GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 07:26:48

Kodlama Nasıl Öğrenebilirim ?

Başlatan ReveR, 22 Ağustos 2022, 21:04:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReveR

Arkadaşlar merhaba kodlama öğrenebilmek için temel olarak ne önerirsiniz kitap uygulama ya da ne bileyim nereden başlamam daha doğru olur iyi forumlar diliyorum

merddz

araştırarak öğrenirsin

birazcik pawn birazcik web iste

ReveR

ReveR

öğrendim bişiler deniycem bakalım yarın ya da geceye doğru başlıyom @merddz

Rodeiun

okuyarak izleyerek öğrenilmez bence tamamen denemeyle öğrenilir mesela web kodlama öğreneceksin diyelim front end, bir site tasarımı kur aklında yardım alarak etraftan bakarak ilk kendi projeni oluştur sakın copy paste yapma kendin yaz 1-2 deneme tasarımından sonra birşeyler başardığını ve ilerlediğini göreceksin

ReveR

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 23 Ağustos 2022, 18:56:39
okuyarak izleyerek öğrenilmez bence tamamen denemeyle öğrenilir mesela web kodlama öğreneceksin diyelim front end, bir site tasarımı kur aklında yardım alarak etraftan bakarak ilk kendi projeni oluştur sakın copy paste yapma kendin yaz 1-2 deneme tasarımından sonra birşeyler başardığını ve ilerlediğini göreceksin

ok

Murat Budak

Hangi dili öğrenmek istediğine bağlı, pawn istiyorsan oyun modlarında bulunan sistemleri, yardım konularını ve yabancı kaynaklara bakarak öğrenebilirsin.

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

ReveR

Alıntı yapılan: Murat Budak - 23 Ağustos 2022, 19:47:08
Hangi dili öğrenmek istediğine bağlı, pawn istiyorsan oyun modlarında bulunan sistemleri, yardım konularını ve yabancı kaynaklara bakarak öğrenebilirsin.

başladık bakalım hayırlısı diyelim

Warning

Merhaba kısaca bir tüyo vermek istiyorum atiyorum c++ ögrenmek istiyorsun diyelim

c++ dilinin documenting sitesinden fonksiyon callback kullanımlarına bakalım

C++ DOCUMENTİNG

c++ dökümanlarını araştiriyoruz güzelce dilin callback fonksiyon kullanımlarını ögreniyoruz
ondan sornası çorap sökügü gibi geldigine bizzat şahitlik ederim, umarım anlamıssındır iyi forumlar.

hadesthewinner

sobeit kodlamada ne ogrenıyosan ogren

ReveR

Alıntı yapılan: Warning - 23 Ağustos 2022, 22:21:26
Merhaba kısaca bir tüyo vermek istiyorum atiyorum c++ ögrenmek istiyorsun diyelim

c++ dilinin documenting sitesinden fonksiyon callback kullanımlarına bakalım

C++ DOCUMENTİNG

c++ dökümanlarını araştiriyoruz güzelce dilin callback fonksiyon kullanımlarını ögreniyoruz
ondan sornası çorap sökügü gibi geldigine bizzat şahitlik ederim, umarım anlamıssındır iyi forumlar.

eyv

Alıntı yapılan: hadesthewinner - 23 Ağustos 2022, 23:32:14
sobeit kodlamada ne ogrenıyosan ogren

one knk

beratmethe

Youtube den video izleyerek ve sürekli bir proje oluşturarak kendini geliştirebilirsin.