GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Ocak 2026, 02:10:16

K/A

Başlatan Mazzetti, 27 Ocak 2022, 17:19:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mazzetti

v1.0.7.0

+ Aynı IP adresinden giren kişileri sunucudan atma sorunu düzeltildi.
+ Market menüsünden bıçak kaldırıldı.
+ BlackJack sistemi kaldırıldı.
+ Jetpackı artık 1 level adminler de kullanabilir.
+ /modifiye komutu bir süreliğine pasife alındı.
+ Artık 1 seviye adminler oyuncuları hapise atabiliyor.
+ Araç pert sistemi pasife alındı.
+ Aracı pertte olan kişilerin aracı pertten çıkarıldı.
+ Oyuncunun dövüş stili ayarlanırken sorun oluşuyordu, düzeltildi.
+ Banka hesabı açarken hesap numarasının hatalı gösterilmesi sorunu düzeltildi.
+ Oyun şifrenizi artık /ayarlar menüsünden değiştirebilirsiniz.
+ Yetkililer araca ışınlandığında farklı dünyada ise görünmüyordu, düzeltildi.
+ Aracın sahibini değiştirince sahibi oyunda değilse hatalı gösteriyordu düzeltildi.
+ Aracı birliğe bağlarkenki sorun düzeltildi.
+ Tüm oyuncuların canı fullendi.
+ Coinlerin re-logdan sonra sıfırlanması sorunu düzeltildi.
+ Aracı birlik aracı yapamama sorunu düzeltildi.
+ Birlik rütbeleri sıralanırken artık başında numarasıda yazacak.
+ Birlik üyelerini artık tüm birlik üyeleri görüntüleyebilecek.
+ Birlikte kendinizden yüksek rütbenin yetkilerini ayarlama sorunu düzeltildi.
+ Birlik sohbetini artık sadece rütbe 19 ve üzeri açabilir.
+ Devlet birliklerinin kasasından birlik sahibide artık para çekemeyecek.
+ Kıyafetlerin satın alırken fiyatlarının hatalı görünmesi sorunu düzeltildi.
+ Craft sistemi eklendi. (/craftsatinal /craft)
+ Marketlerden satın alınan spray, kamera gibi ürünlerin restten sonra silinmesi sorunu düzeltildi.
+ Siviller artık devlet araçlarını kullanamayacak.
+ Aracın camlarını artık açıp, kapatabilrsiniz. /acam
+ Yakıt alırken %99 da kalma sorunu düzeltildi.
+ Tüm oyuncuların silinen coinleri yüklendi.

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

Mazzetti

Sevgili Breeze Roleplay oyuncuları;

İlk olarak bizi destekleyen/desteklemeyen olumlu yönde eleştiri yapan/yapmayan, bize düşman edilen/edilmeyen tüm herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

14/02/2022 tarihinde Sunucumuzda oluşan hatalardan baz alınarak revizyona gitmeyi planlamıştık, sunucumuz 1 ay boyunca bakıma alınacağını ve bu süre zarfında bug/fix forum üzerinde güncellemeler yapıcağımızı belirtmiştik. UCP (karakter paneli), forum, oyun modu ve hikaye üzerinde geliştirmeler sağlandı son dokunuşlara yaklaşmış bulunmaktayız, bizleri bu süre zarfında yanlız bırakmadığınız için ekip adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Açılış tarihi için 5/03/2022 tarihinde oyun sunucumuzu siz değerli oyuncularımıza aktif etmeyi düşünüyoruz. . . (Herhangi bir mal varlığı sıfırlanması söz konusu değil.) 5/03/2022 Breeze ♥️

Sağlıklı ve esen kalın, saygılarla.....

KralOyunda26

eski breezein asla yanından geçemez. sunucu sahibi ve kadrosu çok heyecanlı ve kafalarına göre ilerliyor. türkçe kullanımı yetersiz, virgül kullanımını bilmiyorlar. sunucunun oyun modu eski breezein yanından geçemiyor, kötü oyun modu ve kötü mapleri var. açılışta yapılan saçmalıklar dizboyu. açılış diye diye sunucuda quest rol çıkartmadılar, açılışta bir tane silahlı olay bile dönderememişler. samptrnin kuralıymış ilk hafta sunucularda silahlı rol olmazmış, pd devriye atmazmış. 2015de yaşıyorsanız kuraldır ya da değildir. şu zamana kadar açılmış hiçbir büyük sunucunun işleyişine yaklaşamadılar bile, politikaları düzgün bile değil. işleyiş 0.

fiyasko breeze.

feickthelord

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 02 Mart 2022, 15:25:39
eski breezein asla yanından geçemez. sunucu sahibi ve kadrosu çok heyecanlı ve kafalarına göre ilerliyor. türkçe kullanımı yetersiz, virgül kullanımını bilmiyorlar. sunucunun oyun modu eski breezein yanından geçemiyor, kötü oyun modu ve kötü mapleri var. açılışta yapılan saçmalıklar dizboyu. açılış diye diye sunucuda quest rol çıkartmadılar, açılışta bir tane silahlı olay bile dönderememişler. samptrnin kuralıymış ilk hafta sunucularda silahlı rol olmazmış, pd devriye atmazmış. 2015de yaşıyorsanız kuraldır ya da değildir. şu zamana kadar açılmış hiçbir büyük sunucunun işleyişine yaklaşamadılar bile, politikaları düzgün bile değil. işleyiş 0.

fiyasko breeze.
çevirmede araçtan 2 pd inemez umut, bilgisiz bilgisiz konusma. ya adamlarına düzen ver ya da yeni bir yönetim bulacağız.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: finch - 02 Mart 2022, 17:46:23
çevirmede araçtan 2 pd inemez umut, bilgisiz bilgisiz konusma. ya adamlarına düzen ver ya da yeni bir yönetim bulacağız.
nasıl yani?

KralOyunda26

fiyasko breeze.
guzatti muzati cüştürüttü kankam böyle demişti. ne rezil yönetimim var dimi kaan? duruma bak, ne hikmetse kendilerinin zorla kadroya soktuğu pd üyeleri bilgi (?) ama benim goat/scrp/19dan getirdiğim adamlar çok bilgisiz (??) ben utançtan yastığa kafamı gömüyom kaan pd yönetmeyi bilmiyom daha tstop bilmiyom

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 02 Mart 2022, 22:48:02
nasıl yani?
cuzattiden iyi mi bilcen la? tstopta 2 adam inmez ben pd yönetemiyom.

şaka bir yana, getirdiğim kadroda ki adamlara bilgisiz; kendilerinin kadroya zorla soktuğu rinacı adamlara bilgili muamelesi yapıyorlar. idlewood üzerinde yaşanan olayın debriefi yapılıyor, tüm pd niye aynı yerde diye bilgisiz herif gelip bana hesap soruyor birde hesap veriyorum. pdnin yaptığı her olay da(olay yerinde 2. bir devriye aracının durup telsizden olayın dört olup olmamasında neden 2 pd aynı yerde diye sormaları gibi.) benden hesap istemeleri ve çok bilgiliymiş gibi konuşmaları rezil durumlarını özetliyor. metropolitan bilgisi olmayan captains c ve d platoon yönetiyormuş. güldük vallaha, başarısız olacak. burada tek üzüldüğüm nokta insanları bu sunucuya çağırıp itibarlarını düşürmüş olmam.

@Hasan Sangrento  :serefe:  :kro:
Son düzenlenme: 02 Mart 2022, 23:31:12 KralOyunda26

DracDonix

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 02 Mart 2022, 23:28:29
itibarlarını düşürmüş olmam.

olmayan şeyin düşüşüde olmaz tartışmasıda. bana burada akıl oyunu yapacaksan seni vereceğin yada kullanacağın akıl ile beraber tazikli pompa ile rusyaya postalarım.. burada kimseyi savunmuyorum yönetimden atılıp gitmişsiniz kendinizide buraya gelip avutmaya çalışıyorsunuz ne yazıktır ki burada ben varım.... mucuk şekerim

fiyasko breeze.

buna diyecek bir şeyim yok.... zort : )

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DracDonix

KralOyunda26

dursun la dayi ben sizin gibi altı boş laf sallamıyom. yalan konuştuğumu görürsen vurursun yüzüme.

@Razor02 üstteki mesajlarımda hiçbir kötüleme veya özel mesaj paylaşımı yoktur. tüm mesajlar herkese açık pd discordundan alınmadır ve hala daha duruyordur, tamamen söylenilenlere cevap olarak uygun bir dille yazılmıştır.

DracDonix

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 03 Mart 2022, 21:41:31
dursun la dayi ben sizin gibi altı boş laf sallamıyom. yalan konuştuğumu görürsen vurursun yüzüme.

yo ben onu anı olsun diye attım.. yalan konuşmana gerek yok istedim an yüzüne s1çrm bile

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 03 Mart 2022, 21:41:31

@Razor02 üstteki mesajlarımda hiçbir kötüleme veya özel mesaj paylaşımı yoktur. tüm mesajlar herkese açık pd discordundan alınmadır ve hala daha duruyordur, tamamen söylenilenlere cevap olarak uygun bir dille yazılmıştır.

yine yasak keke

DracDonix

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 03 Mart 2022, 22:03:59
sayemizde trend1siniz

kalitesiz insanların yücelttiği bir konu ne diim. kendinide kalitesiz düşüncelerin ile yücelttiğini düşünüyorsan ahahaha gülerim... Tarnıcılık oyunuda piyasaya sürüldü sanırım

Razor02

Kurallara aykırı iletiler temizlendi. Kurallar çerçevesinde ileti atmaya dikkat edin. İyi forumlar.

Mazzetti

Selamlar Sevgili Breeze Roleplay Oyuncuları,

Los Santos Police Department kemik kadro alımlarını açmış bulunmaktayız. Başvuru yaparken verdiğiniz cevapları tamamen OOC şekilde cevaplayınız. Başvuru yaparken troll şekilde cevap gönderenlere cezai yaptırımlar uygulanacaktır. Rütbe konusuna değinirsek Baraj 60 puan olarak belirlenmiştir. 60-85 arası POII, 85-100 arası POIII olarak belirlenmiştir.
Herkese Başarılar.

https://forms.gle/cxhRHo9cjAtniM3v8

Mazzetti

Sevgili Breeze Roleplay oyuncuları;

İlk olarak bizi destekleyen/desteklemeyen olumlu yönde eleştiri yapan/yapmayan, bize düşman edilen/edilmeyen tüm herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

14/02/2022 tarihinde Sunucumuzda oluşan hatalardan baz alınarak revizyona gitmeyi planlamıştık, sunucumuz 1 ay boyunca bakıma alınacağını ve bu süre zarfında bug/fix forum üzerinde güncellemeler yapıcağımızı belirtmiştik. UCP (karakter paneli), forum, oyun modu ve hikaye üzerinde geliştirmeler sağlandı son dokunuşlara yaklaşmış bulunmaktayız, bizleri bu süre zarfında yanlız bırakmadığınız için ekip adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Açılış tarihi için 5/03/2022 tarihinde oyun sunucumuzu siz değerli oyuncularımıza aktif etmeyi düşünüyoruz. . . (Herhangi bir mal varlığı sıfırlanması söz konusu değil.) 5/03/2022 Breeze ♥️

Sağlıklı ve esen kalın, saygılarla.....

Mazzetti

Selamlar Sevgili Breeze Roleplay Oyuncuları,

Bildiğiniz üzere 21:00'da oyun sunucumuz bakımdan çıkıp siz değerli oyuncularımıza tekrardan aktif hale gelicektir. Herhangi bir MYSQL sıfırlanması hesap verikaybı bulunmamaktadır, Teşekkürler:

Sunucu IP adresi: 195.85.201.36:7777
Güncel Cache: https://dosya.co/kgj2b1i8ne01/GTA_San_Andreas_User_Files.rar.html (İndirdiğiniz bağlantıyı direk Belgelerim klasörüne atabilirsiniz)