kasım 2021, 13:12:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wallis

Ön Söz

Sunucumuz Rivérs Roleplay Mobil/PC için bir roleplay sunucusudur. Sunucumuzda çeşitli sistemler ve özellikler bulunuyor. Olgun yaş kitlesine sahip olan Rivérs Roleplay Yönetimi Olarak AP (Admin Power) Olmaması İçin Dikkatli ve Özenli Bir Yetkili Kadrosu Seçmeye Çalışıyoruz.

Sunucumuz
Sunucumuz 7 aydır mobil ve bilgisayar altyapısında bir çok oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Sunucu açıldığı günden bu yana bir çok etkinlik & Değişiklik yaptık, yapmaya devam ediyoruz.

Hakkımızda & Amacımız
Asıl amacımız oyunculara sistem bolluğunun yanı sıra oynanabilir ve eğlenceli bir roleplay deneyimi sunmaktır. Admin Power'ı Ve Admin Rush Olarak Adlandırdığımız (adminliğe güvenip çatışma & çatışmada revive atmak gibi olaylar.) iki şeyi ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. sizlerinde destekleri ile iyi yerlere geleceğimizi umuyorum.

wallis?#0001

wallis

wallis?#0001

weoji

Mobil / PC sunucusu olduğu için iki tarafında eşit şartlarda rol ve oyun oynayabilmesi için dengeli ve düzgün bir politika yapmanız gerekiyor, umarım bunu başarırsınız. Güzel bir sunucu olması dileğiyle, başarılar dostum

wallis

Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 24 Kasım 2021, 18:18:49
Mobil / PC sunucusu olduğu için iki tarafında eşit şartlarda rol ve oyun oynayabilmesi için dengeli ve düzgün bir politika yapmanız gerekiyor, umarım bunu başarırsınız. Güzel bir sunucu olması dileğiyle, başarılar dostum
Politikalar ve bir çok şeyi çapraz sistemdeki her iki tarafada faydalı olacak şekilde yapmak için elimizden geleni yapacağız. iyi dileklerin için teşekkürler

wallis?#0001

beraw

wallis

wallis?#0001

Chapo

A:RP

wallis

wallis?#0001

Narisca

Tanıtım geliştirilebilir, ve sanırım her hangi bir forum vs. mevcut değil, başarılar.

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

wallis

Alıntı yapılan: Narisca - 24 Kasım 2021, 20:00:12
Tanıtım geliştirilebilir, ve sanırım her hangi bir forum vs. mevcut değil, başarılar.
Oo Mustafa Bey, Sizi görmek beni mutlu etti. :) Forum Şuan Mevcut Değil evet. Yakında Tanıtımda Değişikliğe Gideceğiz Büyük ihtimalle. İyi Dileklerin İçin Teşekkürler.

wallis?#0001

Kaan Savran

başarılar kardeşim, dilediğiniz gibi olsun. Başarılar

wallis

Alıntı yapılan: Kaan Savran - 24 Kasım 2021, 20:39:24
başarılar kardeşim, dilediğiniz gibi olsun. Başarılar
Teşekkürler, Umarım İstediğimiz Gibi Olur. Oyunculara Güzel Bir Rol Hazzı Yaşatabiliriz.

wallis?#0001

Zen

Gun-Rp Sunucusu acısından, çok iyi olacağına inanıyorum.

wallis

Alıntı yapılan: Zen - 24 Kasım 2021, 21:27:47
Gun-Rp Sunucusu acısından, çok iyi olacağına inanıyorum.
Sunucumuz GUN-RP değil,Çok GUN-RP var ama sizin'ki rol açısından iyi olacak dediysen teşekkürler.

wallis?#0001

Coiner

Coiner