GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 17:33:55

samp dramaları

Başlatan mtb, 20 Nisan 2023, 01:35:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben mtb. 1-2 aydır herhangi bir ileti atmıyorum ve sohbet konusunda da belirttiğim üzere bir süre daha çekilme kararı aldım çünkü hem forum hem samp dramalarının dozunun arttığını düşünüyorum. Samp dramalarının aslında sebebi tamamen bu forum olduğunu farkettim. Forum ile ilgili bir sorunum yok ama bazı üyelerinin gerçekten sorunları olduğunu düşünüyorum. Bunu daha önce bende yapıyordum ama dozunu kaçırmadan. Bir üye bu genelde sunucu sahibi veya yönetim ekibinden birisi oluyor. Başka bir konuya herhangi bir şekilde sallıyor. Konu sahibi sallayan kişinin altında kalmamak için aynı konu altından ona sallıyor. Ardından discorda geçilip birbirlerine allah kitap sövülüyor ve birbirlerinin sunucularını herhangi bir yoldan patlatmaya çalışıyor veya diğer insanlara karşı o sunucuyu ezikliyor ve bu tartışmalarda böyle uzayıp gidiyor. Son zamanlarda farkettiğim diğer bir konu ki bu hep vardı ama daha çok arttı. Neredeyse Tüm sunucu sahiplerinin "para kazanma" üzerinden sunucu açtığı genelde amacı şu oluyor. VDS kirasını kendi ödesin bana da 50-100 bir şeyler kalsın. Bu amaçla açılan sunucular genelde 1-2 ay dayanıyor ve kapanıyor. Bu forumda 2017'den beri bulunmaktayım. Yüzlerce sunucuyla çalıştım ve hala yardıma ihtiyacı olana tasarım konusunda yardımcı olabildiğim kadar oluyorum şu zamana kadar 1 kere bu işi bu platform için ticarete dökmeye çalıştım ve gereksiz olduğunu farkettim.

Özet geçeyim, beyler artık kalp kırmaya gerek yok. Tüm sunucular diğer sunucuları ezeli rakip olarak görüyor buna gerek yok. Birbirimize köstek olacağımıza destek olalım. Şu birbirimize hakarette bulunarak üste çıkma çabalarını bırakın. Zaten samp bitmek üzere son zamanlarını iyi kullanın. Belki bir kaç lafım sunucu sahiplerine örnek olur. Tekrar söylüyorum tasarım konusunda elimden geldikçe yardımcı olabilirim bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu zamana kadar kimin kalbini kırdıysam hakkını helal etsin. Benimde helal olsun.

İyi geceler.

2017-2026

DarkKnife