GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAMP Türkiye Bitti mi?

Başlatan Daxy, 11 Şubat 2022, 02:14:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Noren

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

BuRMiLLaT

Bu tarz konulara bu konu cevap yeterli olacaktır diye düşünüyorum saygılar :)

Phandemy

Samp bitmedi platform biraz stabil oldu o kadar herkes belirli olan çekirdek sunuculara giriyor rina vice goat gibi işte

sweezy

Bitmedi ve uzunca bir süreliğine bitmeyecek ama eskisi gibi de değil. Çok büyük ve köklü bir kitle değişikliği yaşandı. Şöyle ki, eskiden Freeroam ve DM konseptli sunucuların kitlesi daha fazlayken şimdi piyasada Freeroam ve DM konseptli sunucular bulamıyoruz. Freeroam ve DM oynayan kitle saldı, yerini RP oynayanlar doldurdu. Bu yüzden de açılan sunucuların tamamı Roleplay sunucusu. Açılmaya çalışılan Freeroam sunucuları ise tutmuyor ve tutmayacak. Çünkü bu konseptin kitle içerisinde bir karşılığı yok. Talep yok yani. Çok iyi hatırlarım; 2014 yıllarında falan Turk MAFIA, Ibiza, Z Group gibi sunucular tavan yaparken kimse RP sunucularını bilmezdi. Bilip oynayanlar da bir elin parmağını geçmezdi. YNG, Gezgin, Vivala falan vardı. Oynayanlar da ya Vendetta oynardı ya da MTA'da takılırdı. Şimdiyse tam tersi bir durum söz konusu. İnsanların beyninde SAMP, SAMP = Roleplay olarak kodlanmış. Freeroam oynamak isteyenler de MTA'ya geçiyor. Freeroam'dan sıkılıp RP yapmak isteyince de MTA'da RP yapmak yerine SAMP'ta RP yapıyor ve SAMP'a geçiyor.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2022, 14:27:51 sweezy

Squeezy

2013'den 2019'a kadar SAMP oynayıp hemen hemen bütün TR sunucu ortamlarını görmüş ve gerek adminlik gerek sunucu sahipliği yapmış biri olarak gerçek SAMP ortamının 2018'in başlarında bittiğini söyleyebilirim. Ama herkesin bir dönemi var tabi en azından bizim dönemimiz bitti. Geçen bakayım dedim mesela bir kaç sunucuya girdim, benim tanıdığım hiçbir sunucu ve oyuncu kalmamış.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2022, 15:07:25 Squeezy

blaze

designed by blaze

Lonnely

40-50 yaş arasına veya daha üstüne sorun "Nerede o eski gençlik, eskiden böyle miydi?" gibi cümlelerle başlayan sayısız örnekler duyarsınız. Buradaki 20-25 yaşındaki adamlara sorarsanız da duyacaklarınız pek farklı olmaz.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Sherlock

Samp kitlesi var mı ki?

>> Bence samp içerisine mobil dahil olmamakla beraber max. 1-2k arası oyuncu kitlesinden oluştuğunu düşünüyorum. Diyorsunuz ki ne alaka olum Rina bile full slot çekiyor. Sunucu karalamak gibi bir eylemim yok, cevabını herkes biliyor. Diğer yandan diğer sunucular genel olarak bot atmaktan başka bir eylemi yok. Çoğu kişi şunu düşünüyor botlar her zaman aktif kalır, çık gir yapmaz, Levelleri sabittir/yüksektir, vb. Komik şey seni, o kadar yazılmış kodlar var ki. Aynen bir oyuncu gibi çık gir yapan ve sürekli nick değiştiren bir çok bot yazılımı mevcut. Ama işte samp kitlemiz biraz cahil, geç uyanıyor. Aynen Türkiye gibi. Diğer yandan SAMP kitlemiz gelişmeye, yeni sunucuların önünü açmaya değil de daha çok arkadan baltalama, script çal/paylaş veya ben yaptım diyerek satış yapan çok kişi var. Artık samp eski tadı vermiyor, çoğu sunucuda oynadım ama yok. Geliştirdiğim modu test ederken daha eğlenceli nedense. Her neyse kısa söze gelirsek bence samp kitlesi ölm*ş pamuğu bekliyor.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2022, 21:13:21 Sherlock
yorgun demograt

OnlySimon

Alıntı yapılan: Sherlock - 06 Ağustos 2022, 20:44:12
Samp kitlesi var mı ki?

>> Bence samp içerisine mobil dahil olmamakla beraber max. 1-2k arası oyuncu kitlesinden oluştuğunu düşünüyorum. Diyorsunuz ki ne alaka olum Rina bile full slot çekiyor. Sunucu karalamak gibi bir eylemim yok, cevabını herkes biliyor. Diğer yandan diğer sunucular genel olarak bot atmaktan başka bir eylemi yok. Çoğu kişi şunu düşünüyor botlar her zaman aktif kalır, çık gir yapmaz, Levelleri sabittir/yüksektir, vb. Komik şey seni, o kadar yazılmış kodlar var ki. Aynen bir oyuncu gibi çık gir yapan ve sürekli nick değiştiren bir çok bot yazılımı mevcut. Ama işte samp kitlemiz biraz cahil, geç uyanıyor. Aynen Türkiye gibi. Diğer yandan SAMP kitlemiz gelişmeye, yeni sunucuların önünü açmaya değil de daha çok arkadan baltalama, script çal/paylaş veya ben yaptım diyerek satış yapan çok kişi var. Artık samp eski tadı vermiyor, çoğu sunucuda oynadım ama yok. Geliştirdiğim modu test ederken daha eğlenceli nedense. Her neyse kısa söze gelirsek bence samp kitlesi ölm*ş pamuğu bekliyor.
SAMP TR için belki fakat SAMP'da değil. Şu an 30 bin küsür oyuncu aktif olarak SAMP oynuyor.

DracDonix

HELLBOY

ayazcik

Alıntı yapılan: HELLBOY - 07 Ağustos 2022, 01:22:30
gerimi dönsek napsak ?
platformun senin gibi bir herife hiç bir zaman ihtiyacı olmadı dönmemek üzere gittiğini sanmıştık.

DracDonix

Alıntı yapılan: ayazcik - 07 Ağustos 2022, 02:16:34
Alıntı yapılan: HELLBOY - 07 Ağustos 2022, 01:22:30
gerimi dönsek napsak ?
platformun senin gibi bir herife hiç bir zaman ihtiyacı olmadı dönmemek üzere gittiğini sanmıştık.

o kadar güzel konuştun ki postun anlını öpesim geldi

HELLBOY

ahh ahh eniklerim hala ayakta 5 parasız dolaşıyorlar etrafta ne geçirmişim zamanında hala acıları devam ediyor