GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Nisan 2026, 22:45:39

.

Başlatan KralOyunda26, 21 Ocak 2022, 19:51:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feick

Bi bıkmadınız şu ergen özenti ingilizce ustası tavırlarından, halinize acıyorum.

KralOyunda26

Discord üzerinden oyun moduna dair küçük sızıntıları sneakpeeks üzerinden paylaşıma açtık! Çok yakında oyun istemcisinin kapılarını sizlere açacağız, beklemede kalın!

KralOyunda26

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: Crius - 22 Ocak 2022, 16:58:11
Başarılar Çınar kadro içeriğini herkes gördü zaten aynı discordu kullanarak HSangrentonun hep yetkisi olması vs vs hep aynı rol isimleri tek discord ismi ve odalar değişiyor...
Yani arkadaşların sunucusuna yardım ediyorum, normal sanırsam?

gorkembaba

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 23 Ocak 2022, 22:45:25
Alıntı yapılan: Crius - 22 Ocak 2022, 16:58:11
Başarılar Çınar kadro içeriğini herkes gördü zaten aynı discordu kullanarak HSangrentonun hep yetkisi olması vs vs hep aynı rol isimleri tek discord ismi ve odalar değişiyor...
Yani arkadaşların sunucusuna yardım ediyorum, normal sanırsam?
:serefe:

Alıntı yapılan: gorkembaba - 23 Ocak 2022, 23:07:25
Çok güzel başarılar

Yorumunuz için teşekkürler, hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.   :elsalla:

Feick

Nors Roleplay

Alıntı yapılan: sharax - 25 Ocak 2022, 19:36:45
Tanıdık yüzler, başarılar :)

Kendi sunucusu kötü olunca gelip benim sunucuma sallıyor yazık ya küçük yaştaki çocuk sevindiriyorlar işte. Verinde yetkisini sussun artık başka serverlara laf atıp duruyor bu küçük hıyar.

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Nors Roleplay - 25 Ocak 2022, 19:43:02
Alıntı yapılan: sharax - 25 Ocak 2022, 19:36:45
Tanıdık yüzler, başarılar :)

Kendi sunucusu kötü olunca gelip benim sunucuma sallıyor yazık ya küçük yaştaki çocuk sevindiriyorlar işte. Verinde yetkisini sussun artık başka serverlara laf atıp duruyor bu küçük hıyar.
Kendi meselelerinizi LS State platformu altına taşımayın. Kişi kadroda bulunmuyor, lider kadrosunda şu an bizim ve platformun tanıdığı iki kişi bulunuyor. Admin ekibi henüz yetkilendirilmedi.

Coiner

Coiner