GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

HP Sunucumda Mobiller Soygun Yapamıyor

Başlatan Ceyn, 29 Ekim 2022, 21:07:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ceyn

Hırsız Polis Modumda Mobiller Soygun Yapamıyor Soygun Yapmak İçin Kasiyere Silah Dogrultmak gerekiyor fakat mobilde bunu hedef olarak algılamıyor bunun çözümü nedir?

Ceyn

_rox1nxrd

deks1337

Alıntı yapılan: Ceyn - 29 Ekim 2022, 21:07:37
Hırsız Polis Modumda Mobiller Soygun Yapamıyor Soygun Yapmak İçin Kasiyere Silah Dogrultmak gerekiyor fakat mobilde bunu hedef olarak algılamıyor bunun çözümü nedir?
Bildiğim kadarıyla mobilde yapılamaz, mümkün değil.

herşey sıfırken görmedim destek

Matite

Alıntı yapılan: Rise - 14 Kasım 2022, 09:42:49

Münkün yapılır ama farklı yapılır checkpoint   Mobil Client göre checkpoint gösterir Diğer 03DL,037 için de hedef olarak yapar

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

Ceyn

Alıntı yapılan: _rox1nxrd - 14 Kasım 2022, 00:25:35
/soygun  :helal:
ekledim fakat mobilde algılamıyor onu ne hedef olarak algılıyor nede soygun komutu ile algılıyor fakat pcler soyabiliyor iki türlüde

Ceyn

Alıntı yapılan: Matite - 14 Kasım 2022, 20:55:28

Münkün yapılır ama farklı yapılır checkpoint   Mobil Client göre checkpoint gösterir Diğer 03DL,037 için de hedef olarak yapar
suan soygun hedef alınarak yapılıyor /soygun komutu ekledik fakat yine algılamıyor mobilde pcde sorunsuz calısıyorlar

Murat Budak

Alıntı yapılan: Ceyn - 15 Kasım 2022, 03:26:41
Alıntı yapılan: Matite - 14 Kasım 2022, 20:55:28

suan soygun hedef alınarak yapılıyor /soygun komutu ekledik fakat yine algılamıyor mobilde pcde sorunsuz calısıyorlar
Mobilde bir sorun var ben mobil sunucuda anti hile aktif ettiğim zaman normal hilesiz oyuncu ateş ettiği zaman hile olarak gösteriyor..

Ceyn

Mobilde bir sorun var ben mobil sunucuda anti hile aktif ettiğim zaman normal hilesiz oyuncu ateş ettiği zaman hile olarak gösteriyor..
[/quote]
kanka cnrde sorunsuz calısıyor mobil ?
Son düzenlenme: 15 Kasım 2022, 04:36:37 Ceyn

Murat Budak

Alıntı yapılan: Ceyn - 15 Kasım 2022, 04:35:33
[/quote]Peki bilgisayarda çalışıyor mu denedin mi?

Ceyn

Alıntı yapılan: Murat Budak - 15 Kasım 2022, 06:06:04
Alıntı yapılan: Ceyn - 15 Kasım 2022, 04:35:33
Peki bilgisayarda çalışıyor mu denedin mi?
[/quote]
çalışıyor kanka mobilde çalışmıyor onu çözemedim işte

deks1337

Hocam çalışması mümkün değil. Yukardaki arkadaşın dediği gibi checkpoint eklersen veya komutla yaparsan çalışır fakat mobilde desteklemiyor.

herşey sıfırken görmedim destek

Ceyn

kanka mobilde çalışmıyor pcde calısıyor komut ve kasiyerler

Holmes

Diğer hırsız polis, modlarına bak içerisinde mutlaka Tuş ile soygun yapılabiliyordu Aktörün yanına gelip "Y" tuşuna bastığınızda soyuluyordu bazı modların içerisinde bulunması gerekiyor şu an adını unuttum fakat bir bak istersen.

Ceyn

Alıntı yapılan: Lincoln. - 20 Kasım 2022, 23:29:01
Diğer hırsız polis, modlarına bak içerisinde mutlaka Tuş ile soygun yapılabiliyordu Aktörün yanına gelip "Y" tuşuna bastığınızda soyuluyordu bazı modların içerisinde bulunması gerekiyor şu an adını unuttum fakat bir bak istersen.
kanka komut ve aktöre hedef alınınca pcde soygun yapılıyor fakat bunlar mobilde işlemiyor onu sordum ben o tuş atamasınıda yaptık fakat işlemedi mobil için ayrı bi dosyamı var ben çözemedim gitti