GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[ares-roleplay.com] Ares Roleplay - the great always game!

Başlatan ibocanpashasarsilmazcano, 19 Ocak 2022, 23:42:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibocanpashasarsilmazcano

Bizimle kalın, yeni sistem tanıtımları birazdan atılacak!  :elsalla:  :kral:

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

ibocanpashasarsilmazcano

Hasan Sangrento

Affınıza sığınarak birkaç eleştiri yapmak istiyorum. Sistemler evet güzel bunda bir problem yok yalnız bu sistemler zaten genel olarak bilinen sistemler, daha farklı sistemler tanıtılabilir. Ekstra olarak silah satıcısı, mermi satıcısı, uy****rucu satıcısının yan yana olması biraz garibime gitti(Tabii ki medium-hard konseptli mi bilmiyorum). Ayriyeten tanıtımlarda neden rol yapma icabı duyuldu bilmiyorum ama görsel açıdan her ne kadar güzel olsa da zamanı tüketiyor. Yine de başarılar dilerim, bir ara sunucunuza kesinlikle uğrayacağım.

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 23 Ocak 2022, 22:54:28
Affınıza sığınarak birkaç eleştiri yapmak istiyorum. Sistemler evet güzel bunda bir problem yok yalnız bu sistemler zaten genel olarak bilinen sistemler, daha farklı sistemler tanıtılabilir. Ekstra olarak silah satıcısı, mermi satıcısı, uy****rucu satıcısının yan yana olması biraz garibime gitti(Tabii ki medium-hard konseptli mi bilmiyorum). Ayriyeten tanıtımlarda neden rol yapma icabı duyuldu bilmiyorum ama görsel açıdan her ne kadar güzel olsa da zamanı tüketiyor. Yine de başarılar dilerim, bir ara sunucunuza kesinlikle uğrayacağım.
Dediklerinizi Dikkate Alıcaz.

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 23 Ocak 2022, 22:54:28
Merhaba!, estafirullah hiç bir sakıncası bulunmamakta bize şeref verir, Videolarda görülen NPC'ler kesinnikle bir görünüşden ibaret, sunucu açıldığında bu silah/uy****urucu ticaretleri kesinnikle birlikler tarafından satışa koyulacak, görülen NPC'ler kaldırılacak ve rolsel olarak yapılacak, Her birliğin point(puan)'ı olacak hangi birlikler aktifse onlara absürt olacak ama biraz adminler tarafından rol pası ile ucuzdan verilip, satmaları istenilecek, herşey rol mantığı ile olacak. Videolarda rol yapmaya gelirsek attığımız sistemlerin hepsi rolsel olduğu için rol yaparak çekmeyi gereksinim bulduk. Yakın zamanda sesli videolarda gelicek, Bizimle kalın! :helal: :D

Talhq1.

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: Talhq1. - 24 Ocak 2022, 11:40:44
başarılar sque(dev) gönlünüzce olsun.
Teşşekür Ederim Ares Roleplayin Kurucusu Olarak

LukassKane

Tam olarak roleplay konseptinizi anlayamadım. Yani ne gibi roller var? Başarılar dilerim bu arada.

Nine Roleplay

ibocanpashasarsilmazcano

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: LukassKane - 24 Ocak 2022, 11:52:14
Tam olarak roleplay konseptinizi anlayamadım. Yani ne gibi roller var? Başarılar dilerim bu arada.
Merhaba!, selam konseptimiz tüm San Andreas mapini kaplamaktadır (Hard RolePlay), her türlü roller bulunmaktadır (yasaklı roller hariçi), Sunucumuzda açılacak oluşum konseptlerini düşünerek harita tasarımları yapmaktayız, Yani konseptimiz tüm San Andreas mapini kaplamakta bağzı ürünler santos içinde bulunmakta.

razegod

Başarılar dilerim, umarım istediğiniz gibi olur.

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: razegod - 24 Ocak 2022, 13:35:21
Başarılar dilerim, umarım istediğiniz gibi olur.

Merhaba, değerli yorumun için çok teşekkürler.