GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 19:43:18

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crius

Selamlar, 2014 Zamanlarında bir abi tarafından başladığım bu SA-MP bırakıyorum kendinize iyi bakın 2016'dan beri beraber olduğum Rodriquez, Umut Yıldız, Sailor, Rheme, Sharax, Kalpsiz Kaan, Hasan Sangrento, Denizci Cocuk, Wyn$ Zombi, Synax gibi dostluklar edindim daha çok saymadığım kişiler vardır kendinize iyi bakın görüşmek üzere dostluklar, tatlı kavgalar için teşekkürler :)
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2022, 19:48:37 Crius

feickthelord

Dostuma respect, kendine iyi bak sekerim.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

mtb

dostluklara bak bi tane adam akıllı biri yok :D :D :D

2017-2025

denizcilike5

Alıntı yapılan: mtb - 15 Ağustos 2022, 20:14:03
dostluklara bak bi tane adam akıllı biri yok :D :D :D
ben ne yaptım aga : (

mtb

2017-2025

Feadrel

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

KralOyunda26

demoo yan açrınla lsrptr developerı olmamıs mıydın sen

feickthelord

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 16 Ağustos 2022, 19:48:16
demoo yan açrınla lsrptr developerı olmamıs mıydın sen

bu lsrpnin sadece oyuncusu olabilir

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Nyon

ibocanpashasarsilmazcano

görüşmek üzere ahmadım kendine iyi bak. respect

Son düzenlenme: 17 Ağustos 2022, 08:45:02 SqueSarsilmaz
bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

theunkgod

görüşürüz logmane.

ReveR

talhacYY.

GTAmulti'siz 72 saat oldu, titremeden duramıyorum ve ciddi zihinsel çöküntüler yaşıyorum. Bugün GTAmulti'ye giriş yapmaya çalışırken uyandım ama yasaklandım, büyük bir panik atak geçirdim ama birkaç saat sonra sakinleşmeyi başardım. Bugün okula gidemedim, o kadar endişeliyim ki, kendimi öldürmeyi düşünerek babamın silahını bile aldım. GTAmulti olmadan ben bir hiçim, bu benim hayatım, GTAmulti olmadan hiçbir şey yapamam. GTAmulti şimdiye kadar yapılmış en iyi şey ve ona olan bağımlılıktan kurtulamam.Tüm hayatımı GTAmulti'de kullandım.2017'den beri tek düşündüğüm şey GTAmulti.Eğer Hwang olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.Lütfen yasaklamamı kaldırın...

GTAmulti'siz 72 saat oldu, titremeden duramıyorum ve ciddi zihinsel çöküntüler yaşıyorum. Bugün GTAmulti'ye giriş yapmaya çalışırken uyandım ama yasaklandım, büyük bir panik atak geçirdim ama birkaç saat sonra sakinleşmeyi başardım. Bugün okula gidemedim, o kadar endişeliyim ki, kendimi öldürmeyi düşünerek babamın silahını bile aldım. GTAmulti olmadan ben bir hiçim, bu benim hayatım, GTAmulti olmadan hiçbir şey yapamam. gtamulti şimdiye kadar yapılmış en iyi ve ona olan bağımlılıktan kurtulamam.

talhacYY.

Saat 4'ü 40 geçe
lazlow Dolmabahçe'de
Beni yasaklamış
Kalbim Hwang'a saplanmış.

Emir abi Emir abi kalksana
Banımı açsana
Kalbim her gün sıkışıyor
Çaresine baksana.

Uzun uzun kavaklar
Dökülüyor yapraklar
Ben GTAmulti'ye doymadım
Doysun kara topraklar

-Milli Şair mtb

GTAmulti'siz 72 saat oldu, titremeden duramıyorum ve ciddi zihinsel çöküntüler yaşıyorum. Bugün GTAmulti'ye giriş yapmaya çalışırken uyandım ama yasaklandım, büyük bir panik atak geçirdim ama birkaç saat sonra sakinleşmeyi başardım. Bugün okula gidemedim, o kadar endişeliyim ki, kendimi öldürmeyi düşünerek babamın silahını bile aldım. GTAmulti olmadan ben bir hiçim, bu benim hayatım, GTAmulti olmadan hiçbir şey yapamam. gtamulti şimdiye kadar yapılmış en iyi ve ona olan bağımlılıktan kurtulamam.