GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Advanced Roleplay - [AÇILIŞ : 19.02.2023 20.00]

Başlatan Landrow, 14 Ocak 2023, 22:03:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Landrow

ADVANCED ROLEPLAY - V11.1.0

...........
Sürüm: 0.3DL
Harita: Türkiye / İstanbul
Sunucu Servisleri: Aktif

Advanced Roleplay - Tarihçe
Advanced Roleplay ilk önce Alfa Roleplay adıyla 2019'da kurulmuştur ve 0.3DL sürümünde hizmet vermeye başlamıştır. Bir çok kişiye hizmet verdikten sonra bütün hizmetlerini sonlandırmıştır. 1 Ocak 2023 tarihinde yeniden hizmet vermek için köklü bir değişime gidilmiş ve isim değiştirilmiştir.

Web Servisi -- Oyun Modu
Sunucumuz 32 GB'lik makinamız üzerinde devam etmektedir ama 32 GB'nin fazla olduğunu düşündük SAMP için ve 8 GB'lik küçük bir makinaya geçiş yapacağız sunucu gayet stabil şekildedir.. Web Servislerimiz performanslı bir şekilde aktif durumda ve sizlere hizmet veriyor.

Sunucu Ekonomisi
Sunucu Yönetim ekibi olarak toplantılarımız ve danışmalarımız sonucunda Ekonomiyi Medium şekilde Konsepti ise Türk yapıp Hard şekilde tutmaktayız. Ekonomiyi en iyi şekilde Medium'a çektik ve eski karakterleri herşeyi sıfırladık.
Son düzenlenme: 19 Şubat 2023, 13:22:14 TheLemon
UNT Gaming - 2023

Landrow

UNT Gaming - 2023

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Landrow

Mesaji sildim
Son düzenlenme: 17 Şubat 2023, 17:42:31 TheLemon
UNT Gaming - 2023

mtb

2017-2025

KaanSvrnn

tanıtım tanıdık geldi :d

Landrow

Yok lan devam etcem vazgeçtim yazıyı değişti mqweqwewq
Son düzenlenme: 16 Şubat 2023, 02:32:49 TheLemon
UNT Gaming - 2023

DracDonix

bişi dicem bu benim tanıtım konusu değil mi ya?

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Landrow

v4.0'dan itibaren sunucu uzun sürelik bir bakıma alındı hem mod açısından hem model hemde map açısından büyük gelişmeler yaptık şuanda v11.1.0 sürümüne gelmiş bulunuyoruz. Allahın izni ile yakın bir süreçte bakımdan çıkarak sunucunun açılışını yapacağız.

UNT Gaming - 2023

Ze$uS

Başarılar dilerim hayırlısı olsun hepimiz için

Ramsei

Oyunculara bol keyifli vakitler, yönetime de başarılar dilerim.

gromb

Alıntı yapılan: TheLemon - 16 Şubat 2023, 02:38:02
v4.0'dan itibaren sunucu uzun sürelik bir bakıma alındı hem mod açısından hem model hemde map açısından büyük gelişmeler yaptık şuanda v11.1.0 sürümüne gelmiş bulunuyoruz. Allahın izni ile yakın bir süreçte bakımdan çıkarak sunucunun açılışını yapacağız.

Yazı yazamayan adam sunucu mu yönetecek? Pff. Tanıtımın basitliği sunucunun basitliğinden baskın galiba.

Süngü

Ze$uS

Alıntı yapılan: Ramsei - 16 Şubat 2023, 13:40:09
Oyunculara bol keyifli vakitler, yönetime de başarılar dilerim.
Ramsei buradaysa bu sunucu tutar.

Sulozzy