GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Ocak 2026, 02:18:48

K/A

Başlatan Mazzetti, 27 Ocak 2022, 17:19:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mazzetti

Breeze Roleplay

Proje Detayı

Projeyi, Mart ayında geliştirmeye sunduk ve geliştirmeye devam ediyoruz. İki aylık bir süreç içerisinde, sunucumuzdaki bugları fixledik ve oyun modunu bugsuz ve sıkıntısız bir şekilde sizlere sunmak için çaba gösteriyoruz. Yetkili ekibimiz ise rol fikirleri üretmeye ve sizlere rol açısından zevk verebilmek için etkinlikler planlıyor. Ekipte kimse boş kalmıyor, sürekli olarak çalışıyoruz. 13 Ağustos´da, platform üzerinden bunları oyuncularımıza duyurduk.

Kısa süre içerisinde, yeterli ilgiyi topladık ve oyuncuların güvenini kazanmayı başardık. Projeyi uzun soluklu tutmayı planlıyoruz, iki hafta sonra oyuncu sayısı azalırsa veya düşüş olursa. "Kapatıyoruz" gibi bir algıya kapılmayacağız, sizin bizden beklediğiniz ilginin karşılığını vereceğiz.

Sunucu İşleyişi Nasıl Olacak?

Sunucumuzu realistik açıdan ilerletmek istiyoruz ve sistemlerimizi ona göre hazırlıyoruz. Los Santos´un yaşantısına uyumlu bir sunucu için çalışıyoruz. Sunucumuzdaki maplerimizi, sizin oyun değerlerinizi düşürmeyecek şekilde hazırlıyoruz. Herkesin sisteminin iyi olmadığını biliyoruz, ona göre hareket ediyoruz. Forumumuzu Beta aşamasında sizlere duyuramayacağız. Forum bakımları devam ediyor.

Oyun Modu Nasıl Olacak?

Oyun modunu sıfırdan yapmayı planlıyoruz, oyun modumuzda alıntı olan hiçbir sistemi veya dinamiği, o modun işleyişini kullanmayacağız. Çalıntı modu sizlere sunmayacağız, tamamıyla developerlarımız tarafından yapılan oyun modunu sizlere sunmayı planlıyoruz. Açılışı sorunsuz diliyoruz ve sıfırdan yaptığımız için ise bug olmayacağına emin olabilirsiniz. Sizlere sorunsuz ve keyifli rol ortamı sunmak istiyoruz, bunun için ise sıkıntısız oyun modunu geliştiriyoruz. Bu süreç uzun sürebilir, çünkü sıfırdan mod yapmak zaman alan bir iş.

Pay To Win Olacak Mı?

OOC satışlarımız olacak fakat hiçbir şekilde oyunda üstünlüğünüz bulunmayacak, ufak çaplı bir şekilde oyunculara destek sağlayacak OOC satışlarımız olacak, örnek vermek gerekirse donate satışlarında, hızlı level atlama gibi bir durum söz konusu olabilir. Ama bu hiçbir şekilde sizi hiçbir oyuncudan üstün kılmaz, model satışları olabilir. Sadece kozmetik için geçerlidir, hiçbir şekilde diğer oyunculardan üstün kılamaz. Bu tarzlarda satışlar yapacağız, oyuncularımızın rol zevkini bozmayacağız.

Sunucunun Rol Düzeyi Nasıl Olacak?

(Karakter başvurusu şuanlık pasif.)
Sunucumuza herkes giremeyecek, belirli bir rol düzeyine sahip olan. Forum üzerindeki karakter başvurusu kabul edilen kişiler girebilecek, bunun yanı sırasında ise rol düzeyini en üstlerde tutabilmek için ise sağlam bir yönetim sağlayacağımıza emin olabilirsiniz, Heavy RP olarak rol düzeyini planlıyoruz, yönetimi biz sağlayacağız. Rolleri yapmak ise sizlere kalacak, yönetim ile birlikte rol ortamını dengeleyeceğiz. Her sunucuda olan, rol düzeyi düşük olan oyunculara ise yaptırım uygulanacak.

Ekran Görüntüleri (Sistemler)

Sunucudan Kareler

Sunucu Senaryosu

Episode 0.1

Yaşlı adam kahvesini içerken konuşmaya başlar;

A-hh, evlat bu şehire gelmekle çok iyi bir şey yaptın, bu şehir o kadar güzel bir yer ki insanlar her zaman burada mutlu kalabiliyor.

Sana şehirdeki yönetimi anlatayım, şu anda şehirin legal şekilde yönetimini sağlayan Anastasia Kochyev, Nortside Partisine bağlı onun kurucusu.

Başkan çok düzenli ve disiplinli birisi, devlet yetkilileri temizlendi rüşvet alanlar şutlandı.

Genç adam yaşlı adama bakınır ve ekler; "Peki ya gece hayatı?"

/Yaşlı adamın aklına gece hayatı geldiğinde genç adama bakınıp gülüp ekler./ Gece hayatı... Hayatımın en iyi geceleriydi evlat, kadınları bir harika her gece farklı farklı yerlerde etkinlikler...

Gizli partiler gizli partilerde uyusturucular, kafayı bulup delilerce dans etmeler, Gece hayatı hiç bir şehirde bu kadar iyi olmamıştı.

Evet burası los santos, dürüstlüğün bulunduğu eğlencenin son derece oldugu bir şehir.

Şehiri tam anlamıyla tanımak istiyorsan, buranın tenha sokaklarından geçmelisin. Sürekli bir silah sesleri ve silah seslerinin getirdiği gürültü, insanların çığlıkları ve kargaşalar.

Genç adam gözlerini pörtleterek yaşlı adama bakındı, sesini çıkarmadan onun anlattıklarını dinliyor;

Yaşlı adam, genç adamın yüzüne bakınarak kahkaha patlatır ve hemen ardından kahvesini yudumlar ve ekler;

Yüzün dondu kaldı, betin benzin attı. *kahkaha atmaya devam eder*

Maytap geçiyorum seninle evlat, bu şehrin aynasızları son derece iyidir ve elinden gelenin en iyisini yapar, zamanında o akademideki polislerin yaptığı sınavlara tanık olmuştum. Gerçekten zorlayıcı bir eğitimden geçiyorlar, o yüzden aynasızlara güvenin tam olsun.

Geçtiğimiz günlerde eyalet başkanı Mark´ın yaptığı konuşmaya tanık oldum, şehirde yaşanan arbedeler ve can kayıplarının önüne geçebileceğini öne sürdü. Halkta bu konuşma üzerine pek inanmasa bile, Mark´ın yaptığı konuşmaya güvenmekten başka çareleri yok.

Yaşlı adam kahvesinden bir yudum daha alır, paltosuna uzanır ve içerisinden cüzdanını çıkartır, boğazını temizledikten sonra yüksek bir ses tonu takınarak garsona seslenir;

Buraya bak genç adam!

Garson asık tavırlarını, yaşlı adamın sesiyle birlikte düzeltir. Gülümser bir yüz ifadesini takınarak yavaşça yaşlı adamın yanına yaklaşır, kıyafetinin iliklerini düzeltir. Başını hafif aşağı doğru eğerek yaşlı adama bakınır.

Yaşlı adam sesini çıkarmadan ödemesini garsona yapar, paltosuna tekrar cüzdanını bırakır ve genç adama bakınır. Genç adam ile birlikte dışarı çıkar, külüstür arabasına biner ve şehirde gezintiye çıkar.

Episode 0.2

Yaşlı adam, külüstür arabasından iner ve aracını park eder. Genç adamla birlikte yüzüne çarpan soğuk rüzgarın etkisiyle. Üşümüş bir şekilde kaldığı eve girer. Kapıyı kapatır, eve girer girmez evin sıcaklığıyla rahatlar. Hafif eskimiş, tahtadan koltuğuna kendini bırakır ve masadaki purosunu yakar. Televizyonu açar ve haber kanallarında gezinir. Puronun dumanından takındığı boğuk ses tonuyla ekler;

Şu şehirde en sevdiğim şey ne biliyor musun? *nefesini içine çeker*

İnsanların çaresiz bir şekilde beklemek yerine, hükümete sesini duyurmak için yaptığı kalkınmalar. En azından haklarını arıyorlar ve bunu görmek hoş. Ekonominin kötüye gitmesiyle birlikte getirdiği **Telefon Çalma Sesi**

A-hh... hay aksi. *telefonuna gelen çağrıyı kapatır*

Nerede kaldık genç adam? Şey diyorduk, ekonomiden bahsediyorduk. Evet, bu gidişle gerçekten ekonomimiz yerle yeksan olacak.
Başkan Mark'dan umudumu asla kesmem, o adamı seviyorum. Şeytan tüyü mü var bilmiyorum ama gerçekten o adama güvenim tam.

Sonumuz ne olacak bilmiyorum, ama birilerinin keyfi kaçacağı kesin. Bunlar şehrin büyükleri de olabilir, ya da halkın kendisi de. Zaman bunu gösterecek.

Genç adam, yaşlı adama bakınarak ekler;

Hükümetten yana olmayan insanların kaybedeceği kesin, çünkü bütün güç hükümette.

Yaşlı adam, hafifçe kafasını sallayarak onaylar. Purosundaki dumanı içine çeker ve ekler;

Evlat, insanların mutsuz olması ve bazı kişilerin huzurunun kaçması. Çocuğuna ya da ailesine para getirememesi, ya da karnını doyuracak miktarda paraya sahip olamaması. Suç oranlarını büyütür, yani halk ne kadar huzursuz ve mutsuz olursa suç oranları o kadar artar. Aynı zamanda da örgütleşme ve hiyerarşi halkı mutsuz yapar. Hiyerarşi ortadan kalkarsa ve büyük adam, küçük adam. Güçsüz, güçlü ilişkisi biterse herkes mutlu olur. Ama bunu sağlamaları için ise yasalarda değişikliğe gidilmesi gerekir, yani bu kadar kalkınma sadece ekonomi ile meydana gelemez. Bazı olayların patlak vermesi sonucunda bunlar tetiklendi ve halk baş gösterişe geçti.

Bu şehirde yenisin ve yavaştan bu olayların içerisine sen de girebilirsin, o yüzden her daim kendini sağlama al. Kendi hayatını riske atabilirsin. *boğazının kurumasıyla birlikte öksürür ve yutkunur*

Yaşlı adam, masada duran hafif ılık olan suya uzanır, şişeyi açarak yudumlanır.

Biliyorsun, ben hep senin yanında olamam. O yüzden kendi ayaklarının üzerinde durabilmelisin. *genç adamın omzuna iki kez vurur*

Ben dışarıda olacağım, istersen benim evimde dinlenebilirsin. Kapım sana her zaman açık biliyorsun. *siyah paltosunu askılıktan alır ve üzerine giyer, külüstür arabasının anahtarını masanın üzerinden alır ve dış kapıyı açarak dışarı çıkar, kapıyı hafifçe kapatmadan öncesinde ekler;

Hoşçakal genç adam!

Son düzenlenme: 07 Mart 2022, 20:00:21 Mazzetti
Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

Mazzetti

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

Rodri

Başarılar kardeşlerime, umarım gönlünüzce olur.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Crius

Uzun zaman sonra güzel ve uzun soluklu bir proje başarılar :)

haroldjackson

imza kalemle atılır

Liccores

İyi işler çıkaracağınıza inanıyorum, takipteyim.

Excute

Böyle bir projenin açılması beni çok sevindiriyor, umarım çok güzel bir proje olur en azından rol yaparız :)

VeroThere

Başarılar kardeşim, umarım iyi yerlere gelirsin..

Kripteks

@Mazetti
Yeni tanışmama rağmen güven duygusu veren biri.İşinde oldukça istekli, saygılı bir kardeşimiz. Projeyi iyi yerlere getireceğini düşünüyorum, benden sana tam destek  :helal:

Synax

Bu sunucunun çok iyi yerlere geliceğine inanıyorum, inşallah iyi bir proje olur. :kalp:

mustafaakıska1806

Gayet hoş bir sunucu bu dönemlerde oynanabilir bı sunucu, yeni bir sunucu herkes için iyi olacaktır. Başarılar diliyorum, tam destek full destek

Necip

Katya

Başarılar diliyorum dostum güzel işler çıkacak eminim.

Clayss

baum224

to greatest marina reborn