GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAMP Türkiye Bitti mi?

Başlatan Daxy, 11 Şubat 2022, 02:14:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: HELLBOY - 07 Ağustos 2022, 12:09:33
ahh ahh eniklerim hala ayakta 5 parasız dolaşıyorlar etrafta ne geçirmişim zamanında hala acıları devam ediyor

kurduğun cümleyle kaliteni belli etmen beni gururlandırdı açıkçası.. ENİKBOY AB

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cruza

Bitmedi de eski tadı kadı kalmadı diyorum ben. SA-MP'da var olan oturmuş sunucular gibi GTA 5'de de aynı yapılanma oluşunca iyice çöker.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

HELLBOY

toksik kitle devam ediyor sampta okulların açılması lazım acilen @DracDonix seninde okula gitmen lazım. Şu forumda bi yazı yazınca nasılda çıldırıyorsunuz hala zamanında yaptığımız üstün yetenekli başarılarımızı nasılda kıskandınız kendiniz yapamadınız diye sv tutmadı diye.Hala kuyruk acınız bu  denli devam ettiğine göre iyi geçirmişiz.
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2022, 14:15:47 HELLBOY

DracDonix

Alıntı yapılan: HELLBOY - 07 Ağustos 2022, 14:14:03
toksik kitle devam ediyor sampta okulların açılması lazım acilen @DracDonix seninde okula gitmen lazım. Şu forumda bi yazı yazınca nasılda çıldırıyorsunuz hala zamanında yaptığımız üstün yetenekli başarılarımızı nasılda kıskandınız kendiniz yapamadınız diye sv tutmadı diye.Hala kuyruk acınız bu  denli devam ettiğine göre iyi geçirmişiz.

sunucuyla ne alkası var ne alaka ne alakaa sjdhgkjhgkjsfdhj aptal herif keşke okullar açılsada Anaokuluna göndersek senide

başarıyı buradan ibaret sanan idiotun tekisin, başarının ne olduğunu bilemeyecek kadar cahilsin neyse çok zırvalama burada ek olarak Foruma girdiğim felanda yok hafta sonumu geçryom

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

beratmethe

Alıntı yapılan: Zwen - 11 Şubat 2022, 13:55:26
Daha ömrü var

Güncelleme,
Son zamanlarda sunucularda yüksek miktarda oyuncu kıtlığı yaşanmaya başladı, bence pek bir ömrü kalmadı.

Radoslof

Hayır bitmedi sadece yanlış yerlerde vakit geçiriyor olabilirsiniz rolün kaliteli adresi losland roleplay gelin görün on numara sunucu samp türkiye bittimi sorusunada cevabım bitmedi ömrü uzun adamına göre low sunucularda oynarsanız size göre bitmiştir.

" 𝙎𝘼:𝙈𝙋'Çı "

- ✮ ✮ ✮ -

wixamain

:aynen:
Son düzenlenme: 10 Ağustos 2022, 19:49:31 wixamain
Eleven Community 2019-2023

feickthelord

dostum sakin olun, hepiniz samp ekspertizi gibi konuşmuşsunuz. bitmedi, bitmeyecek.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

OnlySimon

Alıntı yapılan: HELLBOY - 07 Ağustos 2022, 14:14:03
üstün yetenekli başarılarımızı nE

Lloyd

2018 den sonrası sarmamaya 2020 den sonra kitleler sessizce çekilmeye başladı, freeroam cnrler patladı. Şuan da tr de aktif oyuncuların çoğu da abisinin izinden devam eden ortaokul ve lise öğrencileri  olduğunu düşünüyorum. Onlar için tadı vardır ama bizler için yaşandı ve bitti :) güzel günlerdi, sağlıcakla kalın gtaTürk ;)
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2022, 14:14:04 Lloyd

mtb

Alıntı yapılan: Lloyd - 08 Ağustos 2022, 14:05:20
2018 den sonrası sarmamaya 2020 den sonra kitleler sessizce çekilmeye başladı, freeroam cnrler patladı. Şuan da tr de aktif oyuncuların çoğu da abisinin izinden devam eden ortaokul ve lise öğrencileri  olduğunu düşünüyorum. Onlar için tadı vardır ama bizler için yaşandı ve bitti :) güzel günlerdi, sağlıcakla kalın gtaTürk ;)
evet :) :D :DDD

2017-2026

maXpoWer

Aslında çoğu kitlenin yok oluşunun arkasında Kalcor olduğunu hepimiz biliyoruz asla eskisi gibi olmayacak.

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

WolveFly

Her şeyin güzel başlangıcı sonu vardır ama devam ettirmek sizin hepimizin elinde devam ederse zaten sonsuzluğa doğru gider eğer etmezse son noktayı bir süre bulur ya da hep öyle kalır :)

ReveR

San andreasın yeni multi kapısı open mp artık .d

TAKTAK26

Aa, bitmez olur mu? tam kinder süt dilimi bunlar.  :pc: :pc:

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )