GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[RPG] [VİCE CİTY] Malibu Roleplay ~ vice şehrine hoş geldin!

Başlatan Noren, 07 Şubat 2022, 16:00:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crius

Çalıntı vs değil diyorsunuz ama, altakki hud Radless'e ait

Noren

Alıntı yapılan: Crius - 08 Şubat 2022, 18:22:30

Kanıtla kardeşim o kadar burada konuştuysan,bu hudu herkes çizebilir,hera rina roleplayda neredeyse bu hudun tıpkısı var herkes herkesten özeniyor bana bu hudun @redless e ait olduğunu kanıtla bakalı m o kadar konuştun madem yersiz.

Noren

Alıntı yapılan: Crius - 08 Şubat 2022, 18:22:30

Şunu söyleyim destek olmayacaksanızda köstek olmayın.

Noren

Radless

Alıntı yapılan: Noren - 08 Şubat 2022, 20:21:23
bana bu hudun @redless e ait olduğunu kanıtla bakalı

Aslında pek bir şey yazmak istemiyordum fakat bu gördüklerim karşısında sessiz durmak istemiyorum.
Aşağıdaki verilen linkte paylaşmış olduğum moddan gelmedir bu hud, o zamanlar rain roleplay için geliştirdiğim bir moddur, diğer insanların üzerinde geliştirme yaparaktan paylaştığı çoğu victim tabanlı moddan çıkma ihtimali büyük oranda bir hud.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-80/victim-rp-modu-(bilinen-tum-hatalari-fixlendi-gelistirildi)/

herkes herkesten özeniyor
Alıntı yapılan: Noren - 07 Şubat 2022, 16:00:53
SUNUCUDAN KARELER
Sunucudaki map & sistemleri kesinnikle ve Malibu projesi geliştiriciler yapıp tasarlamaktadır & kopyalanma gibi bir durum gerçekleşmesi kesinnikle bulunmamakta.

Buna ithafen yukarıdaki tanıtım konusundan alıntı yaptığım kısımda görmek üzere olduğun gibi belirttiğiniz "kopyalama gibi bir durum gerçekleşmesi kesinlikle bulmamaktadır" bilgisine ithafen olarak yazmış, fakat sen ise "herkes herkesten özeniyor" diyorsun, yani bir dediğin bir dediğini tutmuyor, madem böyle bir düşünce yapın var neden tanıtım konusuna tam tersini yazıyorsun, bu davranışından yola çıkarak bir oyuncu gözüyle bakarsak sunucu tanıtım konusundaki söylenilenlerin uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor, bu oyuncu kitlesine güvensizlik durumunu ortaya çıkarır.

Alıntı yapılan: Noren - 08 Şubat 2022, 20:24:30
destek olmayacaksanızda köstek olmayın.

Yukarı da belirttiğim gibi gayet yeterli ve mantıklı bir açıklama yaptım, kimse kimseye durduk yere sebepsiz bir şekilde köstek olmaya çalışmıyor, arkadaş sadece fikrini dile getirmiş.

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 07 Şubat 2022, 23:20:01
Adamın geçmişte ne yaptığı değil, şuan ne yaptığı önemli & ne kadar geliştirdiği önemli. geçmişte yaptığı hatayı şimdi burada söylemen çok saçma, iyi forumlar. :D

Geçmişte herkesin bir hatası olmuştur tabii ki bu normal bir şey fakat şöyle bir gerçek var, şu an @Noren rumuzlu arkadaşımızın şu an ki zaman da yapmaya devam ettiği davranışlar, tavırlar, karakterinin hiç değişmediği yönündedir.

Önemli olan senin de belirttiğin gibi geçmişteki hali değil, şimdiki hali fakat belirttiğim gibi görünüşe göre arkadaşın karakteri hiç değişmemiş.

Ayriyeten "Sonuçta senin anana sövmedim" nasıl bir cümledir? Empati yoksunluğu görüyorum, düşün öyleyse birisi senin ailene veyahut kardeşine küfür etti, bu durumda ne yaparsın sessiz sakin bir şekilde "bana küfür etmedi sonuçta" diyerekten olaya karışmaz mısın? Öylece kaldığın yerde sessiz sakince kalmaya devam mı edersin?

Benden tavsiye kişişel olarak konuşmuyorum, genel olarak konuşuyorum: Eğer bir sunucu açacak iseniz gereken geliştiricileri & harita yapımcılarını & grafikerları yani sözün özü gereken yeteneklere sahip düzgünce bir ekip toplayın, bu işe para için de girişmeyin, kısa bir hevesle ise hiç girişmeyi denemeyin bile, gerçekten bir sunucu açacak iseniz ön hazırlıklarınızı güzel bir şekilde yapın, ardından oyuncularınıza hizmet etmeye başlayın. Ha eğer böyle bir şey yapamayacağınızı düşünüyor iseniz bırakın bu işte yetenekli, tecrübeli insanların yıllardır hizmet etttiği sunucularda oyununuzu oynayarak zevk almaya bakın. Bu şekilde platformu yavaş yavaş öldürmeyi bırakabilirsiniz.

"Life's too short to hold grudges."

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Radless - 08 Şubat 2022, 21:47:46
bana bu hudun @redless e ait olduğunu kanıtla bakalı

Aslında pek bir şey yazmak istemiyordum fakat bu gördüklerim karşısında sessiz durmak istemiyorum.
Aşağıdaki verilen linkte paylaşmış olduğum moddan gelmedir bu hud, o zamanlar rain roleplay için geliştirdiğim bir moddur, diğer insanların üzerinde geliştirme yaparaktan paylaştığı çoğu victim tabanlı moddan çıkma ihtimali büyük oranda bir hud.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-80/victim-rp-modu-(bilinen-tum-hatalari-fixlendi-gelistirildi)/

herkes herkesten özeniyor
SUNUCUDAN KARELER
Sunucudaki map & sistemleri kesinnikle ve Malibu projesi geliştiriciler yapıp tasarlamaktadır & kopyalanma gibi bir durum gerçekleşmesi kesinnikle bulunmamakta.

Buna ithafen yukarıdaki tanıtım konusundan alıntı yaptığım kısımda görmek üzere olduğun gibi belirttiğiniz "kopyalama gibi bir durum gerçekleşmesi kesinlikle bulmamaktadır" bilgisine ithafen olarak yazmış, fakat sen ise "herkes herkesten özeniyor" diyorsun, yani bir dediğin bir dediğini tutmuyor, madem böyle bir düşünce yapın var neden tanıtım konusuna tam tersini yazıyorsun, bu davranışından yola çıkarak bir oyuncu gözüyle bakarsak sunucu tanıtım konusundaki söylenilenlerin uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor, bu oyuncu kitlesine güvensizlik durumunu ortaya çıkarır.

Alıntı yapılan: Noren - 08 Şubat 2022, 20:24:30
destek olmayacaksanızda köstek olmayın.

Yukarı da belirttiğim gibi gayet yeterli ve mantıklı bir açıklama yaptım, kimse kimseye durduk yere sebepsiz bir şekilde köstek olmaya çalışmıyor, arkadaş sadece fikrini dile getirmiş.

Alıntı yapılan: SqueSarsilmaz - 07 Şubat 2022, 23:20:01
Adamın geçmişte ne yaptığı değil, şuan ne yaptığı önemli & ne kadar geliştirdiği önemli. geçmişte yaptığı hatayı şimdi burada söylemen çok saçma, iyi forumlar. :D

Geçmişte herkesin bir hatası olmuştur tabii ki bu normal bir şey fakat şöyle bir gerçek var, şu an @Noren rumuzlu arkadaşımızın şu an ki zaman da yapmaya devam ettiği davranışlar, tavırlar, karakterinin hiç değişmediği yönündedir.

Önemli olan senin de belirttiğin gibi geçmişteki hali değil, şimdiki hali fakat belirttiğim gibi görünüşe göre arkadaşın karakteri hiç değişmemiş.

Ayriyeten "Sonuçta senin anana sövmedim" nasıl bir cümledir? Empati yoksunluğu görüyorum, düşün öyleyse birisi senin ailene veyahut kardeşine küfür etti, bu durumda ne yaparsın sessiz sakin bir şekilde "bana küfür etmedi sonuçta" diyerekten olaya karışmaz mısın? Öylece kaldığın yerde sessiz sakince kalmaya devam mı edersin?

Benden tavsiye kişişel olarak konuşmuyorum, genel olarak konuşuyorum: Eğer bir sunucu açacak iseniz gereken geliştiricileri & harita yapımcılarını & grafikerları yani sözün özü gereken yeteneklere sahip düzgünce bir ekip toplayın, bu işe para için de girişmeyin, kısa bir hevesle ise hiç girişmeyi denemeyin bile, gerçekten bir sunucu açacak iseniz ön hazırlıklarınızı güzel bir şekilde yapın, ardından oyuncularınıza hizmet etmeye başlayın. Ha eğer böyle bir şey yapamayacağınızı düşünüyor iseniz bırakın bu işte yetenekli, tecrübeli insanların yıllardır hizmet etttiği sunucularda oyununuzu oynayarak zevk almaya bakın. Bu şekilde platformu yavaş yavaş öldürmeyi bırakabilirsiniz.
Merhabalar, ilk önce ilk attığın yorum mesajına cevap vermek istiyorum.

"Buna ithafen yukarıdaki tanıtım konusundan alıntı yaptığım kısımda görmek üzere olduğun gibi belirttiğiniz "kopyalama gibi bir durum gerçekleşmesi kesinlikle bulmamaktadır" bilgisine ithafen olarak yazmış, fakat sen ise "herkes herkesten özeniyor" diyorsun, yani bir dediğin bir dediğini tutmuyor, madem böyle bir düşünce yapın var neden tanıtım konusuna tam tersini yazıyorsun, bu davranışından yola çıkarak bir oyuncu gözüyle bakarsak sunucu tanıtım konusundaki söylenilenlerin uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor, bu oyuncu kitlesine güvensizlik durumunu ortaya çıkarır."

Selamlar, tanıtımda  "kopyalama gibi bir durum gerçekleşmesi kesinlikle bulmamaktadır" bilgisi vermiştik, yaptığımız hud diğer varolan sunucuların huduna benzemiş gibi duruyor & düşünceler öyle birde çalıntı diye bir söylenti var. Bakın arkadaşlar çalıp çırpsaydık sunucu işlerine zaten girmezdik, noren arkadaşın dediği gibi benzemiş olabiliir, her sunucu alıntı yapıyor fakat biz hud & grafik tasarımlarını yaparken hiç diğer sunucuları varsayım almadık veya alıntı yapmadık gerçekten size içtenlikle söylüyebilirimki asla bir alıntı veya kopya gerçekleşmemiştir.

"Aslında pek bir şey yazmak istemiyordum fakat bu gördüklerim karşısında sessiz durmak istemiyorum.
Aşağıdaki verilen linkte paylaşmış olduğum moddan gelmedir bu hud, o zamanlar rain roleplay için geliştirdiğim bir moddur, diğer insanların üzerinde geliştirme yaparaktan paylaştığı çoğu victim tabanlı moddan çıkma ihtimali büyük oranda bir hud."

Selamlar, Rain Roleplay'la biz ne alakası var?, biz victim kullanmıyoruz veyada geliştirmiyoruz, Konuda belirrtiğimiz gibi hiç bir para kazanmak gibi bir derdimizde  yok,  dediğimiz gibi hiç bir moddan hud vesayire almadık kopyalamadık lütfen birdaha yorum yaparken sunucunun ismini karalıyacak kelimeler kullanmıyalım, rica ediyorum eleştri yaparken saygı çerçevesinde yapın yada kişiye yapıcaksanız bizzat etiket atıp yapabilirsiniz.

Noren'in geçmişte birisinin annesini sövdüğünü neden bu konuda söyleme amacı buldun anlamadım hala, Evet geçmişte noren sövmüş olabilir fakat senin buradan söylemen çok saçma bir şey oldu, İleti yoluyla veya discord yoluyla atabilirdin. Amacım asla noreni korumak değil sadece yapılan saçmalığa yanıt veriyorum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur İyi forumlar iyi günler!

Tekrardan söylüyorum, Malibu projesinin hiç bir kopyalama & çalma çırpma durumu asla ve kathiyen bulunmamakta, lütfen bir daha konuya yorum yazarken saygı çerçevesinde eleştrinizi & yorumunuzu çekinmeden yapabilirsiniz kişisel sorunlarınızı bu konuda değil ileti yoluyla & discord - ts3 yoluyla halledebilirsiniz herkese iyi akşamlar diler, esenliklerle uğurlarım. :D
Son düzenlenme: 09 Şubat 2022, 12:45:53 SqueSarsilmaz Sebep: düzeltme
bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: klişe karakter - 08 Şubat 2022, 17:00:04
heeerkes birbirini kopyalıyor harika iyice tarhana çorbasına döndü
Selamlar, SA:MP ortamında vice konsepti ile açılan üçüncü veya dördüncü sunucuyuz, bir sunucu hariç diğerleri SA:MP ortamında fazla duramayıp gittiler, uzun süre durmaya kararlıyız.

Radless

son kısmı okuduktan sonra bi gülesim gelmedi değil, A0, neyse :)

"Life's too short to hold grudges."

Oner

Oğlum yıl olmuş 2022, SAMP zaten bitiyor. Kimin ne isminin olduğu, ne yaptığı umurumda değil. Her ay benzer yazılarla 5-6 proje açılıyor ve arşive taşınıyor. Ben bıktım, siz bıkmadınız.

Discord: Ascendency#7970

ayazcik

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Radless - 08 Şubat 2022, 23:46:29
son kısmı okuduktan sonra bi gülesim gelmedi değil, A0, neyse :)
Telefon ile yazmıştım mesajı, anca o kadar oluyor iyi forumlar dilerim. :helal:
Son düzenlenme: 09 Şubat 2022, 12:48:50 SqueSarsilmaz Sebep: düzeltme

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Oner - 09 Şubat 2022, 02:59:59
Oğlum yıl olmuş 2022, SAMP zaten bitiyor. Kimin ne isminin olduğu, ne yaptığı umurumda değil. Her ay benzer yazılarla 5-6 proje açılıyor ve arşive taşınıyor. Ben bıktım, siz bıkmadınız.
Oğlum mu?, asker arkadaşı felan mıyız? herneyse. Her ay benzer konsept mi açılıyor?, vice konseptiyle açılan ama los santos & las venturas'da geçmiyen kendi haritamızı oluşturan 2.-3. sunucuyuz  zaten San Andreas Multi Player ortamının nereye gittiği belli oluyor, arşive taşınmayacak & kapanmıyacak biz bıkmadık, usanmadık devam ediceğiz kararlıyız lütfen bir daha yorum atarken uslübunuzu koruyun iyi forumlar dilerim! :helal:

Alıntı yapılan: frostylimpid - 09 Şubat 2022, 10:12:43
mapları siz mi yaptınız ?
Hayır biz yapmadık, sayın Hwang'ın paylaştığı vice city mapinin buglarını kapatıp optimizasyon edip kullanılabilir bir hale getirdik, vice city haritasının bilinen tüm bugları fixlendi.
Son düzenlenme: 09 Şubat 2022, 20:21:19 SqueSarsilmaz Sebep: düzeltme

Bilinmeyen Bey

SUNUCUDAN KARELER
Sunucudaki map & sistemleri kesinnikle ve Malibu projesi geliştiriciler yapıp tasarlamaktadır & kopyalanma gibi bir durum gerçekleşmesi kesinnikle bulunmamakta. :gtavc:

İsmi sunucudan kareler olan bir sekmeden, sunucudan kareler beklerim. Sadece 1 fotoğraf var ki, o fotoğraf sadece 1 şey gösteriyor. Oda bir San Andreas Aracının Vercetti Konağının yakınında olması. İyi güzelde, yapabileceklerimiz bu kadar mı yani? Haritayı mı gezmek mi?

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 09 Şubat 2022, 12:46:37
SUNUCUDAN KARELER
Sunucudaki map & sistemleri kesinnikle ve Malibu projesi geliştiriciler yapıp tasarlamaktadır & kopyalanma gibi bir durum gerçekleşmesi kesinnikle bulunmamakta. :gtavc:

İsmi sunucudan kareler olan bir sekmeden, sunucudan kareler beklerim. Sadece 1 fotoğraf var ki, o fotoğraf sadece 1 şey gösteriyor. Oda bir San Andreas Aracının Vercetti Konağının yakınında olması. İyi güzelde, yapabileceklerimiz bu kadar mı yani? Haritayı mı gezmek mi?
Merhaba, konuyu açtığımızda çektiğimiz tek fotoğraf oydu bugün tüm sistem tanıtımları & sunucuya nasıl giriş yapabilirim & meslekler & trailer gibi videolar çekilecek, takipte kalın o attığımız ekran görüntüsü sadece çektiğimiz bir fotoğraf, bugün sunucu ile ilgili tüm videolar yayında olacak.

DracDonix

Tavisyem bırak arşive gitsin konu... Başka şeyler denee SA-MP'ten artık kimse istediğini alamazzz

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)