GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arch Roleplay RV.01

Başlatan SpawN1, 06 Aralık 2021, 19:14:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpawN1

Arch Roleplay
Arch Roleplay projesine 17.11.2021 tarihinde başlamış olup bu projeyi ilerletmeyi hedefliyoruz. Oyun modumuz çeşitli sistemler ve detaylarla dolu olup mod hala geliştirme aşamasındadır.

Önceliklerimiz
Önceliğimiz SA-MP Turkiye Platformu'da ki zirveye oturmak.

Sorularınız
"Piyasadaki diğer sunuculardan farkınız ne?" diyenler için, piyasanın farkındaysanız kalitesiz ve bilgisiz kişilerin açtığı sunuculara karşılık... karşınızda,
Diğer oyunculara zarar verebilecek her türlü yazılımın engelli olması, Sunucuya bağlanabilmek için bir Discord hesabı açmanız gerek Discord ID'niz veritabınına kayıt oluyor, sizin daha mutlu sunucuda vakit geçirmeniz için getirilmiş bir Sistemdir, "Abi ya discord bağlamak ne?" diyecek değerli oyuncularımız için size zarar vermeye çalışan 3.Parti yazılımların, Money Farming, Multi Account, vs yapıldığında yasaklanan oyuncunun Discord ID'si yasaklandığı için geri gelmesi uzun bir zaman alacak, "Yeni discord hesabı açıp yine yaparım ki?" diyenler için Sunucudan yasak yediğinizde Discord'dan yasak yersiniz, Discord'a farklı bir hesaptan giriş yapmak için farklı bir Telefon doğrulmasaı yapmanız gerekmekte yani kolay kolay yasaklanan bir oyuncu tekrardan sunucuya gelemeyecek.
Sunucuya girdiğinizde Hard RP konsepti sizi karşılamıyor, Sunucuya giriş sağlayan bir oyuncu "*Abi bu nasıl sunucuya ya para kasamıyoruz*" demesi mümkün değil Mesleklerden gelen ortalama para, Fivem tarzında soygunlar yapabildiğiniz, Sunucuda vakit geçirdikçe kazandığınız bir ortam sunuluyor.

Sunucu Adı: Arch Roleplay ~ #BESTOFTHEALLSEASON [tr/Turkish]
Sunucu Adresi: 78.111.111.153:7777
Versiyon: SA-MP 0.3.DL-R1
Mod: Arch V1
Sunucu Durumu: Bakım
ARCH Discord: https://discord.gg/yC5cnnNZjh
[Sistemler]
Son düzenlenme: 06 Aralık 2021, 19:33:21 SpawN1

duhix

SpawN1

Feick

Başarılar Eren, demiştim fakat sunucuma gelip saldırdığın için sözümü geri alıyorum kâdim dostum. Neden kendi projenle ilgilenmeyip gelip projeme laf yaptın ki şimdi? Yok kapatırım vesaire, biz burada tatlı rekabetler için geldik sizin boş tehditlerinizi çekmek için değil.
Son düzenlenme: 06 Aralık 2021, 19:56:24 Feick

NIHAT

AC tatmin edici duruyor. Özellikle silent aimbot koruması temiz bir oyun için önemli. Sistemler tamamlandığında iyi bir şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum.  :helal:

Mat

bi efsanenin doğuşu gibi gözüküyor. :D :helal:

Daxy

Gardaşım yaparsa en iyisini yapar.
Başarılar..

Milli Savunma Üniversitesi

jaweed

Gardaaaaaas gel sunu korukle.

Mazzetti

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

SpawN1

Alıntı yapılan: Catexizm - 06 Aralık 2021, 22:27:15
Rina roleplay :/
Benzetmiş olabilirsin doğrudur, Bildirim, hud, araç hudu eskiden yapıldığı için değiştirmedim değişecek teşekkürler.

Rodeiun

Başarılar eren kardeşim.

jaweed

OnlySimon

Selamlar, öncelikle başarılar. Şimdi konuya gelelim, kendinizi diğer sunuculardan ayırırken "bilgisiz, kalitesiz insanlar" diye değerlendirmek hiç hoş değil. Tüm tanıtımda sadece anti hilemiz iyi ban yiyen geri dönemiyo tarzında bahsedime  almışsınız ki bu bir RP serverini yüceltecek bir şey değil. RP veya işleyiş hakkında hiçbir vaadiniz yok. Yetkili ekibinizin de RP hakkında bilgili olduğunu düşünmüyorum.

kumite

Alıntı yapılan: OnlySimon - 07 Aralık 2021, 09:19:50
Selamlar, öncelikle başarılar. Şimdi konuya gelelim, kendinizi diğer sunuculardan ayırırken "bilgisiz, kalitesiz insanlar" diye değerlendirmek hiç hoş değil. Tüm tanıtımda sadece anti hilemiz iyi ban yiyen geri dönemiyo tarzında bahsedime  almışsınız ki bu bir RP serverini yüceltecek bir şey değil. RP veya işleyiş hakkında hiçbir vaadiniz yok. Yetkili ekibinizin de RP hakkında bilgili olduğunu düşünmüyorum.
aslan kardes onu bunu gec rp yazmıslar bullet trace dıye sıstem var texture studıodan yaptıkları neon eklenmıs cubuk adama boydan gırıyo

shipin

Alıntı yapılan: kumite - 07 Aralık 2021, 09:50:10
Alıntı yapılan: OnlySimon - 07 Aralık 2021, 09:19:50
aslan kardes onu bunu gec rp yazmıslar bullet trace dıye sıstem var texture studıodan yaptıkları neon eklenmıs cubuk adama boydan gırıyo
bullet trace sadece yetkililere şüphe ettikleri oyuncuyu izlerken mermisinin nereye gittiğini(sadece o oyuncunun mermisi gözükür) görebilmek için eklendi, bunun sunucudaki rollere herhangi bir etkisi yok aksine daha kapsamlı bir inceleme yapılmış olabiliyor.