GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 09:03:57

Sunuculara Özel Client Yapılır

Başlatan beratmethe, 27 Ağustos 2022, 23:29:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beratmethe

Selamlar,
Ben Zwen sunuculara özel client yapmaktayım. Eğer sizde client yaptırmak istiyorsanız bana discord adresimden (Zwen#3124) ulaşabilirsiniz.

Aşağıda Client Fotoğrafları Bulunmaktadır.

Yükleme Ekranı

Client Ekranı

Yukarıda resimleri bulunan client 'örnektir', istenilirse bir miktar ücret karşılığında daha kaliteli bir ekran, hile koruması ve patcher eklenir.
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2022, 14:11:40 Zwen

beratmethe

harrycikk

riverwood

feickthelord

Bu tarz tasarımlar çok eskide kaldı, umarım kendini geliştirip daha iyi işler başarabilirsin.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

beratmethe

Alıntı yapılan: feickthelord - 03 Eylül 2022, 02:36:37
Bu tarz tasarımlar çok eskide kaldı, umarım kendini geliştirip daha iyi işler başarabilirsin.
Öncelikle konuyu diğerleri gibi saçma sapan bir şekilde yanıtlamadığın için teşekkürler C Sharp(C#) bilmeyip bana sallayanlar var, yukarıda fotoğrafları bulunan client benim ilk projelerimden birisi, yapımında harcanılan zamanın ve satış ücretinin biraz düşük olduğu için örnek olarak bunu ekledim. Bu şekilde bilgisayar uygulamalarının daha kalitelilerini yapıyorum.
Son düzenlenme: 04 Eylül 2022, 22:56:43 Zwen

feickthelord

Alıntı yapılan: Zwen - 04 Eylül 2022, 21:54:29
Öncelikle konuyu diğerleri gibi saçma sapan bir şekilde yanıtlamadığın için teşekkürler, yukarıda fotoğrafları bulunan client benim ilk projelerimden birisi, yapımında harcanılan zamanın ve satış ücretinin biraz düşük olduğu için örnek olarak bunu ekledim. Bu şekilde bilgisayar uygulamalarının daha kalitelilerini yapıyorum.

Eski bir client yapımcısı olarak söylüyorum, kimse yeni yaptığın kaliteli işleri görmeden senden alışveriş yapmaz ki. Yeni yaptığın clientleri burada paylaşabilir ve daha çok öne çıkabilirsin.

Ek olarak yanlış bölümdesin, bu tarz konular pazaryeri adlı kategoriye açılıyor. Eğer client tasarımda kullanacağın fotoğrafları / tasarımları bulmakta veya yapmakta zorlanıyorsan bana ulaşabilirsin. Yardımcı olurum.
feick#9999

Kısa bir şey daha söylemek istiyorum, yapılan kötü yorumları kafana takmadan devam etmelisin. benimde ilk yaptığım C# projesi içinde sadece Process.Start fonksiyonu olan bir .exeyi açma uygulamasaydı. Şimdi ise beni ezikleyenlerden daha bilgili iş yapabiliyorum.

Kolay gelsin.

** Kod açısından daha çok gelişmek istersen, Semih'i izleyebilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=xSYMGZG4HPg&ab_channel=mrbbnsemih
https://www.youtube.com/watch?v=xEyPEoL3xE4
Son düzenlenme: 04 Eylül 2022, 22:00:40 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

beratmethe

Alıntı yapılan: feickthelord - 04 Eylül 2022, 21:58:37
Alıntı yapılan: Zwen - 04 Eylül 2022, 21:54:29
Öncelikle konuyu diğerleri gibi saçma sapan bir şekilde yanıtlamadığın için teşekkürler, yukarıda fotoğrafları bulunan client benim ilk projelerimden birisi, yapımında harcanılan zamanın ve satış ücretinin biraz düşük olduğu için örnek olarak bunu ekledim. Bu şekilde bilgisayar uygulamalarının daha kalitelilerini yapıyorum.

Eski bir client yapımcısı olarak söylüyorum, kimse yeni yaptığın kaliteli işleri görmeden senden alışveriş yapmaz ki. Yeni yaptığın clientleri burada paylaşabilir ve daha çok öne çıkabilirsin.

Ek olarak yanlış bölümdesin, bu tarz konular pazaryeri adlı kategoriye açılıyor. Eğer client tasarımda kullanacağın fotoğrafları / tasarımları bulmakta veya yapmakta zorlanıyorsan bana ulaşabilirsin. Yardımcı olurum.
feick#9999

Kısa bir şey daha söylemek istiyorum, yapılan kötü yorumları kafana takmadan devam etmelisin. benimde ilk yaptığım C# projesi içinde sadece Process.Start fonksiyonu olan bir .exeyi açma uygulamasaydı. Şimdi ise beni ezikleyenlerden daha bilgili iş yapabiliyorum.

Kolay gelsin.

** Kod açısından daha çok gelişmek istersen, Semih'i izleyebilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=xSYMGZG4HPg&ab_channel=mrbbnsemih
https://www.youtube.com/watch?v=xEyPEoL3xE4
Bilgi İçin Teşekkürler.