GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Edın Roleplay ~ Edın Şehrine hoş geldin! v1.5

Başlatan BBron, 14 Aralık 2021, 12:35:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gun RP geçelimmi?

Evet
Hayır
Olabilir

BBron

Bilgilendirme
------------------------------------
Merhabalar, Edın Roleplay 2021 tarihinin başlarında açılmış bir roleplay, adımızı yeni Türkiye Roleplay olarak deyiştirdik fakat bazı şikayetlerden, EDIN ROLEPLAY olarak devam edeğiz.
Sunucumuzun konsepti nasıl işliyicek?, Ne zaman açılıcak?
Sunucumuzun, medium hard roleplay amerikan konsepti şeklinde olucak, 25.12.2021 tarihinde kusursuz bir şekilde açacağız.
Yönetim Kadrosuna Nasıl Dahil Olurum?
Yetkili başvuruları wracht#9999 tarafından yönetilmekte şuanda üst düzey alt düzey şeklinde 2 guruba ayrılmış yetkili başvurularımız açık!
Sunucu düzeni.
Sunucumuz öncelikle SAMP'ı geçip, sunucuda düzem olmak üzere, tüm oyuncuların belirli düzeyde saygısı ve performansı içeren bir roleplay tarzı geliştirmekteyiz EDIN ROLEPLAY'yin yanında olan herkeze teşekkürler!, kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz etdiğimizde yanımızda olan herkezi üstün göreceğiz!

Discord Sunucumuz: https://discord.gg/bnhuHdACVy
SAMP Sunucumuz: [Bakımda]
Forum Adresimiz: www.edınroleplay.com
Son düzenlenme: 14 Aralık 2021, 12:44:11 BBron

BBron

Katya

Türkiye Roleplay idi adı değişti Edin Roleplay oldu :) Şaka gibi ya kankam benim :D

BBron

Alıntı yapılan: Katya - 14 Aralık 2021, 18:29:13
Türkiye Roleplay idi adı değişti Edin Roleplay oldu :) Şaka gibi ya kankam benim :D
Türkiye Roleplay hem classic olduğu için hemde sunucunun ismi bize özgün yaratılmış olmasını istediğimiz için hemde bazı şikayetlerden ötürü oldu.

BBron

Sunucumuzun düzeni kurulmuştur paketde bulunan eksikler giderilmekte, daha ayrıntılı konular üzerinde durmak isteyen "kardeşlerimiz" belirtilen sitelerde "public" sitelerinde bize ulaşa bilirsiniz!, sunucumuzda önemli kişiler toplanmaya başladı ve devam etmekte, sunucumuz roleplay olmak üzere hard roleplay amerikon konsepti medium ekonami olmak üzere kurulmuş devamınıda ettiriyor, ayrıntılar için: https://discord.gg/bnhuHdACVy

Son düzenlenme: 14 Aralık 2021, 20:23:30 BBron

Talhq1.

Flowen

EDIN ROLEPLAY

LISA ROLEPLAY

Çalıp çırpmak ile bir yere gelemezsiniz, projeme yaptığınız saygısızlığı asla unutmayacağım. Bu büyük bir emek hırsızlığıdır, üşenmeyip adam LISA bölümlerini bile değiştirmemiş. Gerçekten emeğe saygı bile yok, projenizde başarılar dilemem. Umarım kısa sürede kapanırsınız. Vasatsınız.

BBron

Merhabalar, öncelikle sunduğunuz ss'lerde belirli bir çalıntı görülmemekte + olarak kendi kişisel düşünceniz ile bizi yargılayamassınız bu birincisi 2.si, ben sizin gibi discord sunucuma multiaccont arayıp buluncada adama lead admin verip sonrada duyurulara işde, 819 kişi olduk teşekkür ederiz", gibi şeyler diyorsunuz asıl siz VASATSINIZ ben size dm üzerindne bu konu üzerinde durdum ve gerekli açıklamaları yaptım, peki sizin gelip böyle birşey yapmasın bence taktire edilmeli, gerekli admin saten konuya bakıp kilitleyip kilitli konular bölmüne taşıyıcak fakat biz asla vaz geçmeyeceğiz!, sizin gibi toxid'ler ile her zaman direneceğiz, sizlere asla boyun eymeyeceğiz bu konu kapansa bile benim sunucum asla kapanmayacak sizin gibi, bir günde harcayıp kül etmiyorum!, gerekl admin gerekeni yapsın derim.

Talhq1.

Alıntı yapılan: BBron - 14 Aralık 2021, 21:26:47
Merhabalar, öncelikle sunduğunuz ss'lerde belirli bir çalıntı görülmemekte + olarak kendi kişisel düşünceniz ile bizi yargılayamassınız bu birincisi 2.si, ben sizin gibi discord sunucuma multiaccont arayıp buluncada adama lead admin verip sonrada duyurulara işde, 819 kişi olduk teşekkür ederiz", gibi şeyler diyorsunuz asıl siz VASATSINIZ ben size dm üzerindne bu konu üzerinde durdum ve gerekli açıklamaları yaptım, peki sizin gelip böyle birşey yapmasın bence taktire edilmeli, gerekli admin saten konuya bakıp kilitleyip kilitli konular bölmüne taşıyıcak fakat biz asla vaz geçmeyeceğiz!, sizin gibi toxid'ler ile her zaman direneceğiz, sizlere asla boyun eymeyeceğiz bu konu kapansa bile benim sunucum asla kapanmayacak sizin gibi, bir günde harcayıp kül etmiyorum!, gerekl admin gerekeni yapsın derim.
tamam , daha açıklayıcı olsaydı iyiydi.
 :sigara: