GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBILE/PC] Rota Hırsız Polis | samp.rotahp.com

Başlatan Pesimist, 10 Ocak 2022, 14:48:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pesimist

Yorumlar ve fikirleriniz için teşekkürler.

Kısa süreliğine bakıma alınan forum adresimiz tekrar aktif hale gelmiştir, açılış tarihi belirlendi Discord sunucumuza katılarak sunucu gidişatından haberdar olabilirsiniz.

Caner K.

Gamemodumuz 0 dan kodlanan daha önceden faaliyet gösterip proje iptali veren sunucunun gamemodudur, Gamemodu tarafımca gerekli transferler sonrası projemize dahil olmuştur.

iyi hoş demişsiniz de hangi mod bu?

Pesimist

Alıntı yapılan: Caner K. - 13 Ocak 2022, 14:54:01
Gamemodumuz 0 dan kodlanan daha önceden faaliyet gösterip proje iptali veren sunucunun gamemodudur, Gamemodu tarafımca gerekli transferler sonrası projemize dahil olmuştur.

Discord sunucularıma girip troll yapıp kendinizce eğlenmeye çalışıp banlanınca gidişatı takip edemezsiniz ve buradan sorup durursunuz xd, açılış tarihi foruma gerektiği gün yazılacak girip göz atabilirsin

Caner K.

Alıntı yapılan: Pesimist - 13 Ocak 2022, 14:55:46
Alıntı yapılan: Caner K. - 13 Ocak 2022, 14:54:01

Discord sunucularıma girip troll yapıp kendinizce eğlenmeye çalışıp banlanınca gidişatı takip edemezsiniz ve buradan sorup durursunuz xd, açılış tarihi foruma gerektiği gün yazılacak girip göz atabilirsin

İnsan gibi soru sordum sana neyin trollünden bahsediyorsun :D

DracDonix

Eveeeeeeeeeet, yine tartışma görüyorum önde locked alalım

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pesimist

Alıntı yapılan: Pesimist - 13 Ocak 2022, 14:53:04
Yorumlar ve fikirleriniz için teşekkürler.

Kısa süreliğine bakıma alınan forum adresimiz tekrar aktif hale gelmiştir, açılış tarihi belirlendi Discord sunucumuza katılarak sunucu gidişatından haberdar olabilirsiniz.

Discord kayıt kod sistemi aktif edildi, sistem sunucunun 2.haftasın da aktif olacaktır.

Ocean

.
Son düzenlenme: 15 Ocak 2022, 03:09:03 Ocean Sebep: .

Pesimist

Alıntı yapılan: Ocean - 14 Ocak 2022, 01:54:29
Modunu aldığınız sunucunun kapanma sebebi olan yetkilileri almasaydınız sizin için iyi olabilirdi. Ek olarak SA-MP kitlesi bu kadar azalmışken discorda girmeden sunucuya girişin engellenmesi de ilginç yinede başarılar.
Belli bir kitle elde edince sabit sayı ile ilerlemeyi düşünüyoruz, az ve öz mantığı ile şimdilik sistem pasif ancak kodlaması/işlemesi başarılı şekilde test edildi.

Yetkililer gereğince her gün sesli konuşmalar da uyarıldı, uyarılıyor. En ufak hata/yanlış komut kullanımı kişilerin tenziline kadar yol açabilmekte, güzel dileklerin için teşekkürler.

Pesimist

rez
Son düzenlenme: 14 Ocak 2022, 11:27:37 Pesimist

FelleR

Caner K.

Öncelikle kestane balının diyarı zonguldak gökçebey pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar :D

Sunucuda kullandığınız mod için YN:CNR modunu satın aldık diyorsunuz da öyle bir şey yok. Kendi adminlerinizi bile YN:CNR modu diye kandırıyorsunuz, platformda olan kişiler zaten ne olduğunuzu biliyordur userlerinizde bilsin diye bu iletiyi yolluyorum. User ilişkileri önemli sonuçta değilmi sahte ismiyle "Efe" ?

Peki nasıl mı kandırıyorsunuz ? orayada gelelim tabi. Sunucunuzdaki modun Zesty adlı sunucuya ait olması(ironik). Kısaca ortada 1000tl verip de mod almalar bilmem neler yok.
Kanıtlarıda fazla uzatmadan buraya bırakıyorum, hak ettiğiniz kadar uzun yazmaya çalıştım bu sebepten dolayı kısa olduğu için kusura bakmazsınız umarım.

Konuyla ilgisi olan herkesle çoktan iletişime geçildi ve onaylar alındı, kendinizi savunabilecek bir ihtimaliniz dahi yok. Nasıl bir karşılık vereceksiniz merak ediyorum.

Bazı kişilere gönderilen kanıtlar yetersiz gelebilir, yargılamadan önce özelden bana ulaşabilirsiniz Caner K.#5521

Paylaşılan tüm konuşmalar için gerekli izinler alınmıştır. (Pesimist ss'i dahil, detayları özelden atabilirim.) Bu sebepten dolayı editörlerin silmemesi rica, gerekirse ilgili kişilerle görüşme sağlanılabilir.

TuraL.

1 aylık sunucu yine açılmış devamını bekleriz :D

laéx

.
Son düzenlenme: 24 Ocak 2022, 13:38:33 Sherloque

TuraL.

Alıntı yapılan: Caner K. - 14 Ocak 2022, 22:26:24
Öncelikle kestane balının diyarı zonguldak gökçebey pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar :D

Sunucuda kullandığınız mod için YN:CNR modunu satın aldık diyorsunuz da öyle bir şey yok. Kendi adminlerinizi bile YN:CNR modu diye kandırıyorsunuz, platformda olan kişiler zaten ne olduğunuzu biliyordur userlerinizde bilsin diye bu iletiyi yolluyorum. User ilişkileri önemli sonuçta değilmi sahte ismiyle "Efe" ?

Peki nasıl mı kandırıyorsunuz ? orayada gelelim tabi. Sunucunuzdaki modun Zesty adlı sunucuya ait olması(ironik). Kısaca ortada 1000tl verip de mod almalar bilmem neler yok.
Kanıtlarıda fazla uzatmadan buraya bırakıyorum, hak ettiğiniz kadar uzun yazmaya çalıştım bu sebepten dolayı kısa olduğu için kusura bakmazsınız umarım.

Konuyla ilgisi olan herkesle çoktan iletişime geçildi ve onaylar alındı, kendinizi savunabilecek bir ihtimaliniz dahi yok. Nasıl bir karşılık vereceksiniz merak ediyorum.

Bazı kişilere gönderilen kanıtlar yetersiz gelebilir, yargılamadan önce özelden bana ulaşabilirsiniz Caner K.#5521

Paylaşılan tüm konuşmalar için gerekli izinler alınmıştır. (Pesimist ss'i dahil, detayları özelden atabilirim.) Bu sebepten dolayı editörlerin silmemesi rica, gerekirse ilgili kişilerle görüşme sağlanılabilir.

zaten onun gibi düzenbaz görmedik bir gün başka birşey yarın başka birşeyler söyler bu moddaki tabikide anadolu alt yapılı olur adamın umrumda değil sunucu açar gerisini bırakır adminlere sonrada olan userlere oluyor adamlar uğraşıp kasılıyor sonrada sunucu kapandı diye bir duyuru atar bitti herşey.