GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay.tr [coming in hot again baby]

Başlatan cho95, 08 Ağustos 2022, 20:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cho95

Neden LS:RP Türkiye?
LS:RP'nin gelmiş geçmiş en uzun süreli sunucu olduğunu hepimiz biliyoruz. Türk insanının oraya olan ilgisi ve alakası üzerine şu anda sizlerleyiz. Çalışmalar 2019'dan beri versiyon bir, versiyon iki olarak devam etti ve üçüncü versiyon ile tekrardan yenilenmiş biçimde karşınızdayız.

Bilgi
Herhangi bir sorunuz var ise discord adresinden bana istediğiniz gibi ÖM yollayabilirsiniz. Unutmayın ki bu proje LS:RP.com'dan bağımsız haldedir.

LS:RP v3
Birinci ve ikinci versiyon üzerinde yakaladığımız hype çok iyiydi, bunun için herkese sonsuz teşekkür ederim. Sunucunun yaratıcı ismi olarak söylemeliyim ki sunucunun kapanması hakkında söyleyebileceğim sizlere bahane gelecektir. Sadece kişisel problemlerimden dolayı platformu bir süre bırakmak zorunda kaldım ve buraya geldik. 31 Ekim 2021'de spoiler verdiğim gibi çalışmalara kendi aramızda resmi olmadan devam ettik ve sunucuyu sürekli olarak geliştirmeye aldık.

Öz ve gerçek eleştirilerinize her zaman açığım, her zaman eleştiriyi kabul eden birisi oldum ve topluluk üzerinde sunucu yöneticisi olarak herkese bir yöneticiden fazla ARKADAŞ gibi davranarak onları memnun etmeye çalıştım. Sunucu hakkında oluşan yerel espriler.. Bu arada "Ölsem de açık kalır" gibi esprilere her zaman açığım hiçbir problem yok, birlikte gülebiliriz fakat her şey iki sene öncesinde kaldı. Versiyon üç sizlerle, gurur duyuyoruz.

discord.gg/lsrptr

Discord sunucusu 7 Ağustos 2022, 21:45'de bütün SA-MP topluluğuna açıldı.

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 24 Ağustos 2022, 21:40:08 cho95
"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

cho95

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

OnlySimon

Sanırım ekipte Amper yok, yollarınızı ayırmanız kötü olmuş. Yine de başarılar. Her şey gönlünüzce olsun.

Sulozzy

cho95

Alıntı yapılan: Sulozzy - 08 Ağustos 2022, 20:41:32
bomba gibi başarılar

Çok teşekkür ederim ♥

Alıntı yapılan: OnlySimon - 08 Ağustos 2022, 20:28:24
Sanırım ekipte Amper yok, yollarınızı ayırmanız kötü olmuş. Yine de başarılar. Her şey gönlünüzce olsun.

Yorumun için teşekkür ederim ♥

"1881-1938"

Rodeiun

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Belkide Gameover

bloodsucker

jawzthelord

Superman

gzdw

dnlhoare

yine cho yine, uzun süredir takipteydim, bir önceki LSRP.tr sunucu denemenizde yaptığınız rezil dolu hareketleri yine yapıyorsunuz, X sunucusunun oyun sunucusuna girip oyuncu çekmek sizin ne kadar geri kafalı olduğunuzu gösteriyor, discord platformlarına girip lsrp.tr nin discord sunucusunu dağıtıp kaçmak ayrı bir ilkel yöntem ki bundan bahsetmek istemiyorum bile, bir şeyler vaat edip sunacağınızı söylüyorsunuz. Yönetim ekibindeki insanların kaliteli olduğunu söylüyorsunuz ancak J gibi arkadaşları sunucunuza alıp bunlarla övünüyorsunuz ayrıca eski olmanızın hiçbir anlamı yok eskiyiz diye ilgi çekmeye çalışmanız ayrı bir saçmalık, burada sizi kötülemek istemezdim ancak yaptığınız rezillikleri göz önüne sunmak istiyorum. Haroldfinch gibi insanları geri çağırarak bir tür umut kazanarak geçmişte yaptığınız planların hatalarını örterek sanki yine başarabilecekmişsiniz gibi duyum sergiliyorsunuz ancak her işte olduğu gibi, bunda da başarılar, göreceğiz...

cho95

Alıntı yapılan: dnlhoare - 09 Ağustos 2022, 19:30:44
yine cho yine, uzun süredir takipteydim, bir önceki LSRP.tr sunucu denemenizde yaptığınız rezil dolu hareketleri yine yapıyorsunuz, X sunucusunun oyun sunucusuna girip oyuncu çekmek sizin ne kadar geri kafalı olduğunuzu gösteriyor, discord platformlarına girip lsrp.tr nin discord sunucusunu dağıtıp kaçmak ayrı bir ilkel yöntem ki bundan bahsetmek istemiyorum bile, bir şeyler vaat edip sunacağınızı söylüyorsunuz. Yönetim ekibindeki insanların kaliteli olduğunu söylüyorsunuz ancak J gibi arkadaşları sunucunuza alıp bunlarla övünüyorsunuz ayrıca eski olmanızın hiçbir anlamı yok eskiyiz diye ilgi çekmeye çalışmanız ayrı bir saçmalık, burada sizi kötülemek istemezdim ancak yaptığınız rezillikleri göz önüne sunmak istiyorum. Haroldfinch gibi insanları geri çağırarak bir tür umut kazanarak geçmişte yaptığınız planların hatalarını örterek sanki yine başarabilecekmişsiniz gibi duyum sergiliyorsunuz ancak her işte olduğu gibi, bunda da başarılar, göreceğiz...

SORU-"X sunucusunun oyun sunucusuna girip oyuncu çekmek sizin ne kadar geri kafalı olduğunuzu gösteriyor, discord platformlarına girip lsrp.tr nin discord sunucusunu dağıtıp kaçmak ayrı bir ilkel yöntem ki bundan bahsetmek istemiyorum bile"

-X sunucusunun discord adreslerine ya da oyun sunucularına gidip herhangi bir girişimde bulunmadık, bunu yapan bizden bağımsız random başka birisiydi ki zaten bu X sunucusunun sahipleriyle gidip konuşup bu konuyu hallettik. Ve bunu yapması için herhangi bir direktif de kimseye vermedik bunları zaten sunucu sahiplerine ilettik gerekli argümanları onlara sunduk :meh: eleştiri yapmadan önce lütfen bir konuyu iyi araştırın. Fakat yine de teşekkür ederim!

-SORU"Haroldfinch gibi insanları geri çağırarak bir tür umut kazanarak geçmişte yaptığınız planların hatalarını örterek sanki yine başarabilecekmişsiniz gibi duyum sergiliyorsunuz ancak her işte olduğu gibi, bunda da başarılar, göreceğiz..."

-Haroldfinch benim gerçek hayatımdan yakın arkadaşım buluştuğum görüştüğüm bir insan kimseyi bir yere çağırdığım yok, LSRP denince akla gelen iki isimlerden birisiyiz. Bu işi haddinden fazla çok ama ÇOK ciddiye alıyorsun, seni chillemeye davet ediyorum. Anlamadığım olay ise zaten asıl olay geçmişten ders alıp gelece doğru hareket etmek değil midir? Geçmişin hatalarıyla yaşarsam nereye gelebilirim? Çok sevdiğim bir LİDER de bundan bahseder, bakmanı tavsiye ederim. bkz. Mustafa Kemal Atatürk

SORU - "Yönetim ekibindeki insanların kaliteli olduğunu söylüyorsunuz ancak J gibi arkadaşları sunucunuza alıp bunlarla övünüyorsunuz ayrıca eski olmanızın hiçbir anlamı yok eskiyiz diye ilgi çekmeye çalışmanız ayrı bir saçmalık, burada sizi kötülemek istemezdim ancak yaptığınız rezillikleri göz önüne sunmak istiyorum."

-Evet yönetim ekibimin gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum bu konu tartışmaya açık ve göreceli bir kavramdır taa ki bir insan diğerini tanıyana kadar ve görene kadar. Ve J dediğin kişi sanırım JAWZ yani Umut.. Onunla övündüğüm bir durum yok o da sadece diğerleri gibi yapması gerekeni yapıyor, klasik bir ekip üyesi. Aynı benim gibi...

-Eski olmamızın PR'ını hiçbir zaman yapmadık bunları kimden duyuyorsun bilmiyorum fakat hiç böyle bir şey yapmadık. Sadece projenin isimden kazandığını ve kafa yapımızdan kazandığını söyledik.

Ek bir not;
Tamamen kötülemek için yapılmış bir yorum fakat yazdığım gibi eleştirilere açığım yorumun için teşekkür ederim, geçmişte bahsettiğin yetkili J ile aranda ne oldu bilmiyorum fakat burası farklı bir sunucu ve eskiden yapılan hatalar tekrar olacakmış gibi lanse etmen çok ayrı bir dava. Ve ekip içerisinde kimin ne yaptığı bence kimseyi ilgilendirmez, uyum sağladığı sürece ve kurallara dayalı kaldığı sürece hiçbir problem çıkacağını sanmıyorum. Aklı selim, eleştirisel yorumlara her zaman belirttiğim gibi açığım, fakat rica ediyorum ki bir dahakine bir eleştiri yaparken eleştirinin kurallarını.. Yani, ilk önce empati.. Ne oldu da bu sunucu başarısızlığa uğradı? Cho neden ayrıldı? Aynı şeyleri yine yapıyorlar mı gibi soruları kendinize sorun bunları cevaplayın ve kafanızda bir dergilik oluşturun, sonra bunu derleyip yazıya dökün.

Eleştiri yaparken ekip içerisinde sevmediğiniz birisi olunca direkt kötülemeyin, SA:MP neredeyse bitecek bir platform artık bu olgunluğa,büyüklüğe,yetişkinliğe erişin. Bir isim bir yerde bir şey yaptı diye sürekli aynı olacak diye bir kaide yok. Kendi sevmediğiniz insanları başka yerde görünce hemen buna triggerlanmayın, bazı olayları pasif ve sakin biçimde yorumlayın. Her yeniliğe ve bilgiye açık olun, hayat emin olun öğrenmeye ve anlayış göstermeye değer.

Yorum için teşekkürler!

"1881-1938"

Rodri

Başarılar dilerim, gönlünüzce olması dileğiyle.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.