GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 16:31:50

78 Roleplay - #Upload

Başlatan benHüseyin, 20 Kasım 2022, 21:54:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

benHüseyin

SUNUCU BİLGİLERİ

Sunucu Adı: [0.3DL] 78-roleplay -- experience
Sunucu Adresi: 195.85.201.52
Versiyon: 0.3DL R2
Sunucu Durumu: Pasif / Bakim
Discord Sunucusu: https://discord.gg/H4DmK6YTwS

HEDEFİMİZ & SİZDEN BEKLENTİLERİMİZ
Hedefimiz tam olarak SA:MP platformunda samimi, dost canlısı ve uzun ömürlü bir ortam kurmaktır. Bunun için yetkililerimiz gayretli şekilde çalışıyorlar. Oyuncularımıza sürekli destek çıkarak tam olarak tatmin ediceğiz, yani kısaca istediği her silahı, istediği her arabayı rahatlıkla aldırıcağız. Sunucu discord'u üzerinden sürekli olarak çekiliş düzenliyoruz, VIP, oyun parası, OOC para dağıtıyoruz.

MİSYON VE VİZYONUMUZ

Misyon
Misyonumuz çatışma rolleri seven üyelerimize yardımcı olmaktır. İlk olarak admin poweri sunucudan tamamen uzak tutmaya çalışıcağız.

Vizyon

Bir çok sıkıcı sunucu var ve  oyuncular bundan keyifsiz, uzun uzun sunucu aramaya dur demek için geldik. Amacımız oyunculara çatışma rollerini sağlamak ve süreklilik kazanmaktır.

S.S.S

78 Roleplay'da AP yapılıyormu? -- Aktif olarak bir çok samp sunucusunda "Admin Power" yapılmıkta, yani kısaca yetkililer oyunculardan daha üstün hale geliyor bir oyuncu araba, ev... gibi şeyler almak için meslek yaparken, admin kendine veriyor. Sunucumuzda "Admin Power" yasaktır, yapılmıyor.

Son düzenlenme: 21 Kasım 2022, 21:04:32 benHüseyin
Merhaba dünyaa!

benHüseyin

Yorumlarınızı Bekliyorum <3

Merhaba dünyaa!

Hasan Sangrento

Murat Budak

Sayılarla bu milletin alıp veremediği ne var hiç anlamadım...

Coliez

zhecknn

Alıntı yapılan: Murat Budak - 21 Kasım 2022, 00:08:55
katılıyorum.

It's all over, just silence..

benHüseyin

Merhaba dünyaa!

benHüseyin

Alıntı yapılan: Murat Budak - 21 Kasım 2022, 00:08:55
Aslında 1978 Kardeşimin ölüm yılı

Merhaba dünyaa!

KayraBey

A little Pawno A little C# A little C++ - sleep(); == Rina Roleplay Cleo Hilesi Youtube izle.

Ayrıca  "Aktif olarak bir çok samp sunucusunda "Admin Power" yapılmıkta" değil yapılmakta.
Daha türkçeyi doğru düzgün konuşamayan insanlar böyle işlere girişiyor.

Sunucu açıklaması rezalet. Gerçekten şu hallerinizi insanlar görürken çok gülüyorlar, başarılar.

benHüseyin

Alıntı yapılan: KayraBey - 21 Kasım 2022, 18:21:41
A little Pawno A little C# A little C++ - sleep(); == Rina Roleplay Cleo Hilesi Youtube izle.

Ayrıca  "Aktif olarak bir çok samp sunucusunda "Admin Power" yapılmıkta" değil yapılmakta.
Daha türkçeyi doğru düzgün konuşamayan insanlar böyle işlere girişiyor.

Sunucu açıklaması rezalet. Gerçekten şu hallerinizi insanlar görürken çok gülüyorlar, başarılar.
Düşünce tarzın yanlış klasik samp player.

Merhaba dünyaa!

KayraBey

Lütfen bana yaptığın Pawno, C#, C++, Java Script, Lua projelerini atar mısın?

Atamayacağına adım gibi eminim çünkü sadece gösteriş için tagını ayarlıyorsun. Javada bir görsel tasarım bile yapamayacak kadar düşük ve egolu bir tiplemesin. Hiç sanmıyorum ama umarım yakın zamanda bu tavrını değiştirirsin.

mtb

herşeyin little,aşağıya high yazmışsın ben senden iyi kod yazarım

2017-2026

KayraBey

Alıntı yapılan: Flowen - 21 Kasım 2022, 20:59:42
değerli HIGH SENIOR DEVELOPER'in kıytırık sunucusunu boş verin, size en pratik biber dolması tarifini vereyim

Sonunda bir konuda yararlı bir bilgi, teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 25 Kasım 2022, 20:01:29 staple

HolyWood

Ne yazık ki yeni projeler yapmak isteyen fikirlere karşı Türk Milleti olarak alıp veremediğimiz bir şey var. Karşımızda ki yeni proje için adım atan kişinin en ufak açığını bulup hemen onu yazıp paylaşmak gibi bir şey de var.

Evet, yukarıda yazdığım kısa bilgilendirmeyi gördüğünüze göre yazıya geçebiliriz.

Saygı değer KayraBey, bilmiyorum belki bu mesajı görmezsiniz ama eğer görürseniz şunu iyi bilin ki yorumlarınızı okuduğumda gözümün önünde bir şey canlandı; "yav oğlum ne gerek var böyle şeylere" tarzında konuşan amcalar, evet evet tamamen o!

Sana birisi bir proje sunuyor ve sen saygısızca yorumlarda bulunuyorsun, Türkçe dahi kullanamadığını söylüyorsun, kullanamadığı Türkçe'yi herkese açık bir şekilde söylemek yerine ona özel mesaj yoluyla aktarmak daha olgunca ve doğru olanıdır, buna emin olabilirsin.

Artık sıkıntınızdan yeni isimlerin projelerini kötülemekten vazgeçin, çok itici ve yeni gelin gibi sinir bozucu oluyorsunuz. Ekstra olarak; başarılar Hüseyin, umuyorum ki bulduğun ve istediğin bir yere varabilirsin.

-peace at home peace in the world

KayraBey

Hala Pawno, C#, C++, Java Script, Lua projelerini bekliyorum.

@benHüseyin