GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 23:22:43

LS-State Oyun Modu

Başlatan Hasan Sangrento, 30 Ocak 2022, 21:19:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hasan Sangrento

merhabalar, lafı uzatmayı fazla sevmem. ls-state isimli modun bana geldiğinde ucpsi vardı kaldırdım ve aşağıya paylaştım. mod ile alakalı bir probleminiz olursa lütfen çekinmeden yazın, müsait olduğum vakitlerde bakacağım ^^
dosya için tıklayın
virustotal için tıklayın
Son düzenlenme: 12 Nisan 2022, 12:36:50 Hasan Sangrento Sebep: :)

Nine Roleplay

Devler gelir devler gider bi dev kalır oda Hasan Sangrento Peker.

Feick

kraloyunda25 selamıyla geldik. bismillah. rez
reklamlar

arkadaslar myankırfat kanalıma abone olmayı unutmayın. benim icin cok önemli.
tüm herseyden hasan sangrento sorumludur. google play sorumludur.
GÜNCELLEME

MODU İNDİRDİM İCİNDEN HASAN PERİSİ CIKTI EVİME YILDIRIM ÇARPTI TUTTUM DÖVDÜM KIZ
KARDERŞİMİ KACIRDI NOLUR İNDİRMEYİN.

Son düzenlenme: 30 Ocak 2022, 21:29:51 Feick

sharax

dostlar gitti mazi kaldı

Feick

ARKADALSAR YENİ BİR ÜGÜNCELLEME.
KIZ KARDEŞİİ KURTARDIM HASANIN KAFASINA F16 CAKTIM. SONRASINDA ÖZÜR DİLEDİ
DEDİ Kİ "MODU PAYLASTİM RAHAT BİRAK BENİ" DBENDE ONU RAHAT BIRAKIYORUM. MOD VİRÜSLÜ DEGİLDİR .
ACABİLİRSİNİZ. TAMAMEN KRALOYUNDA25 GÜVENCESİ VERMEKTEYİM.

Hasan Sangrento

dostlar güncelleme notu, oyun içerisindeki mapler KralOyunda26#2023 discord ID'li kişiye aittir, paylaşmam etik olmadığı için onlar içine konulmadı. ekstra olarak eğer virüslü olduğunu düşünüyorsanız yüklemeyin ve lütfen kendi bilgisayarınızı ve mentalitenizi tehlikeye atmayın. huzurlu geceler..

ibocanpashasarsilmazcano

yarın 50 bin trilyon zibilyon sunucu türüyücek, kötü yaptın reis.. Yarını heycanla bekliyorum...  :elsalla:

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Mazzetti

Yine kavgalar, yine kavgalar bu platformu ne zaman salıcaksınız?

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: Mazetti - 30 Ocak 2022, 22:31:05
Yine kavgalar, yine kavgalar bu platformu ne zaman salıcaksınız?
kavga namına bir şey görmedim ama, aydınlatırsanız sevinirim.

Feick

basıma bir sey gelirse sorumlusu hasan sangrentodur. 30.01.2022 23:23 tarihinde ninidrmekteyim.

baum224

@Feick link at olm abone olcam, mod için tşk.

to greatest marina reborn

Feick

Alıntı yapılan: kenzy. - 30 Ocak 2022, 23:25:47
@Feick link at olm abone olcam, mod için tşk.
www.youtube.com adresinden KralOyunda25 kanalımı aratarak abone olabilirsin kanki.

#McAllen

Alıntı yapılan: Merus - 30 Ocak 2022, 21:20:45
Devler gelir devler gider bi dev kalır oda Hasan Sangrento Peker.

Web & Pawn Developer

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 30 Ocak 2022, 21:47:59
dostlar güncelleme notu, oyun içerisindeki mapler KralOyunda26#2023 discord ID'li kişiye aittir, paylaşmam etik olmadığı için onlar içine konulmadı. ekstra olarak eğer virüslü olduğunu düşünüyorsanız yüklemeyin ve lütfen kendi bilgisayarınızı ve mentalitenizi tehlikeye atmayın. huzurlu geceler..
aslan abim biz doğru olanı yaptık, oyun modunu alın bir yerinize sokun (?) veya sunucu açın. @haroldjackson @sharax gibi çocuklardan (ikiside aynı kişi) farkınız olsun ama. bir işi yapıyorsanız adam gibi yapın, başkalarının emeğini çar çur etmeyin. bu paylaşılan modda ki ucp kaldırma, bugfix bu tarz şeyler @Hasan Sangrento nun emeği. girişte ki logo, eklenen ama şu an linkte bulunmayan mapler de benim emeğim. Hasan, Çınar gibi ezik bir insan olmadığı için insanca benim maplerimi kaldırıp paylaşmış, paylaşır paylaşmaz da bana instagramdan yazdı, problem olarak görmedim çünkü en iyisi buydu. Önce ki modlara bakarsak, Çınar içerisinde benim maplerim, Hasan'ın fixlediği, eklediği sistemler olan modları bizlere haber vermeden sırf platformda iki üç kişiyi kudurtacağım kafasıyla gidip paylaştı. Aynısını bu sefer biz yapıyoruz, çünkü bu modda ki emek bizim, onun değil. Özel mesaj paylaşımı yasak olduğu için buraya atmıyorum ama Çınar'ın sadece insanları projesine çağırıp modu yaptırıp sonra s***tir çekmek dışında yaptığı bir şey yok, Hasan'ın arkasından konuştuğu tüm mesajları da Hasan zaten biliyor. Bir sunucu için dört yıllık arkadaşlığımı bozacak birisi değilim. Ayrıca Çınar gibi 14 yaşında, şımarık ve özenti birisiyle iş yapmayın. İki güldünüz diye her an özel mesaj yoluyla size b*k fotoğrafı atabilir.

Maplerimi sözde "indiregandi yapayım atsana" diyen arkadaşlar, şöyle bir durum var; Hasan, Çınar değil.

@Hasan Sangrento :serefe:

OnlySimon

yerüm ama pawn bilmiom sunucu ac diom acmio :C