GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 18:38:19

.

Başlatan KralOyunda26, 21 Ocak 2022, 19:51:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KralOyunda26

.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2022, 22:33:38 Razor02

beratmethe

haroldjackson

imza kalemle atılır

dreamz

Yine LSRP yine LSRP.. özgün sunucular aldı başını yürüyor
başarılar

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Zwen - 21 Ocak 2022, 20:01:50
Good Luck Homie
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: haroldjackson - 21 Ocak 2022, 20:38:28
başarılar
Teşekkürler yorumunuz için.

Alıntı yapılan: dreamz - 21 Ocak 2022, 20:39:26
başarılar
Öncelikle selam, yorumunuz için ekibim adına teşekkür ediyorum. LSRP sadece ana harita üzerinde, şehrin adını başlık edinen bir sunucuydu. Platform içerisinde değişiklikler (kasaba, lv, sf) pekte başarılı olmuyor, bizzat sizin de deneyiminiz olduğu için anlayacağınızı düşünüyorum dediğimi. Siz kitle için ne yaparsanız yapın, küçük, kısa alanlar veya aşina olunmayan, içeriği pek hoş olmayan şehirler bir yerden sonra bunaltıyor. Özgünlüğümüzü sunucu açıldıktan sonra tekrar değerlendirirseniz seviniriz, ana harita bildiğimizin çok daha üstünde. (her yeri şuanlık öyle değil, tek başıma bunu sürdürüyorum) Bir çok yerde olmayan yeni sokak, mahalle, caddeler, yeni otobanlar ve bildiğimiz bazı yolların mahallelere, sitelere, parklara dönüşmesi. Bu bahsettiğim mapler sunucuya ekleniyor ve yapılmaya devam ediliyor. Olabildiğince farklı bir LS deneyimi yaşatmak için map anlamında ben, arka planda ise ekibim fazlasıyla emek veriyor. State başlığını baz aldığımız gibi de, kasabaları da değiştirerek, oyuncuları ve birlikleri oralara da teşvik etmeyi planlıyoruz.

Yorumunuz için tekrardan teşekkürler, direkt olarak yargı-infaz yaptığınız için biraz kırıldık. :)

dreamz

Alıntı yapılan: bladee - 21 Ocak 2022, 20:48:36
Alıntı yapılan: Zwen - 21 Ocak 2022, 20:01:50
Good Luck Homie
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: haroldjackson - 21 Ocak 2022, 20:38:28
başarılar

başarılar
Öncelikle selam, yorumunuz için ekibim adına teşekkür ediyorum. LSRP sadece ana harita üzerinde, şehrin adını başlık edinen bir sunucuydu. Platform içerisinde değişiklikler (kasaba, lv, sf) pekte başarılı olmuyor, bizzat sizin de deneyiminiz olduğu için anlayacağınızı düşünüyorum dediğimi. Siz kitle için ne yaparsanız yapın, küçük, kısa alanlar veya aşina olunmayan, içeriği pek hoş olmayan şehirler bir yerden sonra bunaltıyor. Özgünlüğümüzü sunucu açıldıktan sonra tekrar değerlendirirseniz seviniriz, ana harita bildiğimizin çok daha üstünde. (her yeri şuanlık öyle değil, tek başıma bunu sürdürüyorum) Bir çok yerde olmayan yeni sokak, mahalle, caddeler, yeni otobanlar ve bildiğimiz bazı yolların mahallelere, sitelere, parklara dönüşmesi. Bu bahsettiğim mapler sunucuya ekleniyor ve yapılmaya devam ediliyor. Olabildiğince farklı bir LS deneyimi yaşatmak için map anlamında ben, arka planda ise ekibim fazlasıyla emek veriyor. State başlığını baz aldığımız gibi de, kasabaları da değiştirerek, oyuncuları ve birlikleri oralara da teşvik etmeyi planlıyoruz.

Yorumunuz için tekrardan teşekkürler, direkt olarak yargı-infaz yaptığınız için biraz kırıldık. :)

Yok logo stilinden oyun modunuza kadar LSRP temalı olduğundan yaptım o yorumu. Senelerdir aynı şey mide bulandırıyor özgünlük her zaman kazanır

Wreed

ayazcik

discorda girer girmez ban yedim madem çekemiyorsunuz eleştiri kaldıramıyorsunuz o zaman sunucu açmayın

#McAllen

Web & Pawn Developer

KralOyunda26

Alıntı yapılan: frostylimpid - 22 Ocak 2022, 13:56:00
discorda girer girmez ban yedim madem çekemiyorsunuz eleştiri kaldıramıyorsunuz o zaman sunucu açmayın
Sizin bize karşı bir eleştiriniz hiçbir zaman olmadı, ayrıca sizi tanımıyoruz. Size karşı bir kinimiz neden durduk yere olsun? Discord üzerinde şu anda iki tane yasak bulunuyor, dün gece offtopic ve yardım kanalı üzerinden yapılan reklamlardan dolayı. Bağlantınızda belirttiğiniz discord adına dair bir yasak bulunmuyor, tanıtımda bulunan discord linkini yeniledim. Tekrar denerseniz sorun olacağını sanmıyorum, ayrıca direkt olarak saldırgan moda geçmeniz fazlasıyla gereksiz.

Alıntı yapılan: JenniferAR - 22 Ocak 2022, 15:47:11
başarılar

Son düzenlenme: 22 Ocak 2022, 16:27:18 bladee

Feick

İşin içinde umut(dreamer) var, başarılı olacağınızı sanmam. Zaten başarılı olamayacaksınız ama :D

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Feick - 22 Ocak 2022, 15:56:27
İşin içinde umut(dreamer) var, başarılı olacağınızı sanmam. Zaten başarılı olamayacaksınız ama :D
Kadro içeriğini bu kadar net nereden öğrendiğinizi cidden merak ettik doğrusu. Öyle dediyseniz vardır, başarısız oluruz. :D

Crius

Başarılar Çınar kadro içeriğini herkes gördü zaten aynı discordu kullanarak HSangrentonun hep yetkisi olması vs vs hep aynı rol isimleri tek discord ismi ve odalar değişiyor...

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Crius - 22 Ocak 2022, 16:58:11
Başarılar Çınar kadro içeriğini herkes gördü zaten aynı discordu kullanarak HSangrentonun hep yetkisi olması vs vs hep aynı rol isimleri tek discord ismi ve odalar değişiyor...

Yorum yapmadan önce diğer kişiler ile bizi karıştırmayın. @Hasan Sangrento kendi inreallife arkadaşım, yardım için bulunuyor.

baum224

Tekrar 3-5 insan gelicek platformu birbirine katıp gidicek.

to greatest marina reborn