GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lares Roleplay - yes open a new page

Başlatan Javis06, 31 Ağustos 2022, 14:50:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Javis06

Ön Söz.

Selamlar, kısa ve sıkıcı cümleler ile siz değerli insanların zamanını çalmak istemiyoruz. Lares Roleplay projesi 12.10.2021 Tarihinde başlanıp, 25.12.2021 bitirilip 15.08.2022 tekrar projeye devam etme kararı alınmıştır. Rol yapma tabanlı, Roleplay sunucusudur.

Yetkili ve Oyuncu Arasındaki İlişkileri.

Lares Roleplay admin ekibimiz size güler yüzlü ve terbiyeli bir şekilde davranmaya özen göstermektedir. Adminlerimizin, Helper kadromuzun oyuncularımızdan hiç bir üstünlüğü olmadığını sizlere buradan belirtmek isteriz. Herkes eşittir.

Güncelleme notlarından nasıl haberdar olacağım ?

Güncelleme notlarımızı, discord adresimizden son güncelleme notlarına veya eski güncelleme notlarına bakabilirsiniz.

Forum ve Oyun modu hakkında.

Oyun modumuz hakkında konuşmak istersek "ne kadar sade o kadar iyi" mantığıyla yola çıktık. Abartı sistemler vs. bunlar yerine daha hoş ve sade temel sistemler yaptık, sunucunun içerisindeki bazı yerlere sade sade mapler ekledik.

Sınırsız davet linki, sunucuya giriş yapmak için "Discord" yazısına tıklayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 01 Eylül 2022, 14:58:37 Javis06
Unknown Roleplay - V1 VERSİON NEXT >> 🌴

rodoyf

Javis06

OnlySimon

Bu ay açtığın 3. proje. Olmuyorsa bırakmalısın.

Javis06

.
Son düzenlenme: 01 Eylül 2022, 10:01:38 Javis06

Javis06

Alıntı yapılan: OnlySimon - 31 Ağustos 2022, 22:47:19
Bu ay açtığın 3. proje. Olmuyorsa bırakmalısın.
3 Ne alaka 1. Benim projem değildi developerdım sadece. 2. Benim projem3 tane açmadım 2 tane açtım iyi forumlar.  :)
Son düzenlenme: 01 Eylül 2022, 10:03:09 Javis06

Jamaikan.

trash, sunucunun kanalları, yazıları, helper alım formu başka bir sunucudan alınmış :D rezillik

Javis06

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 01 Eylül 2022, 12:54:34
trash, sunucunun kanalları, yazıları, helper alım formu başka bir sunucudan alınmış :D rezillik
Düzeltilecek.

Javis06

:elsalla: Tasarım düzenlendi ve tanıtım yazıları değiştirildi itiraz üzerine iyii forumlar herkese.

rodoyf

Alıntı yapılan: Javis06 - 31 Ağustos 2022, 19:16:22
Alıntı yapılan: rodoyf - 31 Ağustos 2022, 18:32:34
Görmezden geliyorum sizden çok var iyi forumlar.  :helal:
Benden çok varsa bu sunucu oynanmaz cano, illa da eleştiri istiyorsan seve seve yaparım. Beş altı cümleyle sunucu tanıtımı hazırlamışsın, böyle olmaz. Nerede bize vaad ettiklerin? fikirlerin, planların ve sunucunun gidişatı için yapacakların nerede? Oyuncu fikirlerini bu kadar arka planda tutarsan istediğini elde edemezsin. Sana tavsiyem bu sunucuyu dolaylı yoldan kapat ve SAMP ortamını kavra. Gerek yetkili ol, insanlarla iletişim kurmayı ve onların dertlerine çözüm olmayı öğren. Öğren ki seni tekrar bu kadar linçlemeyelim, açık sözlü eleştirimi UMARIM dikkate alırsın da bu vakalar tekrar yaşanmaz.

İYİ FORUMLAR

Merus

Captain

:kahkaha2: Madem sunucu açıyorsun, biraz parayı gözden çıkarıp tasarımlara para harcaman gerekiyor.  :anons:

You can't understand me without learning the police profession.