GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Roleplay sunucuları için ev interioru (Mobilyasız)

Başlatan elf, 29 Temmuz 2022, 23:02:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elf

Buralarda yeniyim, güzel şeyler yaptıkça paylaşmaya devam edeceğim. İnterior içerisinde mobilya bulunmuyor, eğer isteyen olursa mobilyalı halini yapabilirim. Bu haritayı roleplay sunucuları için tasarladım isteyen istediği gibi kullanabilir. Mobilyası bulunmuyor ve bir alt kat mahzen bölümü bulunmakta.  :dans:

Not: sksksjdss backrooms haritası gibi duruyor biliyorum ama iyi bir mimari yapı ile cennet gibi olur.  :@@
Not2: MTA'ya olmaz büyük ihtimalle bende tam bilmiyorum texture studio ile yaptım. O yüzden sormayın.
Not3: isteyen istediği gibi kullanabilir iletişim için Discord "monanonymous#6666" yada İnstagram "novaslyn"

https://www.dosya.tc/server37/cn8wll/evinterior-1.rar.html
https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/OTgwYTA4OGZhNTY5ZWFiZjZhOWVjMmQ0ZjJjYjgzY2Q6MTY1OTEyMzk3MQ==/detection

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

elf

Rodeiun

elf

Bilinmeyen Bey

Çok güzel dizayn edilmiş bir ev interior'u. Mobilya konulunca daha güzel olacaktır. Sonuçta SAMP'da birçok kendi başına mobilya var ve heryere koyabiliyoruz (pawno)

elf

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 30 Temmuz 2022, 16:25:08
Çok güzel dizayn edilmiş bir ev interior'u. Mobilya konulunca daha güzel olacaktır. Sonuçta SAMP'da birçok kendi başına mobilya var ve heryere koyabiliyoruz (pawno)
Çok teşekkür ediyorumm. Zaten hemen hemen çoğu roleplay sunucusunda mobilya sistemi mevcut, isteyen istediği gibi dizsin diye fazla dokunmadım. Yaptıkça paylaşımlara devam edeceğim. :dans:

BuRMiLLaT

Güzel çalışma dizaynlar falan çok iyi dikkat edilmiş her konuda teşekkürler paylaşımın için :)

elf

Alıntı yapılan: BuRMiLLaT - 30 Temmuz 2022, 20:28:46
Güzel çalışma dizaynlar falan çok iyi dikkat edilmiş her konuda teşekkürler paylaşımın için :)
Çok teşekkür ederim. Henüz amatör sayılırım ve örnek aldığım bazı haritalar var, ancak daha iyilerini yapmaya çalışacağım ve paylaşacağım.

affroAD

elf