GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBILE/PC] Rota Hırsız Polis | samp.rotahp.com

Başlatan Pesimist, 10 Ocak 2022, 14:48:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Alıntı yapılan: Caner K. - 14 Ocak 2022, 22:26:24
Öncelikle kestane balının diyarı zonguldak gökçebey pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar :D

Sunucuda kullandığınız mod için YN:CNR modunu satın aldık diyorsunuz da öyle bir şey yok. Kendi adminlerinizi bile YN:CNR modu diye kandırıyorsunuz, platformda olan kişiler zaten ne olduğunuzu biliyordur userlerinizde bilsin diye bu iletiyi yolluyorum. User ilişkileri önemli sonuçta değilmi sahte ismiyle "Efe" ?

Peki nasıl mı kandırıyorsunuz ? orayada gelelim tabi. Sunucunuzdaki modun Zesty adlı sunucuya ait olması(ironik). Kısaca ortada 1000tl verip de mod almalar bilmem neler yok.
Kanıtlarıda fazla uzatmadan buraya bırakıyorum, hak ettiğiniz kadar uzun yazmaya çalıştım bu sebepten dolayı kısa olduğu için kusura bakmazsınız umarım.

Konuyla ilgisi olan herkesle çoktan iletişime geçildi ve onaylar alındı, kendinizi savunabilecek bir ihtimaliniz dahi yok. Nasıl bir karşılık vereceksiniz merak ediyorum.

Bazı kişilere gönderilen kanıtlar yetersiz gelebilir, yargılamadan önce özelden bana ulaşabilirsiniz Caner K.#5521

Paylaşılan tüm konuşmalar için gerekli izinler alınmıştır. (Pesimist ss'i dahil, detayları özelden atabilirim.) Bu sebepten dolayı editörlerin silmemesi rica, gerekirse ilgili kişilerle görüşme sağlanılabilir.

Avrupa HP Hırsız Polis

TRSinan28

Moderatörler kış uykusunda sanırım. Başarılar.

Rodri

Platform almış başını gidiyor sizlerde toxicliğe devam ediyorsunuz, iki kelime "başarılar" demek yerine resmen kendinizi rezil ediyorsunuz, burası çocuk parkı değil kusura bakmayın, biraz olgunlaşın lütfen.
Son düzenlenme: 17 Ocak 2022, 01:18:50 1337

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

Pesimist

Karne gününe özel çekilişi ve sistem güncellemelerini Discord sunucumuz üzerinden takip edebilir hediyeler ve çekilişlere katılım hakkı kazanabilirsiniz.

Kayıt olurken sunucu içerisinden tab istatistik bilgilerinizi ss alıp atmayı unutmayın, tasması gevşeyen arkadaşlar çok vizesiz içeri almıyoruz.

FalafelÇorba

> Discord sunucumuz yenilenmiştir,

Yeni Link

> Mobil girişler aktif edilmiştir.

> Ev sisteminde oluşan bug fixlenmiştir.

İyi oyunlar dileriz..

Pesimist

> İş yeri sistemi eklendi, yakın süre de dinamik şekil de güncellenecek.
> Çete lig sistemi haftasonu aktif edilecek.

> Geri kalan güncellemeleri discord sunucumuzdan takip edebilirsiniz.

Discord

Pesimist

Sunucumuz 1 haftalığına bakıma alınmıştır.

Açılışta DNZY ve bir kaç YouTuber ile anlaşılıp BETA sürecimizden çıkıp has kadromuz ile tekrardan faaliyete gireceğiz, güncellemeleri ve gelişmeleri Discord üzerinden takip edebilirsiniz.

Discord kayıtlarımız 1 günlüğüne aktiftir.

HELLBOY

laéx

Pesimist

Sistem güncellemeleri devam etmekte, ayriyetten yönetim ekibi 0'dan dizayn ediliyor, Admin alımlarımız aktiftir, discord üzerinden takip edebilirsiniz.

Pesimist

Impeccable

Alıntı yapılan: Caner K. - 16 Ocak 2022, 00:58:42
Alıntı yapılan: Vaxzy - 16 Ocak 2022, 00:46:03
Hostedsiz 50 kişi çeken ilk sunucuyuz sanırsam? Ahahahahh, küçük balıklar çamur atmaya devam... Müstehcen yerimle gülüyorum...

Vajina mı ? :D

Kronz

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Home(7/24 olmayan) sunucu tanıtımı yasaktır. Bu tür sunucu tanıtabilmenin tek yolu sunucunuzu 7/24 host'a taşımaktır. Bu kurala uymayan konular Kilitli Konular bölümüne taşınır.

K/A.