GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Viga Roleplay — Açık

Başlatan Texa, 09 Haziran 2022, 17:44:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BuRMiLLaT

Gayet ilgi çekici ve kalite kokuyor başarılar diliyorum :)

Texa

Alıntı yapılan: BuRMiLLaT - 31 Temmuz 2022, 10:54:36

İlginiz için çok teşekkürler. :)
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2022, 18:49:40 Texa
gtaUNIVERSE

Texa

Uzun bir süredir sunucudaki gelişmeler hakkında bir paylaşım yapmıyorduk, fakat arka planda çalışmalarımız son hız devam ediyor. Bu süreçte daha sık bildirim almaya başlayacaksınız.

Billboard Sistemi
SAMP'ın bize sunduğu her olanaktan mümkün olduğunca yararlanmak için bulduğumuz her fikri ve tekniği kullanmaktan çekinmiyoruz. Billboard sistemi ise bu özelliklerden sadece biri.
Billboardlar haftalık ve aylık olarak kiralanabilecek. Belirlediğimiz ölçülerdeki her türlü afiş, fotoğraf ve reklamı rol kurallarına uygun olarak yerleştirebileceksiniz.

gtaUNIVERSE

BuRMiLLaT

Alıntı yapılan: Texa - 31 Temmuz 2022, 18:39:01
Alıntı yapılan: BuRMiLLaT - 31 Temmuz 2022, 10:54:36

İlginiz içni çok teşekkürler. :)

Önemli değil kolay gelsin :helal:

Phandemy

Kanka biraz açık tutacaz sonra kapatcaz sunucuyu planladık :helal:

Texa

gtaUNIVERSE

Texa

gtaUNIVERSE

Texa

"limitlessness in the roles, with you and us soon..."

Viga Roleplay'in kurgusal Los Santos şehrine, sürükleyici şehir senaryosuna ve yenilikçi konsept rollerine merhaba, diyin! Viga Oyuncu Topluluğuna ait SA:MP rol yapma sunucusu, Viga Roleplay yönetim ekibi tarafından 2022, mart ayından itibaren geliştirilmektedir.

Kim bu adamlar, bu sunucu da nereden çıktı?
Yönetim olarak bizler, roleplay olarak tabir edilen rol yapma oyununa artık aktif olmayan, bu bağlamda ismini zikredebileceğimiz Vendetta RPG öncesi dönemde birkaç farklı rol sunucusu içerisinde ufak denemeler yaparak başladık. 2014-2018 sürecinde herkesin bildiği nostaljik platformda rollerimizi sürdürdük. 2018'den günümüze dekse farklı sunucularda çeşitli konsept rolleri ortaya koyarak bugünlere ulaştık.

Viga Roleplay yönetimi olarak tamamen şeffaf bir ilerleyişten yanayız. Gereksiz sistemleri, sırf bir şeyler yapabildiğimizi kanıtlamak adına kodlamayacağız. Bu gidişatın, rol kalitesini öldürdüğüne inanıyoruz. Bununla beraber; bir sisteme ihtiyaç duyan her kulvardan rolü, elbette oyuncu topluluğunun isteklerini karşılamak adına VG:RP'ye entegre etmekten geri durmayacağız. Bizler; oyuncu sayısı, Los Santos'un imajını yitirmesine neden olan uçuk haritalar ve karmaşık sistemler için değil; yeni fakat eski günleri hatırlatan bir rol topluluğu oluşturmak için buradayız.

"back to the past"  --  "yeniden geçmişe dönüş"

Discord Kanal Adresi:
https://discord.gg/viga

gtaUNIVERSE

Texa

gtaUNIVERSE

ReveR

Carmin

"Temel olan bazı şeyleri hazır olarak alırsın"
Bence bunu herkes görmesi lazım, çok güzel temel hazırları alıyorsunuz sizler.
Kanka siz temel olan her şeyi direk olarak almışsınız nasıl yapıcaz yav?

Kimse kusura bakmasın, sunucunun tabanını vine'den alıp çoğu sistemi kullanıp sadece map ekleyerek sistem yaptık diye geziyordunuz bari forumu değiştirirsiniz diye düşünüyordum fakat siz forum üzerinde css üzerinden renk ve td düzeni değiştirerek gelip discord özel ileti üzerinden "Temel olan bazı şeyleri hazır olarak alırsın" diye yorum yapıyorsunuz.
Kanka açıklayın bana temel olarak hazır aldığınız forumu, aşağıda sundum JS'si de mi temel olarak aldınız? Cidden merakımdan soruyorum. Diğer bir konuya geleceğim discordunuz'un 1000 üye olma durumuna. Discord duyurular kısmına bot atıldığını ve temizleneceğini yazmışsınız fakat bu temizle işlemine baktığımız zaman hala yapılmış durumda değil. Bir üye banlamak 3 saniye sürer, discord komutlarıyla bu daha kısa olur hatta bunun için botlarda bulunuyor denilebilir. Siz bir tık sanırım ctrl+c olayına çok alıştığınız için discord üzerinden üye banlamak bilene zor geliyor?

Sonuna kadar bu durumu savunurum ve eleştirimi de yaparım. "VİNE" temelinde açılan forumun birçok kodunu alarak forumunuzu yapıyorsunuz ve savunmanız ise temel alınan kodlar diyerek geçiyorsunuz. Temel olarak alınan hiçbir şey yok, iyi sunucular diyeceğimde çok iyi gibi gözükmüyorsunuz. Sistem getirirken paylaşılan diğer sunuculardan sistem kodlarını alıp kendi konunuza ekleyerek umarım sistem getirmezsiniz. He o zamanda savunmanız şu olur gibime geliyor "Bugluydu düzelttik" :D

Viga;

Vine;

Viga;

Vine;

Texa

gtaUNIVERSE

Texa

Beta Fix - 28.08.2022 @everyone

+  /ahelp detaylandırıldı.
+  GPS fiyatı $25'e düşürüldü.
+  /vipdolap'taki hatalar kaldırıldı.
+  Artık telefondan GPS'e erişilebilir.
+  /r ve /t oyuncuya artık aynı opsiyonu sağlayacak.
+  /yardim ve /rehber oyuncuya aynı opsiyonu sağlayacak.
+  Destek ekibi artık hiçbir şekilde duty yetkisine sahip değil.
+  /talep ve /rapor oyuncuya artık aynı opsiyonu sağlayacak.
+  GTA:SA'nın orijinal tamir yerlerine obje koyularak kapatıldı.
+  Meslek noktaları için GPS gerekmeyecek. (/meslekler, /meslekbul)
+  Telefon, elektronik marketinde $500'e satılıyordu, $100'e düşürüldü.
+  /o komutu bir tık daha zorlaştırıldı, yönetimden kaynaklı olabilecek hata durumları engellendi.
+  Chatlogun karakterin üzerinde çıkıp çıkmayacağı durumu /ayarlar'dan ayarlanabilecek. (FlamE, Arge)

gtaUNIVERSE

Texa

Beta Fix - 29.08.2022

+ Telefon numaraları 6 haneden 7 haneye yükseltildi.
+ /pdtamir ve /pdspawn komutları geçici bir süreyle kaldırıldı.
+ Hud tasarımı değişti.
+ Reklam fiyatları ve düzeni değişti.
+ Forum üzerinde ki etiket atma bugu düzeltildi.
+ Maaş dekontu içeriği değiştirildi.
+ Jail atınca çıkmayan dakikanın gösterilmesi sağlandı ve yazı üzerinde değişiklik yapıldı.
+ Araç hasarı tam olarak bir değer veriyordu bunu kaldırıp %'lik can haline getirdik. Örneğin (Hasar: %40)
+ Grottiden satın alınan araçlar Grotti bölgesinde spawnlanmıyordu artık spawnlanıyor.
+ Yaralı süresi bittiğinde ayağa kalkamıyor ve birkaç problemle karşı karşıya kalıyordu, moda garip bir şekilde yük  bindiriyordu bunun önüne geçildi.
+ Giriş ücreti olmadığında bile kapıda "Giriş Ücreti: $0" yazıyordu, bunun önüne geçildi.
+ Bazı textlerde Türkçe sıkıntısı vardı onun önüne geçildi.
+ Artık /mulklerim komutu kullanıldığında araçlar, evler, işyerleri, petler, gateler ve objeler görüntülenebiliyor.
+ Düşük galerinin adı "Araç Galerisi" olarak değişiklik sağladı.
+ Başlangıç parası vermeme bugu vardı, betada büyük sorun yarattı onun önüne geçildi.
+ Kamyoncu mesleği ücretleri değişti.

Level 1 (İlk 100 teslimat):  $200, Level 2  (250 Teslimat): $210, Level 3 (750 Teslimat): $225, Level 4: (1500 Teslimat): $250

+ Artık ehliyeti olmayanlar araç satın alabiliyor.
+ GPS'e "En Yakınımdakiler Servisi" eklendi, bunun sayesinde size yakın olan tamir noktaları, benzinlik, atm, elektronik market ve market gibi servisleri görüntüleyebileceksiniz.
+ Mülklerle ilgili bazı textler göze hitap etmiyordu düzenlendi.
+ /karakter kısmında hapis süresi eksik ya da çalışmıyordu eklendi.
+ PD aksesuarları ile skinleri eklendi.

gtaUNIVERSE

Texa

Beta Fix - 30.08.2022 @everyone

+ LSPD forumu tamamlandı.
+ Yaralı süresi bittiğinde oyuna 100 değil, 25 canla devam edilecek.
+ 5 Saat aralıksız oyunda kalan oyuncunun bakiyesine, otomatik olarak 2 Viga Puanı tanımlanacak.
+ Artık her karakter uy****rucu üretemeyecek. Tohum, gübre gibi eşyaları sadece onaylı illegal birlik üyeleri satın alabilecek.

gtaUNIVERSE