GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 21:00:51

-

Başlatan lower, 05 Aralık 2022, 17:48:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lower

-
Son düzenlenme: 07 Aralık 2022, 21:26:38 lower

ayazcik

isteyene ücretsiz kurarım bana ulaşabilirsiniz 5 dakikalık iş için bu kadar para bayılmanıza gerek yok.

Rodeiun

Hidrojen

220 tl vermek yerine 5 tane et doner yerim yaninda ayran beleş

Hasan Sangrento

vds - web - gamemode kurulumları için dört kişilik ekip mi, woww.. vds kurdurmak istiyorum da 50tl'yi 4'e bölmek zor olmasın

deks1337

gidin 10 dk nizi ayırıp video izleyin sizde öğrenirsiniz

herşey sıfırken görmedim destek

wixamain

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 05 Aralık 2022, 22:41:10
vds - web - gamemode kurulumları için dört kişilik ekip mi, woww.. vds kurdurmak istiyorum da 50tl'yi 4'e bölmek zor olmasın
,

Eleven Community 2019-2023

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

lower

lower

Alıntı yapılan: Rise - 05 Aralık 2022, 22:42:30

GAMEMODE kodlamayı 10 dakika'da öğrenebilen süper zekalısın.

lower

Alıntı yapılan: ayazcik - 05 Aralık 2022, 20:31:08
isteyene ücretsiz kurarım bana ulaşabilirsiniz 5 dakikalık iş için bu kadar para bayılmanıza gerek yok.
GAMEMODE kodlamayı 5 dk ' da yapıyorsan bir tane de bana kodla.

lower

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 05 Aralık 2022, 22:41:10
GAMEMODE kodlama için 4 ekip.

Tyranus

Dostum öncelikle hayırlı işler. Konunu biraz ilginç buldum açıkçası o yüzden içimden bir şeyler yazmak geldi. Hatırladığım kadarıyla çoğu Hosting firması zaten senin verdiğin hizmeti ücretsiz bir şekilde veriyor (oyun modu, vds kurulumu vs.) bu yüzden belki de başka bir dalda girişimcilik yapmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Sizin yerinizde olsam zaten ölmekte olan bu platform için böyle girişimlerde bulunmazdım ne güzel bir ekibiniz var kendi programlarınızı geliştirip internet üzerinden satabilirsiniz veya şimdi tam hatırlamadığım bionluk uygulamasında influencer olarak serbest bir şekilde çalışabilirsiniz bu size kalmış ama içinizdeki girişimciliğe hayran kaldım söyleyeyim. :kahkaha: 
son olarak gelen her yanıtı tek tek yanıtlama be birader

deks1337

Alıntı yapılan: lower - 06 Aralık 2022, 22:37:26
Alıntı yapılan: Rise - 05 Aralık 2022, 22:42:30

GAMEMODE kodlamayı 10 dakika'da öğrenebilen süper zekalısın.
Sunucu kurulumla oyun modu kodlamanın ne alakası var? Birşey bilmediğin burdan belli.

herşey sıfırken görmedim destek