GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Nisan 2026, 16:17:28

.

Başlatan Hawkins, 19 Şubat 2022, 11:37:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hawkins

.
Son düzenlenme: 09 Mart 2022, 21:41:48 Razor02 Sebep: Sahibinin isteği üzerine içerik silindi.

Synax

Hawkins

Daxy

Milli Savunma Üniversitesi

Mazzetti

Selamlar, normalde kimsenin konusuna yorum atmayı sevmem pek fazla pakat tanıtım konusu geliştirilmeli, oyun modunuzdan haritalarınızdan sunucunuzdan bahsetmeniz gerekmektedir.

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

Hawkins

Alıntı yapılan: Mazetti - 20 Şubat 2022, 08:59:00
Selamlar, normalde kimsenin konusuna yorum atmayı sevmem pek fazla pakat tanıtım konusu geliştirilmeli, oyun modunuzdan haritalarınızdan sunucunuzdan bahsetmeniz gerekmektedir.
Evet, tanıtımı bugün içinde geliştireceğiz.

Hawkins

Rodri

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

Hawkins

Katya

Başarılar diliyorum tanıtım konusu biraz daha göze hitap edecek şekilde düzenlenebilir.

Her şey gönlünüzce olsun.

Hawkins

Alıntı yapılan: Katya - 22 Şubat 2022, 16:52:04
Başarılar diliyorum tanıtım konusu biraz daha göze hitap edecek şekilde düzenlenebilir.

Her şey gönlünüzce olsun.
Evet, tanıtımı düzenleyeceğiz fakat şu sıralar inanın ki müsait olacak zamanımız kalmıyor. Sunucuya güncelleme getirmek vb. durumlar yüzünden en yakın sürede tanıtımı düzenleyeceğiz.
Son düzenlenme: 22 Şubat 2022, 23:05:31 Hawkins

Deacon

Başarılarınız, daim olsun bu sunucu tutar yerimi alıyım.

İmza - Forte

megaloman

hazır olan hakan unique modunu birebir kopyalayıp sadece unique roleplay textlerini kaldırıp hudu değiştirip sunucu açmışsınız tamam da discordda zaten modda halihazırda olan çoğu şeyi sizin yaptığınızı belirtmşisiniz. yazık.

Razbit

Gelelim hayatın gerçeklerine. platformu bitiren kitlee :D

[/url][/img]

Razbit

Revizyona gitmelisiniz ekip değişikliği konusunda girip bakayım dedim bunlarla karşılaştım.
Son düzenlenme: 25 Şubat 2022, 19:32:30 Razbit