GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Ocak 2026, 01:15:35

--

Başlatan Daxy, 20 Ekim 2022, 05:27:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

Wrong
Son düzenlenme: 25 Temmuz 2023, 19:07:21 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Rodri

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

shâdrâzâm?

Sunuculardan en özellikli tr lokasyonu kullanmaktayım yok böyle birşey hızlı + ddosa ultra güçlü ayrıetten firmanın sahibininde diğer hostinglerinde bu firmadan ddos konusunda yardım aldıklarını duydum. Kendileri gayet hızlı teslimat yaptılar bunlarıda göz önünde bulunduralım.

Kadehin şerefi farklıdır. Şereflisini sarhoş eder şerefsizini mayhoş.

Daxy

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 20 Ekim 2022, 06:54:21
Sunuculardan en özellikli tr lokasyonu kullanmaktayım yok böyle birşey hızlı + ddosa ultra güçlü ayrıetten firmanın sahibininde diğer hostinglerinde bu firmadan ddos konusunda yardım aldıklarını duydum. Kendileri gayet hızlı teslimat yaptılar bunlarıda göz önünde bulunduralım.
Sunucularımızın performansından ve ddos korumasından, memnun kaldıysanız ne mutlu bize, en büyük öncelğimiz ddos korumamızdır. Yatırımlarımızın çoğu firewall cihazlarımızdadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dileriz. :)
Son düzenlenme: 20 Ekim 2022, 16:10:01 Daxy

Crius

Kaliteli ve marka olan ek olarak koruması ile önde olan bi firma. En düşük işlemci de bile en iyi performans en iyi korumayı veriyorlar 😎

Rodri

Alıntı yapılan: Crius - 20 Ekim 2022, 18:06:47
Kaliteli ve marka olan ek olarak koruması ile önde olan bi firma. En düşük işlemci de bile en iyi performans en iyi korumayı veriyorlar 😎

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Pazartesi günü Ryzen 9 7900x Sunucularımızda envanterimize ekleniyor.

Utherz

İyi satışlar kardeşim, her şey istediğin gibi olsun.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Daxy

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Rodri

RaideNN

vergi no:
mersis no:
Ticaret Sicil No:

gibi şeyleri öğrenebilirmiyiz sitenizde kimlik numarası gibi şeyler istenmiyor vergi numaranız yoksa forum kuralların aykırıdır teşekkürler.

HELLBOY

Kişinin vergi dairesine kaydı bulunmamaktadır ilgili modoretör ilgilenirse çok memnun kalırız. Ek olarak vergi kaçırıyorlar gerekli mecrilere başvurular yapılmalıdır.
Son düzenlenme: 24 Ekim 2022, 11:02:01 HELLBOY

Alperen18

Discord sunucunuz da paylaştığınız vergi levhası pasiftir. Bir işe girmeden önce yasal evraklarınızı tamamlamanızı öneririm.

Bölüm kuralları ve forum kuralları gereği vergi levhasız satış yapmak yasaktır.
Alıntı yapılan: Prisonero - 01 Ocak 1970, 02:00:01
"• Vergi levhasının olduğuna dair detaylı bir belgesi (vergi levha no, il, ilçe bilgileri), internet sitesi olmayan ilanların hosting, vds satışı yasaktır."
İlgili konu moderatörü konuyu kilitlemelidir.

Son düzenlenme: 24 Ekim 2022, 11:32:24 Alperen18