GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 17:33:49

Proje Fikirleri

Başlatan Lé Spîke, 24 Aralık 2017, 02:46:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Evet arkadaşlar. Bu konunun altında proje fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Hemde birçok pawn coder buna göre kodlar diye düşünüyorum.

Proje Fikir Örneği:

Konsept: RolePlay
Fikir: Sunucuda oyuncuların canını zırhını ve adını göremeyelim. Daha gerçekçi olur.

Sizden Gelenler:

Alıntı yapılan: ReDDooM - 24 Aralık 2017, 07:20:09

Bana soracak olursan birbirine yakın tüm kasabalarda aktif rol olması güzel olur.

Son düzenlenme: 24 Aralık 2017, 09:23:44 DeliOqlan

dixon

proje dersen geneli kapsam alanına almış olursun. sistem desen daha mantıklı bence. bahsettiğin şey sisteme giriyor da..

pag

Valla güzel projelerini kimse paylaşmaz ilerde belki kullanırım diye  :D
Bana soracak olursan birbirine yakın tüm kasabalarda aktif rol olması güzel olur.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: dixon - 24 Aralık 2017, 03:52:34

proje dersen geneli kapsam alanına almış olursun. sistem desen daha mantıklı bence. bahsettiğin şey sisteme giriyor da..

Hayır sistem dersek içine sadece kodladigimiz şeyler girer ben sunucu konsepti diyorum.

Haklısın ama insanlar kasabadan şehre iniyor.

HytReX

Los Santosdaki o sahildeki elektrik kaçakçısı yaptığımız otobandan başlar sonra /gorevler LS-LV     LV-SF  SF-LV  Herkes böyle tırlarla tırlıcak yollara önem verecek mapper Benzinlik olcak mesela yolun yanında hemen yanında market motel vs olcak rolleri otobanda yapcaklar tırı alana kadar napcaklar dersende onuda oyol üzerinde amelelik yaparak Mesela radar tamir etcek mesleksel barikat tamir etcek vs Evler olmayacak Garajlar olacak araçlarınız orada olacak ve daha niceleri sw adı Euro Truck Role Play olabilir ayrıca tabi hep otoban olmaz lv nin bir arayı düzenliceksin pizza stack gibi rp döncek ordada ama konsept otoban olcak Diğer bir Projem ise
Las Ventursat University Role Play okul hayatı neyse onu sonra yazarım...

HytReX

Haklısın ama insanlar kasabadan şehre iniyor.
[/quote]
Konsept gereği birşeyler uydur barikatle falan şehiri kapat yada kasabanın etrafı kapansın /kasabacik olsuns +6 lvl oyuncular zenginler falan çıksın tarzı geliştirirsin zaten yukarıda Euro Truck Projem var İyi Günler