GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gangtown Roleplay

Başlatan Kloxin, 08 Aralık 2021, 20:51:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kloxin

G:RP - Bağlantılar

Soru & Cevap

1. Gangtown Roleplay nedir?
  • Gangtown Roleplay ilk olarak 2018 yılında temelleri atılmış, yazılımsal eksikliklerden ötürü açılışı belirli aralıklarla ertelenmiş San Andreas Multiplayer tabanlı bir roleplay sunucusudur. Oyunculara kesintisiz ve istenileni karşılayan bir hizmet anlayışı ile ilerlemektir. 2021 yılının başlarında açık beta olarak oyuncuların erişimine açılmış, yaklaşık 50 oyuncuya ev sahipliği yapmıştır. Platform olma yolunda ilerleyip, sahip olduğumuz kitlenin talepleri eşliğinde gelişmek yönetim ekibinin temel hedefidir.

2. Sunucu konsepti nedir?
  • Sunucu konsepti hakkında kasaba roleplay demek biraz yanlış olur. Merkezi kasabaya inşa ediyoruz fakat Red County haritasını %60 oranında yeniledik. Artık Red County 2021 yılına ve sunucu ihtiyaçlarına daha uygun halde. Sistemler kısmında temel ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra legal birlikler için ekstra zevk almalarını sağlayacak sistemler mevcut.

3. Yönetim ekibi/ekibe nasıl dahil olurum?
  • Yönetim ekibinde yer alan isimler uzun senelerdir SA:MP platformunda yer almış isimlerden oluşmakta. Geliştirici, oyun içi yetkili ve supporter gibi alanlar için belirli dönemlerde başvuruları aktif ediyoruz. Forum üzerinden başvuru dönemlerini takip edebilirsiniz.

4. Sunucu durumu/işleyişi nasıl?
  • Açık beta sürecinde edindiğimiz tecrübe ve yaptığımız hatalar üzerinden gerekli düzenlemeleri yaptık. Bizlerin ve oyuncuların maksimum eğlenceyi deneyimlemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim-oyuncu ilişkilerinde daha samimi, oyunculara daha fazla fırsat sunan bir yapı olma yolunda ilerliyoruz.

Sunucu Haritası & Konsept

Sunucu haritasının merkezi Red County olarak belirlendi. Red County haritasını günümüze göre ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda %70 oranında yeniledik. Bunun yanı sıra Red County civarında yer alan diğer kasabaları da oyuncuların kullanımına açtık. İlerleyen dönemlerde civarda yer alan diğer bölgelerin(flint county vb.) haritasında düzenlemeler yapacağız.

(örnek harita görünümleri)

Bu örneklerin devamına Gangtown Roleplay forum ve discord hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz. Konsept açısından 2021 yaşamını kasaba düzenine entegre etmeye çalışıp, kasabanın kendine özgü kültürü ile harmanlamak için çaba sarf ediyoruz.
Son düzenlenme: 21 Nisan 2022, 16:59:41 Kloxin

Kloxin

Son düzenlenme: 08 Aralık 2021, 20:56:56 Kloxin

RaideNN

Başarılar yıllardır takipçisi olduğum proje

Likya

Talhq1.

geowicgang

forum lsrp forumu
huzunlendım bı anlık

DracDonix

SA-MP bölümü kapatılmalı artık

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

denizcilike5

Eğlenerek oynadığım sunuculardan  :D

Kloxin

Rodri

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Nhympex

© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Kloxin

Gangtown Roleplay bugün 20:00'da aktif!

Likya

gangtown roleplay - claw of bondage

Red County'nin büyüleyici sessizliğinin ardında neler var? Tarafını seçmek için henüz geç değil.

taliskaan

imza elle atılır

Woxin

Yine yeni yeniden!