GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 17:09:57

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

2017-2025

mtb

Alıntı yapılan: Glexy - 16 Mayıs 2022, 00:19:39
SA:MP platformundan uzak, bir gözümüz buralar da fazla batmayın batmak zorunda bırakmayın biten platformun son demlerini için yoksa içirmek zorunda kalacağız :*

SAÖDHFASKFNGKASNGDKASGDASGDAJSDH HEPSİ 25 26 YAŞINDA TEK HAYATI SAMP SUNUCUSU PATLATIP EGLENMEK OLAN Bİ KAC ADAM

2017-2025

ibocanpashasarsilmazcano

@TheLemon lan essek kac yıl oldu hala bekliyom cimere vermedin milletin nickini çalıp 2017 BHOHOHOHOYT kaybol fake coder

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Karahanlı

sa naber

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

BuRMiLLaT

Ya arkadaşlar allah affetsin kullanıcı ismine email adresimi yazmışım napmam lazım bi yardım edin

BuRMiLLaT

Alo yetkili biri yokmu ya bi bağlayın beni sesli iletişim kurabilceğim yada yazışcağım yer

Phandemy

Aleyküm selam hoş geldin :)

Phandemy

Merhaba arkadaşlar ben Murat forumda yeniyim öncelikle forumda bu kadar mesaj konu iletiler hatta üyeler bile varken aktiflik neden bu kadar düşük sormak istiyorum size cidden neden böyle merakımdan soruyorum bi de araştırmalarıma göre 2017 yılından beridir açık bi site galiba neyse yanıtlarınızı bekliyorum iyi forumlar  :helal:

DracDonix

samp bölümüne bakma karşim

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Aury

gtaturk kapandı binlerce konu, sistem, arşiv ve emek cöpe gitti. Sifirdan tekrar platformu inşaa etmek icin kimse ugrasmiyor ugrasmazda artik.

mtb

bundan 3 yıl once mesaj kutusu gıbı her saniye ileti geliyordu ondan sonra millet yaşlandı büyüdü bi biz kaldik demirbas

2017-2025

Impeccable

GTATurk döneminin üyelerinin büyük bölümü evlenip çoluk çocuk sahibi bile oldu :D . Bu forumun da büyük bir kısmı sadece SAMP ile ilgileniyor diğer bölümlerle alakaları yok denebilir. Tabii yıllar geçtikçe SAMP kitlesi de ilgiyi kaybetmeye başladı maalesef. Güzel bir ortam vardı eskiden buraya ilk üye olduğumda da canlı bir forumdu aslında ama sanırım zamanla ilgiyi kaybetti insanlar.

Yeni GTA oyunu hakkında somut bir şeyler paylaşılırsa, Open MP faaliyete geçerse burası tekrar hareketlilik kazanabilir diye ümit ediyorum.

beratmethe

Hepsi uzayda

Phandemy