GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay.tr [coming in hot again baby]

Başlatan cho95, 08 Ağustos 2022, 20:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Angel LSRP

ne kadar iyi bilirsiniz beni xd

çiçeğim yaptığın suçlamayı bari karıştırmadan yap, masallah yazdığımdan bir şey anlamamışsın ama takır takır havlamayı biliyorsun
hiçbir zaman ap yapan birisi olmadım, bana kendi hesabından yazacak cesareti bulmalısın sampın g@ deliği🤠

Wrotheshaw

dışarıdan laf sallayanlara benden viski xD  :serefe:

Amper

@hasbihal

Alıntı yapılan: hasbihal - 24 Ağustos 2022, 03:55:09
bugün aynı şekilde lsw'nin tanıtımına bakıp da credits isteyen voltaj gibi, siz de aynı akılsızlığa eriştiniz.

tamamen özel mesaj üzerinden "sana laf atmışlar" yazıldığı için gördüm ve dikkatimi çektiği için cevap veriyorum yoksa hem cahil hem de oyunu hayat memat meselesi haline getirip psikolojisini bozan bu arkadaşı aşağılamak istemezdim

belli ki sektör hakkında fazla bir fikrin yok. geçmişte lsrpv2 sürümünde elime geçen oyun modu orijinal bir oyun modu değil sadece github üzerinden paylaşılan "open-source" bir başka bir  replika oyun moduydu bunun gerçek lsrp modu olduğunu nasıl düşündünüz veya kim size yutturdu bilmiyorum ama yabancı kaynaktan gerçek bilgiyi vereyim, değil.

credits mevzusuna gelinceyse open-source bir kodu değil tamamen aylarca saçma sapan kod altyapısını değişip başka bir geliştirici arkadaşla adam ettiğimiz sürümü kullandığı için bahsettiğin sunucuya credits konusunda eleştiri yazmıştım kimsenin credits vermesine ihtiyaç duyan biri değilim fakat bir şeylerin belli bir ahlak anlayışında oturmadığı sürece sunucuların tutunamayacağını biliyorum. tamamen bunu anlattığım bir eleştiri yazdım

lütfen aile kavgalarınıza beni dahil etmeyin :maalesef:

o zamanlar yazdığım yorum:
Alıntı yapılan: Amper - 11 Ocak 2022, 12:49:06
Alıntı yapılan: taliskaan - 11 Ocak 2022, 00:00:11
Başarılar, bir şeyleri türkçeleştirmek gerekiyor bazen. Daha iyisini yapan varsa (olsa projesi ikidebir sonuçsuz kalmaz) yapabilir :shrug:

:helal:

Normal şartlarda son gelişen şeyleri buraya yorum atmamayı düşünüyordum fakat bir eleştiriyi değerlendirme süreci çok komik geldi. Toplu bir çocukluk travması yaşatmış olabilirim arkadaşlara. Yazdıklarımdan sonra kimsenin gönderisinin altına veya özel mesajlarına göndermeli hakaret içerikleri atmazsınız diye düşünüyorum(yani umarım bir şeyler öğretebilirim).

Eleştiri mesajımı attıktan sonra sunucunun geliştiricisi veya yöneticisi martin bana özel mesaj atarak "vay eşşek", "eşşeksin" gibi şeyler yazıyor ve "eşşek bana akıl veriyor" diye bir video gönderiyor. Yaptığım eleştiri çok basit ve verilmesi gereken tek çeşit yanıt var; "Evet, bizce de yaptığımız hareket güzel olmamış. Bir credits sayfası hazırladık ve konumuzun bir kısmına ekledik.", gibi bir mesaj ardından @haroldfinch, ben(Amper) veya LSRP.tr'nin diğer geliştiricilerinden bir eleştiri gelmezdi. Oyun modu üzerinden bunca PR yapıp bu isimleri hiçbir yerde geçirmemek bence çok komik bir hareket.

Günün sonunda kimsenin PR'ına ihtiyacım yok. Fakat dediğim gibi bu bir insanın ahlakına bağlı bir durumdu ve dediklerimin hiçbirinde yanılmadığımı steam üzerinden bana gelen mesajlar sayesinde daha iyi anladım.

@taliskaan ve umarım yazdığın şeyler benim mesajıma yönelik bir gönderme değildir. Eğer ki bahsedilen kişi bensem muhtemelen oyuna başladığın zaman benim geliştiriciliğini yaptığım veya bir şekilde kodumun dokunduğu bir oyun sunucusunda oynadın ve rolü öğrendin. İkidebir projeleri sonuçsuz kalmaz kısmına gelinceyse muhtemelen gerçekten neler yaptığımı bilmediğin veya şu an hangi platformda oynadığını ve temsil eden kişilerin kim olduğunu bilmediğin için böyle konuşuyorsun.

Dediğim gibi yaptığınız hareketlerin bana etki ettiğinden dolayı bu mesajı atmıyorum. Sadece buradaki duruma netlik kazandıralım ve yapabileceğiniz hareketleri tüm kullanıcılarınıza gösterip buna göre oynayıp oynamama kararı almaları için yazıyorum.

ReveR

Alıntı yapılan: Amper - 24 Ağustos 2022, 19:46:03
@hasbihal

bugün aynı şekilde lsw'nin tanıtımına bakıp da credits isteyen voltaj gibi, siz de aynı akılsızlığa eriştiniz.

tamamen özel mesaj üzerinden "sana laf atmışlar" yazıldığı için gördüm ve dikkatimi çektiği için cevap veriyorum yoksa hem cahil hem de oyunu hayat memat meselesi haline getirip psikolojisini bozan bu arkadaşı aşağılamak istemezdim

belli ki sektör hakkında fazla bir fikrin yok. geçmişte lsrpv2 sürümünde elime geçen oyun modu orijinal bir oyun modu değil sadece github üzerinden paylaşılan "open-source" bir başka bir  replika oyun moduydu bunun gerçek lsrp modu olduğunu nasıl düşündünüz veya kim size yutturdu bilmiyorum ama yabancı kaynaktan gerçek bilgiyi vereyim, değil.

credits mevzusuna gelinceyse open-source bir kodu değil tamamen aylarca saçma sapan kod altyapısını değişip başka bir geliştirici arkadaşla adam ettiğimiz sürümü kullandığı için bahsettiğin sunucuya credits konusunda eleştiri yazmıştım kimsenin credits vermesine ihtiyaç duyan biri değilim fakat bir şeylerin belli bir ahlak anlayışında oturmadığı sürece sunucuların tutunamayacağını biliyorum. tamamen bunu anlattığım bir eleştiri yazdım

lütfen aile kavgalarınıza beni dahil etmeyin :maalesef:

o zamanlar yazdığım yorum:
Alıntı yapılan: Amper - 11 Ocak 2022, 12:49:06
Alıntı yapılan: taliskaan - 11 Ocak 2022, 00:00:11
Başarılar, bir şeyleri türkçeleştirmek gerekiyor bazen. Daha iyisini yapan varsa (olsa projesi ikidebir sonuçsuz kalmaz) yapabilir :shrug:

:helal:

Normal şartlarda son gelişen şeyleri buraya yorum atmamayı düşünüyordum fakat bir eleştiriyi değerlendirme süreci çok komik geldi. Toplu bir çocukluk travması yaşatmış olabilirim arkadaşlara. Yazdıklarımdan sonra kimsenin gönderisinin altına veya özel mesajlarına göndermeli hakaret içerikleri atmazsınız diye düşünüyorum(yani umarım bir şeyler öğretebilirim).

Eleştiri mesajımı attıktan sonra sunucunun geliştiricisi veya yöneticisi martin bana özel mesaj atarak "vay eşşek", "eşşeksin" gibi şeyler yazıyor ve "eşşek bana akıl veriyor" diye bir video gönderiyor. Yaptığım eleştiri çok basit ve verilmesi gereken tek çeşit yanıt var; "Evet, bizce de yaptığımız hareket güzel olmamış. Bir credits sayfası hazırladık ve konumuzun bir kısmına ekledik.", gibi bir mesaj ardından @haroldfinch, ben(Amper) veya LSRP.tr'nin diğer geliştiricilerinden bir eleştiri gelmezdi. Oyun modu üzerinden bunca PR yapıp bu isimleri hiçbir yerde geçirmemek bence çok komik bir hareket.

Günün sonunda kimsenin PR'ına ihtiyacım yok. Fakat dediğim gibi bu bir insanın ahlakına bağlı bir durumdu ve dediklerimin hiçbirinde yanılmadığımı steam üzerinden bana gelen mesajlar sayesinde daha iyi anladım.

@taliskaan ve umarım yazdığın şeyler benim mesajıma yönelik bir gönderme değildir. Eğer ki bahsedilen kişi bensem muhtemelen oyuna başladığın zaman benim geliştiriciliğini yaptığım veya bir şekilde kodumun dokunduğu bir oyun sunucusunda oynadın ve rolü öğrendin. İkidebir projeleri sonuçsuz kalmaz kısmına gelinceyse muhtemelen gerçekten neler yaptığımı bilmediğin veya şu an hangi platformda oynadığını ve temsil eden kişilerin kim olduğunu bilmediğin için böyle konuşuyorsun.

Dediğim gibi yaptığınız hareketlerin bana etki ettiğinden dolayı bu mesajı atmıyorum. Sadece buradaki duruma netlik kazandıralım ve yapabileceğiniz hareketleri tüm kullanıcılarınıza gösterip buna göre oynayıp oynamama kararı almaları için yazıyorum.

kanka sakin devlet yönetmiyon oyun bu :D

hansbilal

lsw modu rellenmeseydi mod bizim diye ortalıkta gezineceğinizden eminim, birkaç şey daha alıp kendinizin gibi göstermek isterseniz diye bir konu bırakıyorum
https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/losland-haritalari/new/#new

KralOyunda26

Alıntı yapılan: hansbilal - 25 Ağustos 2022, 13:07:37
lsw modu rellenmeseydi mod bizim diye ortalıkta gezineceğinizden eminim, birkaç şey daha alıp kendinizin gibi göstermek isterseniz diye bir konu bırakıyorum

dostum senin anlamadığın şey şu ki bu mapler zaten solsin mapleri ve lsrptr bunları belirtiyor. losland dediğin sunucu anlaşmasız şekilde solstan mapleri çalıyor.

mod konusuna gelirsek lsw 2022 de açılmış sunucu lsrptr 2020de açılmış sunucu kullandıkları mod lsrp 2016 orijinasl modun üzerine çeviri ve eklemeler içeriyor. bu kadar cahil olup saçma sapan konuşman zortlattı valla

Angel LSRP

sizi sırayla gönderiyorlar

cho95

LSW ve şu an LS:RP.io modu kullanıyoruz diyen bütün sunucular... LS:RP.TR'ye ait modu kullanıyor, LSW'nin modu LS:RP.tr tabanlıdır ve bize ait modu geliştirdiler, gerçekten kafanı nerden alıyorsun bilmiyorum... :D

Pek de garipsemiyorum SA:MP üzerinde yeni isimlersiniz sektörden haberiniz yok..

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

KralOyunda26

Alıntı yapılan: cho95 - 25 Ağustos 2022, 19:57:25

LSW ve şu an LS:RP.io modu kullanıyoruz diyen bütün sunucular... LS:RP.TR'ye ait modu kullanıyor, LSW'nin modu LS:RP.tr tabanlıdır ve bize ait modu geliştirdiler, gerçekten kafanı nerden alıyorsun bilmiyorum... :D

Pek de garipsemiyorum SA:MP üzerinde yeni isimlersiniz sektörden haberiniz yok..

goatım kralım tanrım saplamış biçmiş yok etmiş

arkandayız

OnlySimon

Alıntı yapılan: Amper - 24 Ağustos 2022, 19:46:03

Selamlar, yanlış anlaşılma olmasın, bende doğruluğuna geçmiş mesajlardan bakacağım ama sanki lsrp.io 2015 modunu kullanıp güncellediğinizden bahsediyordunuz. Öyle bir şey kafamda kalmış ki tekrardan doğruluğuna bakacağım.

hadesthewinner

jawzthelord

Açılışa son saatler kaldı, daha konforlu bir biçimde girmek için alt tarafta bırakacağımız alternatif linklerden **güncel cache** dosyalarını indirebilirsiniz.

-- https://dosya.co/w2ciawniy8n0/lsrptrv3güncel.rar.html
-- https://s5.dosya.tc/server8/oa6jaj/lsrptrv3guncel.rar.html

**Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\cache** yoluyla birlikte **cache** dosyasına girip, **winrar** içinde bulunan dosyayı atınız.

hasbihal

burada bana karşı yazı yazan ekip arkadaşların gibi taslamı birer it değilim.
tamamen özgür ve hür irademle yazıyorum. olan biten her şeyi herkes biliyor.
allah aşkına yalanın daniskasını dakikalar içinde nasıl uydurabiliyorsun.
seni anlamıyorum. tam bir yalan makinesisin ve çevrendekileri de inandırıyorsun.
oyun modunu çaldınız, türkçeleştirdiniz ve sonra geldiniz bizim diye sahiplendiniz.
hiçbiriniz sıfırdan o modu yazmadınız. burada hak iddia ettiniz. hem amper hem de sen.
yok haroldfinchmiş yok martinmiş ıvırmış zıvırmış. siz de ıvır zıvırdan öte değilsiniz.
oyun modu leak çünkü haroldfinch görmüş. ilk o davranmış ve arşive atmış. açıklama bu kadar?

ben eleştirel yaklaşırım. yeri gelirse de yıkıcı davranırım. benim doğam bu.
kaldıramıyorsan bana cevap vermek gibi bir lükse sahip değilsin. ancak insanlar bunu görüyor.
cevap vermediğin her mesajımda daha da yıkık ve ezik görüneceğini sen de biliyorsun.
gerçi öylesin. yine de değişen bir şey yok.
ben savunacağım doğruları çevremden aldığım kulaktan dolma bilgilerle değil bizzat gördüklerimle savunurum.
v1'de hastalandım öldüm dedin. bu dedikoduyu ekibinden ben mi çıkarttım.
v2'de adamların ulu orta çatışıyordu. her yerde ekran görüntüleri var. yani olan bir şeyi eleştirmek için ille de birilerine mi danışmam gerekiyor.
ne seni tanırım ne de tasma tuttuğun itleri. rinada helperlık için yalvaran ve yetki alamayınca gözyaşları sel olan bir çocuktan bahsediyorum. ben rinada da oynadım. oynamadığım yerden yorum da yapmıyorum.

ekibi tamamen bok götürüyor. paspas atsan veya üstüne sıçsan yine aynı hesap.
kendinizi temizleseniz bile hiçbir zaman arşa eremeyeceksiniz. artık devriniz bitti.
bırakın bu ayakları. biraz gerçekçi olun.
ben lsw'de oynamadım. oyun modunu da görmedim. sadece burada paylaştıkları mapleri görüyorum o kadar.
ancak lsw sizin modunuzu kullandıysa bugün paylaştıkları oyun modlarını kullandığınız gerçeği değişmez.
yayında gördüm. hiçbir şey yapılmamış. her şey eskisi gibi duruyor.
bir diğer konu.
janichar denen eleman da kullandığınız haritaların sahibi değil.
kendisi de maşallah iyi pr yapmış. her türkün yaptığı gibi krizi fırsat bilmiş.

oturun kalkın lswye şükredin. 2009 createobject lsrp mapleri içe açmadığınız için dua edin.
bu açıdan wynters babanız dedim. size yol gösterdi. nasıl bugün losland lsw maplerini alıp kullanıyorsa, siz de aynısınız.

halen kendi modum diyecek kadar aptalsın.
senin suratına bakmaya ihtiyaç duyacak olsaydım senin serverında oynardım.
hiçbir adresine kayıtlı değilim. seni takip bile etmiyorum ancak yorum yapacak kadar bilgim var.
beni çok arıyorsan gtamultideki yöneticilere danışabilirsin. tek hesabım budur.

son yayınını da izledim. beklenti kaç sayısına cevap bile veremedin.
çünkü hiçbir şey yapmadın. silah nasıl gelecek sorusuna cevap yok.
neden? çünkü illegal fm hiçbir şey yapmadı. yine kendi arkadaşlarına silah basıp çatışma derdindeler de ondan.
bir proje sahibi olsaydım ben her alandan bilgi sahibi olmayı isterdim hatta olurdum.
toplam kayıtlı karakter 200müş. foruma kayıtlı 500 var. %50 bile etmiyor.

başarısızlığa gömülmüş bir profilin bataklıktan çıkmasını beklemiyorum.
bazı babalar geri dönsün. o zaman görürüm sizi. bu sefer de kıl dönmesi oldum diye bırakırsınız. :kahkaha:

OnlySimon

rina da oynamadım. ls-rp.tr'de de oynamayacağım.
Alıntı yapılan: hasbihal - 26 Ağustos 2022, 20:13:57
ben rinada da oynadım. oynamadığım yerden yorum da yapmıyorum.
oynadın mı oynamadın mı karar ver

oturun kalkın lswye şükredin. 2009 createobject lsrp mapleri içe açmadığınız için dua edin.
Bunu bütün sunucular yapıyor, taptığın lsw sunucusu da dahil. Bu durumdan ben de şikayetçi olsam da yapacak bir şey yok
Ha bide 0.3dl güncellemesi 2009 da gelmedi
Son düzenlenme: 26 Ağustos 2022, 21:09:52 OnlySimon