GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pragya Hırsız & Polis

Başlatan Bow_OsmaNN, 12 Ocak 2022, 21:28:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RasYoneL

Dostum kimseyi aldırma sadece hedefine kitlen tabiki çamur atmaya çalışan rakip sunucular, kişiler olucaktır ama önemli olan pes etmemek işine daha da hırsla ve  sevgiyle sarılman gerek. Kimseye aldırış etme. Belmiyorum belki modun Zayıftır ama zayıf olması senin canını sıkmasın zaten demo olarak açıcaksın ilk başta sorunlar gör sonra yavaş yavaş fixlersin ama sana bi önerim var ve buna çok dikkat et @Bow_OsmaNN

Yönetim ekibi senin sunucunun kalitesini ifade eder kendine çok güzel bir ekip kur ki seninle birlikte ya batsınlar ya da şahlansınlar. Başarılarını Bekliyorum dostum...

Discord: RasYoneL#7704

TheBario

Alıntı yapılan: Pesimist - 13 Ocak 2022, 11:49:48
Her iletiyi tek tek cevaplamak bir süre sonra spama girer, başarılar.
Tşk ederi̇m sağ ol Pesi̇mi̇st

Alıntı yapılan: RasYoneL - 13 Ocak 2022, 12:46:14
Dostum kimseyi aldırma sadece hedefine kitlen tabiki çamur atmaya çalışan rakip sunucular, kişiler olucaktır ama önemli olan pes etmemek işine daha da hırsla ve  sevgiyle sarılman gerek. Kimseye aldırış etme. Belmiyorum belki modun Zayıftır ama zayıf olması senin canını sıkmasın zaten demo olarak açıcaksın ilk başta sorunlar gör sonra yavaş yavaş fixlersin ama sana bi önerim var ve buna çok dikkat et @Bow_OsmaNN

Yönetim ekibi senin sunucunun kalitesini ifade eder kendine çok güzel bir ekip kur ki seninle birlikte ya batsınlar ya da şahlansınlar. Başarılarını Bekliyorum dostum...
Sağ ol Rasyonel teşekkürler
Son düzenlenme: 14 Ocak 2022, 11:31:09 lazlow Sebep: Flood iletiler birleştirildi. İletinin tamamı büyük harflerden oluşamaz.

Holmes

Başarılar canlar iyi yere gelmeniz dileğiyle

GTA-TR net | #2026

TheBario

Alıntı yapılan: Keys - 13 Ocak 2022, 16:25:34
Teşşekürler Mert

Erenizcii

HP sunucuları arasında ne kadar rekabet olursa başarı o kadar yüksek olur. En kalbi duygularımla başarılar dilerim.

Merakımızın ve hayal gücümüzün inşa ettiği yolları bilgi ile geçeceğiz. Bilgi güçtür ve bilgili olan dünyaya yön verir.

Bow_OsmaNN

Alıntı yapılan: Erenizcii - 13 Ocak 2022, 17:33:49
HP sunucuları arasında ne kadar rekabet olursa başarı o kadar yüksek olur. En kalbi duygularımla başarılar dilerim.
teşekkurler <3

Alıntı yapılan: Keys - 13 Ocak 2022, 16:25:34
keyscim teşekkur ederim <3
Son düzenlenme: 14 Ocak 2022, 11:32:19 lazlow Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

Zeynel

Güzel yerlere geleceğinden eminim, başarılar

Avrupa HP Hırsız Polis

TheBario

Alıntı yapılan: Zeynel - 16 Ocak 2022, 19:31:23
Teşekkürler zeynel

Levent13

Başarılarınızın devamını dilerim fakat gözüme çarpan bir resim var bunu acaba nerden buldunuz veya yaptırdınız.

Bow_OsmaNN

Alıntı yapılan: Levent13 - 17 Ocak 2022, 18:43:25
Başarılarınızın devamını dilerim fakat gözüme çarpan bir resim var bunu acaba nerden buldunuz veya yaptırdınız.

teşekkur ederim değerli yorumun için

Bow_OsmaNN

Alıntı yapılan: Zeynel - 16 Ocak 2022, 19:31:23
eyw zeynel <3

Tektabanca

Alıntı yapılan: Krozfayer - 12 Ocak 2022, 23:51:27
Konu düzeni ve tasarımı daha iyi olabilirdi, başarılar
katılıyorum konu tasarımı güncellenmeli, başarılar.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Bow_OsmaNN

Alıntı yapılan: Tektabanca - 18 Ocak 2022, 19:05:11
Alıntı yapılan: Krozfayer - 12 Ocak 2022, 23:51:27
Konu düzeni ve tasarımı daha iyi olabilirdi, başarılar
katılıyorum konu tasarımı güncellenmeli, başarılar.
teşekkurler tektabanca <3

Nellogix The Legit

Başarılar Kirve

Bow_OsmaNN