GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Ocak 2026, 02:57:45

Saori Roleplay

Başlatan Leodor, 16 Kasım 2022, 18:32:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leodor

Alıntı yapılan: benHüseyin - 18 Kasım 2022, 15:00:39
Alıntı yapılan: Leodor - 17 Kasım 2022, 01:17:12
Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 17 Kasım 2022, 00:23:02
heavy text based nedir
Text rp sunucusu yani sesli değil.
İşte tam burayı okurden zortlattım.
Bende bunu okurken üzüldüm

Son düzenlenme: 20 Kasım 2022, 13:39:25 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı

KaanSvrnn

Rage Roleplay konusundan alıntı değil, kopyası olmuş bu. Sadece bir kaç görsel eklenmiş. Sizin gibi çok mal adam var burada :D

bknz: https://www.gtamulti.com/forum/sa-mp-sunuculari/rage-roleplay-25003/

Leodor

Alıntı yapılan: KaanSvrnn - 18 Kasım 2022, 17:32:16
Rage Roleplay konusundan alıntı değil, kopyası olmuş bu. Sadece bir kaç görsel eklenmiş. Sizin gibi çok mal adam var burada :D

bknz: https://www.gtamulti.com/forum/sa-mp-sunuculari/rage-roleplay-25003/
Ortağımın kendisi yazdığını söylediği için demiştim . Bu bilgi için teşekkürler.

mtb

Alıntı yapılan: benHüseyin - 18 Kasım 2022, 15:00:39
Alıntı yapılan: Leodor - 17 Kasım 2022, 01:17:12
Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 17 Kasım 2022, 00:23:02
heavy text based nedir
Text rp sunucusu yani sesli değil.
İşte tam burayı okurden zortlattım.

bune olm herşeyin little, high senior yazmışsın siz nasıl developersınız ben sizden iyi kod yazarım

2017-2026

L0fty

Gene Unique Modu gene unique beyler bıkmadınızmı bence başkasından almak yerine Kendiniz yapmalısınız Sunucuya test etmek için girdim ve Silahçıyı Polis Departmanın arkasına koymussunuz bulmakda zorlandım Silahçıya gittiğimde ise Silahçıya girilmiyor Dört bir yanı Gate ile kapalı Neymiş Silah bugu varmış aga Silah bugu varsa Sunucuyu bakıma al ve Sorunu düzelt Sonuçta oynanılaan yer Gun-Rp adamlar Silah alamıyor ne yapacak birde diğer konu ise Yetkili kadrosu bence çok kötü hiç bir yetkili Kuralları bilmiyor herkes herkesin arkasından konuşuyor Oyunculara küfür ediyor Banlarken bile Küfür ederek banlıyor Yetkili kadrosunda Hiç Saygı kalmamış Bunu nasıl anlamak isterseniz Anlayın Ama Unutmayın bu bir ((ELEŞTİRİDİR))

Leroux Roleplay Founder - LX:RP Mapper

Leodor

Alıntı yapılan: L0fty - 18 Kasım 2022, 23:24:23
Gene Unique Modu gene unique beyler bıkmadınızmı bence başkasından almak yerine Kendiniz yapmalısınız Sunucuya test etmek için girdim ve Silahçıyı Polis Departmanın arkasına koymussunuz bulmakda zorlandım Silahçıya gittiğimde ise Silahçıya girilmiyor Dört bir yanı Gate ile kapalı Neymiş Silah bugu varmış aga Silah bugu varsa Sunucuyu bakıma al ve Sorunu düzelt Sonuçta oynanılaan yer Gun-Rp adamlar Silah alamıyor ne yapacak birde diğer konu ise Yetkili kadrosu bence çok kötü hiç bir yetkili Kuralları bilmiyor herkes herkesin arkasından konuşuyor Oyunculara küfür ediyor Banlarken bile Küfür ederek banlıyor Yetkili kadrosunda Hiç Saygı kalmamış Bunu nasıl anlamak isterseniz Anlayın Ama Unutmayın bu bir ((ELEŞTİRİDİR))

Hmm öylemi evet eleştiriye ben ve ekibim her zaman açığızdır fakat! Kendisi Klt ile Pars Roleplay adlı çalışmasında Niva Roleplayin altyapısını kullanarak sistemler geliştirip sunmuştu. Niva Allah'ın kuluda Unique Allah'ın cezasımı dostum ? Eleştiri yapmadan önce bende bunu yaptım bunu dememem lazım demen gerekirken karalama yaptığının farkında bile değilsin!

Geliştiriyoruz geliştirmeye devam ediyoruz . Ayrıca silah sistemi bugda demişsin bunu nereden çıkardın :D ah ah doğru bizim admin kadrosundaydın dimi xd

Landrow

Sunucuda LSPD ve LSMD ve City Hall günaha sokturcaklar Allah sanki yok lspd'ye sıkamazsın onu yapamazsın bunu yapamazsın yacapağınız politikaların hepsi çöp Türkçe Terime 1000 DK Jail atan adamlarsınız be. Yetkili kadrosu 9 10 yaştan aşşağı değil bir kaç tane +18 yaş üstü var. tek kelimeyle samp'ın rezaleti.

SS'LER :

UNT Gaming - 2023

Leodor

Alıntı yapılan: TheLemon - 19 Kasım 2022, 22:39:54
Sunucuda LSPD ve LSMD ve City Hall günaha sokturcaklar Allah sanki yok lspd'ye sıkamazsın onu yapamazsın bunu yapamazsın yacapağınız politikaların hepsi çöp Türkçe Terime 1000 DK Jail atan adamlarsınız be. Yetkili kadrosu 9 10 yaştan aşşağı değil bir kaç tane +18 yaş üstü var. tek kelimeyle samp'ın rezaleti.

SS'LER :

Aynen dostum geçen ambulansı durdur dm at sonrada deki ben PD Teğmenini ele geçirmek için rehin aldım dm yapmadım de . Seni uyardım fakat uyarılarıma ciddi cevaplar vermeyip toxic davrandın üstüne argolu konuştun benim için sorun yok istediğiniz kadar karalama yapın:)

KaanSvrnn

hala texti değişmemiş ADHASHDASJDASSDA

Leodor

Landrow

Tek kelimeyle saori : Poop

UNT Gaming - 2023

Leodor

istanblue0

aynı fikirde olmayabiliriz, sakinleş.
zira bu dünyanın sonu değil.

Kaimas

Alıntı yapılan: TheLemon - 20 Kasım 2022, 15:18:54
Tek kelimeyle saori : Poop
Birşeyler başaramadığınız için burada insanlara mı sallıyorsunuz?

Landrow

En azından modumuzda çok bug yok varsada ufak tefek, sürükle komudu bile çalışmıyor GOV birliği kurmuşsunuz ne megafon nede departman telsizi çalışıyor çöp.

UNT Gaming - 2023