GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Oyundan çıkıp girince çıktığı yerden başlamıyo

Başlatan dagnes, 19 Temmuz 2022, 14:58:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyundan çıkıp girince çıktığı yerden başlamıyo

.
2 (66.7%)
.
2 (66.7%)

Toplam Oy Verenler: 3

dagnes

Oyuna giriyorum örneğin idlegazda çıktım ve çıktığım yerde oyuna girmiyo atıcağım ss de oyuna giriyo ve aşşağı doğru düşüyüyorum kullandığım oyun modu unique rp v2
Pawn işlerin yeni başladım anydesk veriyim yapıyım veya tam destaylıca anlatın lütfen çok lazım.

Oyuna girince herzaman burda doğuyurum;

#McAllen

Sunucunun ya verileri kayıt olmuyordur ya da senin giriş çıkış poslarını kayıt etmiyordur, MySQL'u kontrol et

Web & Pawn Developer

Warning

hile var onu silip dener misin ayriyetten sql tablonuzu kontrol ediniz kayıt ediyor mu diye.

elf

Alıntı yapılan: dagnes - 19 Temmuz 2022, 14:58:57
Oyuna giriyorum örneğin idlegazda çıktım ve çıktığım yerde oyuna girmiyo atıcağım ss de oyuna giriyo ve aşşağı doğru düşüyüyorum kullandığım oyun modu unique rp v2
Pawn işlerin yeni başladım anydesk veriyim yapıyım veya tam destaylıca anlatın lütfen çok lazım.

Hile mi o?

Warning

Alıntı yapılan: elf - 22 Temmuz 2022, 09:35:34
Alıntı yapılan: dagnes - 19 Temmuz 2022, 14:58:57

Hile mi o?
ekran görüntüsüne bakarsan airbreak invisible distance noReload SlientBox Gibi özelliklerini görebilirsin

Superman

sqlden kaynaklıdır brom. Log kayıtlarını kontrol et

dagnes

Alıntı yapılan: JenniferAR - 21 Temmuz 2022, 11:12:46
Sunucunun ya verileri kayıt olmuyordur ya da senin giriş çıkış poslarını kayıt etmiyordur, MySQL'u kontrol et
SQL de oyuncular kaydediliyor hilesiz girerken de aynı sorun

dagnes

Alıntı yapılan: Superman - 23 Temmuz 2022, 01:46:16
sqlden kaynaklıdır brom. Log kayıtlarını kontrol et
Farklı bir moddan SQL aldım Victim oyun modu unique orijinal oyun modunda oyuncular felan yok diye

gonyalimane

Sorun her türlü sql ya eksik tablo var yada oyuncuların çıkış pozisyonunu kaydetmiyor.

theunkgod

BuRMiLLaT

Pozisyonları tam aldığına emin misin örneğin 0.0 değeri şeklinde oluşur bu durumda aşağıda verdiğim örnekteki gibi

PAWN Kodu: Seç
X: 0.0 Y: 0.0 Z: 0.0

Bunu oyuna entegre etmek için bir veri oluşturman gerek local yöntemlerle deneyebilirsin dediğimi AppServ tercihimdir şahsen istersen XAMPP programıylada yapabilirsin sana kalmış kurduktan sonra veritabanı oluştur orada INT diye bi şey yazar ona tıkla oradan FLOAT yazılanı seç yapman gereken ise pozisyonları x y z şeklinde kaydet oyun içi uyguladığın yönteme göre bir sorgu oluştur ve bu sorgu oyun içinden veritabanına gideceği için oyuncunun o an pos değerlerini almamız gerek bunun içinse GetPlayerPos kodunu kullanmamız gerek ama bunun işlevini sana böyle yaza yaza anlatmak yerine örnek bir kod hazırladım bu şekilde yaparak daha rahat bi veri alabilirsin sağlayabilirsin

new Float:x, Float:y, Float:z;
GetPlayerPos(playerid, x, y, z); // pozisyonları almak için gereken kod türü
// MySQL R41-4 version
new mQuery[512];
mysql_format(formatName, mQuery, "UPDATE `veritabanismi` SET x = '%f', y = '%f', z = '%f WHERE `name` = '%s'", x, y, z, PlayerName(playerid));
mysql_query(formatName, mQuery);

PlayerName yoksa aşağıdaki gibi yapınız:

PlayerName(playerid)
{
new isim[24];
GetPlayerName(playerid, isim, 24);
return isim;
}

Eğer sonra kullanmayı düşünüyorsanız başına stock tagını ekleyin:

stock PlayerName(playerid)
{
new isim[24];
GetPlayerName(playerid, isim, 24);
return isim;
}

zhecknn

Alıntı yapılan: dagnes - 23 Temmuz 2022, 21:15:43
Alıntı yapılan: JenniferAR - 21 Temmuz 2022, 11:12:46
SQL de oyuncular kaydediliyor hilesiz girerken de aynı sorun

Sorun SQL'De yada mod içinde SQL ile alakalı bir şey ile oynadıysanda olabilir veya modeli yüklü olmayan bir skin ile giriş yapmayı denersen buraya atabilir ama düşüncem SQL ile alakalı birşey yaparken fazla veya eksik kod yazdığın için doğru düzgün veri akışı sağlanamıyor modunu tekrar bir elden geçir.

It's all over, just silence..

staple

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.
K/A