GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Walden Roleplay - #we have control 0.3.7

Başlatan Walden Roleplay, 07 Mayıs 2022, 02:04:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Walden Roleplay

3 Günlük beta/test süreci tamamlandı, Hotfix + Topluluğu aktifleştirmek amaçlı çalışmalar yapılmaya başladı.

Oyun Sunucusu tam aşamada 21 Mayıs 2022 tarihinde tekrardan sizlerle olacak!

Web: www.walden-roleplay.com - www.waldenrpg.com
Discord: https://discord.gg/uHEFYkwe2B

WhiteDudeTR

Project of Commerce Roleplay - #A Tough City Life - Management

Walden Roleplay

Rheme

Geliyor gelmekte olan, başarılar.
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2022, 22:37:55 Rheme

feickthelord

walden, tamam. ben hızım, hız benim. geliyoruz. walden acılıyorsa, tamamdır bu iş. MERAK ETTMEE ANNE.
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2022, 22:57:32 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

!Cratos

Hakan abim yaparsa tutar başarılar diliyorum.

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

Walden Roleplay

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

OnlySimon

Öncelikle selamlar. Yanlışım var ise düzeltin lütfen. Hatırladığım kadarıyla bu sunucu sadece PC'ye açılıyordu. Şimdi, diğer sunucuların kalıcılık vaatlerine, alıntı oyun modu kullanmalarına laf atıp kendinizi bu durumdan ayrı tutmuşsunuz. Fakat bildiğim kadarıyla sizin de kullandığınız mod alıntı bir mod idi ve düzgün bir açılış yapamadan proje askıya alındı. Bu yüzden sizi diğer sunucular ile aynı kefene koyarak sorular soracağım. Neden sunucuyu mobil üzerinden de açıyorsunuz? Mobil oyuncularla beraber düzgün bir rol ortamı kurulamayacağını tartışmama gerek bile yok. Bu desteği vermek hem 0.3dl model desteği almaktan sizi muzdarip kılar. Hem de anti hile tarafında belirli sorunlar ortaya çıkmasına yol açar. Bence bu kararınıza tekrar değinmelisiniz çünkü şu an sadece oyuncu çekmek için açılan sunuculara benziyorsunuz. Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2022, 11:49:52 OnlySimon

Walden Roleplay

Alıntı yapılan: OnlySimon - 27 Temmuz 2022, 11:47:23
Öncelikle selamlar. Yanlışım var ise düzeltin lütfen. Hatırladığım kadarıyla bu sunucu sadece PC'ye açılıyordu. Şimdi, diğer sunucuların kalıcılık vaatlerine, alıntı oyun modu kullanmalarına laf atıp kendinizi bu durumdan ayrı tutmuşsunuz. Fakat bildiğim kadarıyla sizin de kullandığınız mod alıntı bir mod idi ve düzgün bir açılış yapamadan proje askıya alındı. Bu yüzden sizi diğer sunucular ile aynı kefene koyarak sorular soracağım. Neden sunucuyu mobil üzerinden de açıyorsunuz? Mobil oyuncularla beraber düzgün bir rol ortamı kurulamayacağını tartışmama gerek bile yok. Bu desteği vermek hem 0.3dl model desteği almaktan sizi muzdarip kılar. Hem de anti hile tarafında belirli sorunlar ortaya çıkmasına yol açar. Bence bu kararınıza tekrar değinmelisiniz çünkü şu an sadece oyuncu çekmek için açılan sunuculara benziyorsunuz. Başarılar dilerim.

Eleştiriniz için teşekkürler, ben pek takip ettiğinizin inancında değilim, biz kimsenin oyun moduna veyahut sistemlerine laf edecek insanlar değiliz, doğal olarak eleştirebiliriz fakat bunu olumlu yönde yaparız aşağılayıcı yönde yapmayız. Walden roleplay daha önce mobil üzerindede açıldı ve beta süresi boyunca yüksek kitlelere ev sahipliği yaptı fakat yönetim içi sorunlardan dolu projeyi askıya aldık. Gözümüz oyuncuda değil çünkü mobil kitlesinin çoğu "GUNRP"den ibaret bunu isteseydik zaten "GUNRP" açardık. Bizim amacımız tamamen "GUNRP" kavramını ortadan kaldırmak tamamen "SOSYALRP" odaklı olmak. Mobil kitlenin "GUNRP" kavramından vazgeçmiyeceğini bu nedenle sunucunun az çekeceğini zaten biliyoruz amacımız az da olsa nezih bir rol ortamı sunmak. Bizim gözümüz yüksekleride ve aşağılarıda gördü merak etmeyin oyuncuda gözümüz yok, oyuncuda gözümüz olsaydı bunun fırsatını bulup paraya çevirirdik.
İyi forumlar, teşekkürler.
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2022, 12:43:39 Walden Roleplay

Crius

Chucky

Yapsa yapsa sen yaparsın başarılar abiim.

ibocanpashasarsilmazcano

başarılar, gönlünüzce olsun.

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

OnlySimon

Alıntı yapılan: Walden Roleplay - 27 Temmuz 2022, 12:34:25
Eleştiriniz için teşekkürler, ben pek takip ettiğinizin inancında değilim, biz kimsenin oyun moduna veyahut sistemlerine laf edecek insanlar değiliz, doğal olarak eleştirebiliriz fakat bunu olumlu yönde yaparız aşağılayıcı yönde yapmayız. Walden roleplay daha önce mobil üzerindede açıldı ve beta süresi boyunca yüksek kitlelere ev sahipliği yaptı fakat yönetim içi sorunlardan dolu projeyi askıya aldık. Gözümüz oyuncuda değil çünkü mobil kitlesinin çoğu "GUNRP"den ibaret bunu isteseydik zaten "GUNRP" açardık. Bizim amacımız tamamen "GUNRP" kavramını ortadan kaldırmak tamamen "SOSYALRP" odaklı olmak. Mobil kitlenin "GUNRP" kavramından vazgeçmiyeceğini bu nedenle sunucunun az çekeceğini zaten biliyoruz amacımız az da olsa nezih bir rol ortamı sunmak. Bizim gözümüz yüksekleride ve aşağılarıda gördü merak etmeyin oyuncuda gözümüz yok, oyuncuda gözümüz olsaydı bunun fırsatını bulup paraya çevirirdik.
İyi forumlar, teşekkürler.

Geri dönüşünüz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Walden Roleplay - 07 Mayıs 2022, 02:04:55
Bitmiş bir oyun için çalışma sebebimiz, alıntı modlar, trolling, heveslik sunucularını yıkıp geçmek ve sağlam bir iş yapmak için buralardayız.
Alıntı mod olan sunucuları alıntı mod ile yıkamazsınız. Siz burada öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz.

İkinci kendinizle çeliştiğiniz yer:
Alıntı yapılan: Walden Roleplay - 07 Mayıs 2022, 02:04:55
Mobil kitlenin "GUNRP" kavramından vazgeçmiyeceğini bu nedenle sunucunun az çekeceğini zaten biliyoruz amacımız az da olsa nezih bir rol ortamı sunmak.

Burada benim bahsettiğim "mobil oyuncular ile roleplay ortamı oluşturulamaz" kısmını yanlış anlamışsınız. Gun-RP kavramından dolayı demedim ki yabancılarda bunu çok güzel yapan sunucular var. Mobil oyuncuların RP yapması aşırı zor, çok zaman isteyeceğinden vereceği emoteler, yapacağı roller aşırı basitleşir. Ortaya ise 2019 Unturned Roleplay ortamı çıkar. Mobil platformun niteliklerini, kitlesinin nasıl olduğunu daha demin belirtip, oradan oyuncu beklemediğinizi söylüyorsunuz. Madem mobil tarafında bir beklentiniz yok ise niye mobil için de sunucu açıp 0.3DL desteklerinden yararlanmıyorsunuz? Dediğim gibi bana göre RP'de mobil platforma hizmet vermenin tek sebebi oyuncu çekmektir. Bunun bir benzerini Rina diye bir sunucu yaptı ve ortaya bu rezil kitle çıktı. İyi günler.