GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Lisa Roleplay ~ Liberty Şehrine hoş geldin! v1.5

Başlatan ibocanpashasarsilmazcano, 04 Aralık 2021, 11:08:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibocanpashasarsilmazcano

Sunucu Adresi: 185.XXX.106.XXX:7777 [BAKIM]
Sunucu Versiyonu: 0.3DL
Web&Forum: www.lisa-roleplay.com [YAKINDA]
TeamSpeak: 23.88.73.88:15069 [AKTİF]
Discord: Tıkla Bağlan [AKTİF]

Ön Söz
Lisa Roleplay oyun sunucularını 12.03.2019 tarihinde aktif hale getirdi, piyasada ki P2W sunucuların aksine oyuncularına destek veren bir Roleplay sunucusudur. Sunucu ilk MTA'da SA:MP ortamını oturtmak için aktifleştirildi. Daha sonra geliştiriciler tarafından tekrardan SA:MP platformuna dönüldü. Günlük +30 oyuncusu ile eğlenceli ve güzel bir rol deneyimi sunuyoruz, yapılan güzel çekilişler ve etkinlikleride unutmayalım.

Yetkili ve Oyuncu İlişkileri Nasıl Olacak?
Lisa Roleplay Yönetim Ekibi'nin hedeflediği en büyük şeylerden birisi daha iyi ve düzenli bir Roleplay ortamı kurmak ve, görevimizi en iyi derece icra etmeye çalışıyoruz. Adminlerimizin, Helper kadromuzun oyuncularımızdan hiç bir üstünlüğü olmadığını sizlere buradan belirtmek isterim. Herkes eşittir. Ayrı olarak gerek üst yönetim gerek Yönetim Ekibi gerek Helper ekibi egosuz, veya kalp kırıcı sözler kullanmamaya özen gösterecekler. Yönetim Kadromuz yıllarca Roleplay çatısında toplanarak tecrübelerini öne süren kişilerden oluşmaktadır. Sizlere en güzel Roleplay ortamını sağlamak için buradayız. Admin Poweri ortadan kaldırmak için sürekli olarak Helper ve Admin kadrosu Üst Yönetim tarafından gözetimlenecektir. Sizlere Admin Power yapılmayacağına söz verebiliriz, yapıldığı tespit edilirse kişileri yasaklayacağız.

Sunucuda ki sistemleri görebilir miyiz?
Sunucuda ki güncellemelerden, sistemlerden haberdar olmak için Discord sunucumuza katılıp güncelleme notları ve duyurular kanalını takip edebilirsiniz.
Son düzenlenme: 11 Aralık 2021, 22:04:23 SqueSarsilmaz Sebep: Unuttum birşeyi ondan.
bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Feick

Flowen

Alıntı yapılan: Feick - 04 Aralık 2021, 13:31:31
basarılar dilerim, gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ederiz, bu platformda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  :serefe:  :kalp:

Yaptığımız gelişmeleri, aşşağıdaki bağlantıya tıklayarak yakından takip edebilirsin.

Selametle  :helal:

Lisa Roleplay - Discord

Flowen

Alıntı yapılan: Synax - 04 Aralık 2021, 14:07:25
Başarılar :helal:

Değerli yorumun için teşekkürler.

Elimizden geldiğince eski SA:MP havasını tutturmak, günümüzdeki durumları yöneterek kafamızda bir konsept oluşturduk. Hayalî dünyamızı en iyi şekilde yönettiğimizi düşünüyoruz.  :okumak:

Sunucu gelişmelerini takip etmek, ve Lisa geliştirici ekibine fikir sunmak istiyorsan sunucumuza katılmaya çekinme.

LISA RP - DISCORD

Seni bekliyoruz.  :kalp:

Flowen

LISA ROLEPLAY ~ V0.2, V1 ÖNCESİ

1-) Lisa-AC yürürlüğe girdi, bir çok üçüncü parti yazılım türü server-side girişi engellendi. (airbreak, money hack, slapper)

2-) Eski olan textdraw değiştirildi.

3-) V0.1 öncesine kadar tespit edilen açıklar kapatıldı, hâlâ çalışmalar devam ediyor.

4-) Liberty havası verilmesi için, çeşitli GTA III haritaları eklenmek için yürürlüğe girdi.

5-)  Admin komutlarında çeşitli açıklar bulunuyordu, düzeltildi.

6-) Sunucunun konsepti Liberty geçmek üzere, şehrin ekonomîk sıkıntıları (Venezuela  gibi v.s) çeşitli siyasî partiler ve halkın isyanlarını oynayacağımız için (konsept olarak) sunucu içerisinde ekonomî düzenlemesi yapıldı. Ekonomi durumları için bizi takip edin.

7-) TS3 adreslerimizin yakında aktif olacağını söylemişmiydim? Yakında geliyoruz.

cred: @Sque @Flowen

Discord Sunucusu: Tıkla Bağlan [AKTİF]

Oyun Sunucusu: 185.XXX.106.XXX:7777 [BAKIM]

Web&Forum: https://www.lisa-roleplay.com [HAZIRLIKLAR YAPILIYOR]

Son düzenlenme: 04 Aralık 2021, 15:14:19 Flowen

ibocanpashasarsilmazcano

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, #RESPECT #REZ! :kral:

ibocanpashasarsilmazcano

Sulozzy

Katya

Tanıtım konusu göze hitap etmiyor :( Düzenlenebilir başarılar dilerim.

ibocanpashasarsilmazcano

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Katya - 04 Aralık 2021, 19:09:26
Tanıtım konusu göze hitap etmiyor :( Düzenlenebilir başarılar dilerim.
Düzeltelicek, merak etmeyin.

Clayss