GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 16:35:43

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LukassKane

Olsun. Yeri gelince 10 lira bulamıyoruz. Zaten 1tllik şeye ihtiyacımız olmasa bile bedava olunca atlıyoruz. Beleşçilik ruhumuzda var.

LukassKane

Selamün aleyküm..

OnlySimon

Yılbaşına özel bedava Nitro dağıtıyorum katılmak ister misin?

https://disckolrmd.com.tr.org

Aslında inanma sebepleri arkadaşlarından geliyor olması, sistem böyle çalışıyor zaten.

DracDonix

Alıntı yapılan: LukassKane - 22 Ocak 2022, 15:50:11
Olsun. Yeri gelince 10 lira bulamıyoruz. Zaten 1tllik şeye ihtiyacımız olmasa bile bedava olunca atlıyoruz. Beleşçilik ruhumuzda var.

haklı

Alıntı yapılan: OnlySimon - 22 Ocak 2022, 19:02:27
Yılbaşına özel bedava Nitro dağıtıyorum katılmak ister misin?

https://disckolrmd.com.tr.org

Aslında inanma sebepleri arkadaşlarından geliyor olması, sistem böyle çalışıyor zaten.

sende haklısın genel durum böle

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Lynx

BurakOsmanSaygın_Yui

rohat

Yanlış bölüme konu konu kilit
Son düzenlenme: 25 Nisan 2022, 10:33:46 rohat

lazlow

Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Herkese iyi bayramlar!
Son düzenlenme: 01 Eylül 2022, 23:23:27 lazlow

Glexy

Alıntı yapılan: Pesimist - 06 Ocak 2022, 15:38:37

SA:MP platformundan uzak, bir gözümüz buralar da fazla batmayın batmak zorunda bırakmayın biten platformun son demlerini için yoksa içirmek zorunda kalacağız :*

@TAKTAK26 ilk defa küfür ettiğini gördüm :D
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2022, 11:28:08 lazlow

Glexy

O tuzağa düştükten sonra çıkması zor oluyor bilginiz olsun arkadaşlar. :D

Murat Budak

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Ocak 2022, 02:35:26

Bu tip linklere discord üzerine tıklamayı bırakın. Enayi olursanız bu olur;

Anlamadığım nokta neden tıklarsın ki? Neyse düşen piyonların şerefine  :serefe:

Benim eski hesabım bu yüzden çalınmış olsaydı oturur kafama sıkardım ***

feickthelord

Herkese yaptıkları gibi bana da yapmışlar, evet. Bu çocuğu ben sanıp gidip proje teklifi eden bir çok kişi varmış. Ben piyasadan çekildim ve discord nick'im Feick değil. Dikkatli olalım..

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Crius

Linux / windows ne ya abim linux windowsu kodlamış yağ

Landrow

Dostum o adı ben 2017'den beri kullanıyorum, ve ek olarak windows / Linux'un anlamı onlardan anladığımı ve hertürlü yardımda bulunabilceğim anlamında yazdım sende beyin sorunu varsa ben ne yapabilirim?

UNT Gaming - 2023

feickthelord

Alıntı yapılan: TheLemon - 11 Haziran 2022, 09:08:21
Dostum o adı ben 2017'den beri kullanıyorum, ve ek olarak windows / Linux'un anlamı onlardan anladığımı ve hertürlü yardımda bulunabilceğim anlamında yazdım sende beyin sorunu varsa ben ne yapabilirim?

Dostum 2017'de sen babanın spermiydin daha, seninle yıl kavgasına girmeyeceğim. İsminde hakları bana ait değil fakat insanlara kendini ben diye tanıtmandan bu konuyu açtım. Zaten herkes benim bu kadar çocuk olmadığımı iyi bilir. İyi forumlar..

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.